Izdajica
Aktivan član
- Poruka
- 1.205
Ne razumem sta je ovaj hajp oko Islama. Sta im smeta majko Bozija....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ima nedostataka. A, koja nema...? Međutim, takva kakva je, naša je. Mi smo je razvijali hiljadama godina, i onaj ko želi da živi među nama, treba da prihvati tekovine te civilizacije. Droga, prostitucija, reklamiranje homoseksualizma i slične negativne pojave su nusprodukti ove civilizacije.
Ja bih parafrazirao tu misao u "izobilje stvara devijacije". Preciznije je... No, suština jedne civilizacije nije u njenim nus pojavama, nego u njenom apsolutnom sklopu. Ako neka lepotica s godinama dobije poneku boru i sedu vlas, ne znači da i dalje nije lepa.
A šta - jel bi trebali da imaju ? Da li to znači da treba da važi zakon sile i pravilo - može mi se, hoće mi se ?
A zasto je ne pitas koliko ima homoseksualaca i pedofila u islamskom svetu?
Ima ih, bilo ih je, i uvek će ih biti dok god postoji čovek, i to nema veze kojoj veri, narodu i civilizaciji pripada. Samo kod njih nema reklamiranja da je to in, pa će svaki drugi klinac i klinka da se upuste u homo odnose, da bi probali ili da budu u trendu ili da uspeju u nečemu, jer će biti podržani od gay lobija. Toga kod njih nema. To je devijacija zapadne civilizacije.
A zasto je ne pitas koliko ima homoseksualaca i pedofila u islamskom svetu?
Logicno, bore se za opstanak.
Kod katolika u Irskoj nije imalo, ni kod katolika u SAD? A udavanje maloletnih devojka se ne desava samo u Islamskom svetu. Nego i u Afrikanaca i u Brazilu.
Kazem da ima svuda nazalost! Samo je razlika gde se koliko to reklamira!