Islamske zemlje protjeruju 250milijona kršćana

SiIent Bob:
Evo, npr u Petrinji je katolička crkva sravnjena sa zemljom 1991. i planiranja je izgradnja bazena na njenom mestu...

А какве то везе има са овим твојим тврдњама:

SiIent Bob:
Hrišćani me ne interesuju. Šta, Hrvati su palili naše crkve i klali naše popove, a i mi smo palili i klali njihove. A hrišćani smo. Koliko su nam pravoslavci (Bugari, Makedonci i Grci) spalili crkava, a koliko smo mi njima? Bezbroj. A verujemo u istog Boga...

Срам те било!

@Eremita
U Banjaluci danas bilježimo i nastavak suđenja jedanaestorici prijedorskih policajaca osumnjičenm za ratni zločin, odnosno, za ubistvo katoličkog sveštenika,Tomislava Matanovića i njegove porodice u Prijedoru 1995.godine. Tim povodom pred vijećem petorice banjalučkog Okružnog suda danas je kao svjedok tužilaštva svjedočio biskup Franjo Komarica koji je potvrdio da je sveštenik Matanović prisilno odveden u roditeljsku kuću u Prijedoru u noći između 24 i 25.avgusta 1995.godine. U toj kući Tomislav Matanović je boravio u pritvoru do 19.septembra bez mogućnosti da obavlja posao sveštenika, naglasio je Komarica. On se nije izjasnio o zahtjevu za krivično gonjenje jedanaestorice optuženih naglašavajući da ne poznaje izvršioce ovog zlodjela niti optužene za njega.

Jedan. Ako hoćeš da nastavim, samo reci.

A ako misliš da mi imputiraš da relativizujem zločine ustaša i katoličkih sveštenika u WW2, a i u ovom poslednjem ratu, na pogrešnoj si adresi, već sam se izjasnio.

Tako Mito, ne volim ovo da radim, bezveze je, onaj ko hoće da traži taj i nađe, samo molim te nemoj da mi izvlačiš sad zločine ustaša nad pravoslavnim sveštenicima, sve sam to već video i znam mnogo o tome, mada bi mi lakše bilo da ne znam.

Mito, klali smo se medjusobno i to je podatak. Ne vredi, možeš ti da navijaš za svoje kolko hoćeš, za rat treba bar dve države.

BG1109 ili kako već...zar nije poštenije da se svi VI izjasnite lepo odakle dolazite i da razgovaramo k'o ljudi. Svakome od VAS se u samom sklopu rečenice ako ni po čemu drugom, a drugog ima i previše raspoznaje matična zemlja, tako da...baš bezveze...koga mislite da zavaravate..?!? :roll: :?

Isto k'o ona gomila fata , pa nosferatu i ostali sa sa.x-a što se tobož' prave Srbi...koga briga ko ste i šta ste ako ste ok i ako se sa vama može normalno proćaskati...mada tog nosferatua su od'ebali i oni njegovi muslimani pa doš'o čovek, k'o i tih par fata...kako se to zove..? Možda egzibicionizam...mis'im, da ne kažem nešto grublje...ko kad sam fina... :oops: :lol: :lol:

To bi bilo isto kao da se nas par odavde ode registrovati na muslimanski sajt, a tamo ( k'o ova pesak tamo, a ovde bamse il' nešto slično) i onda pričamo sami sa sobom jer nas niko drugi ne konstatuje...blagi užas... :lol: :lol: :lol:

BG1109:
@Eremita

A ako misliš da mi imputiraš da relativizujem zločine ustaša i katoličkih sveštenika u WW2, a i u ovom poslednjem ratu, na pogrešnoj si adresi, već sam se izjasnio.

Mito, klali smo se medjusobno i to je podatak. Ne vredi, možeš ti da navijaš za svoje kolko hoćeš, za rat treba bar dve države.

Наравно да то мислим....само то и радиш на овом пдф......

Када је злочин у питању немам шта да "навијам", ако постоји злочин он постоји и са и без навијања.... глупости...

п.с. Ово је исти штос као што су гов*а са овог пдф изједначавала педофиле Римокатолика (који чине на стотине ужаса по свету) тако што су извукли
једног Пахомија као православног свештеника - потпуно иста шема.....фуј.......

eremita:
Наравно да то мислим....само то и радиш на овом пдф......

Када је злочин у питању немам шта да "навијам", ако постоји злочин он постоји и са и без навијања.... глупости...

п.с. Ово је исти штос као што су гов*а са овог пдф изједначавала педофиле Римокатолика (који чине на стотине ужаса по свету) тако што су извукли
једног Пахомија као православног свештеника - потпуно иста шема.....фуј.......

Da potpišem!!!!! :evil:

SANDRINAbg:
BG1109 ili kako već...
To bi bilo isto kao da se nas par odavde ode registrovati na muslimanski sajt, a tamo ( k'o ova pesak tamo, a ovde bamse il' nešto slično) i onda pričamo sami sa sobom jer nas niko drugi ne konstatuje...blagi užas... :lol: :lol: :lol:

Srce, ti znači od mene tražiš da se legitimišem, ako dobro razumem. To ovde nije obavezno, ali da ti učinim, šta ću slab sam na žene. Prezme mi je Jovanović, rodjen sam u Beogradu, od oca Stevana i majke Marije, žena mi se zove Milica, a deca Stevan i Aleksandra. Dalje: deda i baba po ocu rodjeni u Beogradu, po majci rodjeni u Kraljevu i Kruševcu. Posle WW2 došli u Beograd. Svi Srbi, pravoslavci, slave slavu Sv.Nikolu I jedni i drugi). Dalje: školovao se u Beogradu, živeo u Beogradu od rodjenja do danas. Dalje: na porodičnom stablu ne postoje rodjaci ni jedne druge nacije i vere osim srpske i pravoslavne. Dalje: porodična grobnica na Novom Groblju u Beogradu.

Dalje: pametan čovek ovim što sam naveo ne treba da se ponosi, zato što za to nije zaslužan, to je sticaj okolnosti, isto tako mogao sam da se rodim kao Ante ili Mehmed, da isto tako budem ponosan na svoje poreklo, kao što sam sad.

Dalje: to što si ti ograničena nije problem nas Srba na forumu, to je samo tvoj problem. To što ti misliš da si nekoga uvredila time što kažeš da je neko fata, muja ili već kako ti to slikovito opišeš, ne govori ništa o nama, govori samo o tebi i to govori sledeće: u nedostatku argumenata spremna si na to da ljude prozivaš tako što pominješ neku drugu nacionalnost. Ako nekog hoćeš da uvrediš, onda mu kažeš da je glup, neobrazovan, bezobrazan i slično, pominjanje drugih nacija nije vredjanje, to je u ovom slučaju odraz stepena tvoje inteligencije.

Pozdravljam te i očekujem odgovor da od tebe od sada pa na dalje dobijam ignore, već vidjeno.

'Ajde "srce" da ti skraćeno odgovorim, jerbo žurim.

Sve gore pobrojano si može biti izmislio, a to nije problem...Vi i vaši ste toliko zadojeni mržnjom prema svemu ovde da ste na sve podlosti spremni, a najmanja od njih je da pišete ekavicu i ćirilicu...dokazano milion puta. :lol:

To što ja nekoga ovde prozovem k'o fatu je još i tepanje prema nazivima kojim oni Anamo časte čak i svoje prve komšije koje nazivaju smradežima iz smrdske ...druge epitete ne bih sad redjala, jer još nisam večerala... :roll:

Meni samo nikad neće biti jasno koje vam je to bolesno zadovoljstvo da jašete po našim forumima, al' to vama i vašim doktorima na uvid...da nije normalno je jasno.

Eto "srce" nadam se da si zadovoljan/ljna odgovorom, a za ignore...pa zar si sumnjala/o..? :lol: :lol: :lol:

BG1109:
Dalje: na porodičnom stablu ne postoje rodjaci ni jedne druge nacije i vere osim srpske i pravoslavne. Dalje: porodična grobnica na Novom Groblju u Beogradu.

Dalje: pametan čovek ovim što sam naveo ne treba da se ponosi, zato što za to nije zaslužan, to je sticaj okolnosti, isto tako mogao sam da se rodim kao Ante ili Mehmed, da isto tako budem ponosan na svoje poreklo, kao što sam sad.

Lepo rečeno i potpuno tačno.

Back