SANDRINAbg:
BG1109 ili kako već...
To bi bilo isto kao da se nas par odavde ode registrovati na muslimanski sajt, a tamo ( k'o ova pesak tamo, a ovde bamse il' nešto slično) i onda pričamo sami sa sobom jer nas niko drugi ne konstatuje...blagi užas...
Srce, ti znači od mene tražiš da se legitimišem, ako dobro razumem. To ovde nije obavezno, ali da ti učinim, šta ću slab sam na žene. Prezme mi je Jovanović, rodjen sam u Beogradu, od oca Stevana i majke Marije, žena mi se zove Milica, a deca Stevan i Aleksandra. Dalje: deda i baba po ocu rodjeni u Beogradu, po majci rodjeni u Kraljevu i Kruševcu. Posle WW2 došli u Beograd. Svi Srbi, pravoslavci, slave slavu Sv.Nikolu I jedni i drugi). Dalje: školovao se u Beogradu, živeo u Beogradu od rodjenja do danas. Dalje: na porodičnom stablu ne postoje rodjaci ni jedne druge nacije i vere osim srpske i pravoslavne. Dalje: porodična grobnica na Novom Groblju u Beogradu.
Dalje: pametan čovek ovim što sam naveo ne treba da se ponosi, zato što za to nije zaslužan, to je sticaj okolnosti, isto tako mogao sam da se rodim kao Ante ili Mehmed, da isto tako budem ponosan na svoje poreklo, kao što sam sad.
Dalje: to što si ti ograničena nije problem nas Srba na forumu, to je samo tvoj problem. To što ti misliš da si nekoga uvredila time što kažeš da je neko fata, muja ili već kako ti to slikovito opišeš, ne govori ništa o nama, govori samo o tebi i to govori sledeće: u nedostatku argumenata spremna si na to da ljude prozivaš tako što pominješ neku drugu nacionalnost. Ako nekog hoćeš da uvrediš, onda mu kažeš da je glup, neobrazovan, bezobrazan i slično, pominjanje drugih nacija nije vredjanje, to je u ovom slučaju odraz stepena tvoje inteligencije.
Pozdravljam te i očekujem odgovor da od tebe od sada pa na dalje dobijam ignore, već vidjeno.