Islamofobija je kriminal protiv covecnosti: Predsednik turske vlade Tajip Erdogan

Naravno da ima nedostataka. A, koja nema...? Međutim, takva kakva je, naša je. Mi smo je razvijali hiljadama godina, i onaj ko želi da živi među nama, treba da prihvati tekovine te civilizacije. Droga, prostitucija, reklamiranje homoseksualizma i slične negativne pojave su nusprodukti ove civilizacije.
Ja bih parafrazirao tu misao u "izobilje stvara devijacije". Preciznije je... No, suština jedne civilizacije nije u njenim nus pojavama, nego u njenom apsolutnom sklopu. Ako neka lepotica s godinama dobije poneku boru i sedu vlas, ne znači da i dalje nije lepa.

A zasto je ne pitas koliko ima homoseksualaca i pedofila u islamskom svetu?

A šta - jel bi trebali da imaju ? Da li to znači da treba da važi zakon sile i pravilo - može mi se, hoće mi se ?

Ne bi trebalo da važi to pravilo nigde u svetu, ali na žalost, u civilizacijskom smislu, globalno gledajući, čovek samo što je sišao sa drveta, pa eto, ta ružna pravila još uvek važe. E, kad već važe, onda je bolje da vojnu premoć imaju oni koji su u poimanju prava naroda i pojedinačnih ljudskih prava odmakli ber za nekoliko stepenika više. I oni su daleko od onog pravog svesnog homosapiensa, ali su mu sigurno bliži nego neki koji bi vojnu nadmoć upotrebili da porobe ceo svet i nametnu svoju veru, te stvore jedan svetski kalifat.
Mi smo se zadnjeg takvog rešili pre 60 godina, a islamski svet je prepun takvih. Samo zato je bolje da vojnu premoć imaju hrišćani, a ne muslimani.

Ne razumem sta je ovaj hajp oko Islama. Sta im smeta majko Bozija....

izgleda da je evropa dodirnula maksimalnu tacku tolerancije i da se sad to drustvo krece silaznom putanjom. gdje ce stati zavisi od niza faktora. glavni je "novac" i "kad ce nestati zalihe nafte?". sporedni, ponasanje samih muslimana, moze pomoci da tacka ostane visoko;)

A zasto je ne pitas koliko ima homoseksualaca i pedofila u islamskom svetu?

Ima ih, bilo ih je, i uvek će ih biti dok god postoji čovek, i to nema veze kojoj veri, narodu i civilizaciji pripada. Samo kod njih nema reklamiranja da je to in, pa će svaki drugi klinac i klinka da se upuste u homo odnose, da bi probali ili da budu u trendu ili da uspeju u nečemu, jer će biti podržani od gay lobija. Toga kod njih nema. To je devijacija zapadne civilizacije.

Ima ih, bilo ih je, i uvek će ih biti dok god postoji čovek, i to nema veze kojoj veri, narodu i civilizaciji pripada. Samo kod njih nema reklamiranja da je to in, pa će svaki drugi klinac i klinka da se upuste u homo odnose, da bi probali ili da budu u trendu ili da uspeju u nečemu, jer će biti podržani od gay lobija. Toga kod njih nema. To je devijacija zapadne civilizacije.

Upravo tako, nema reklamiranja!
Sto znaci, da nije sve "kvarno i neprirodno sa zapada doslo!

Logicno, bore se za opstanak.

Bas tako, borba za opstanak.
Desi se da dosta tih klinca skrene sa puta, formiraju se razni gangovi, pljacka se, skrece se u radikalizam, poznati patern.Ono sto je bedak je da je sve vise takvih klinaca, i sve su ljuci, jer pobogu kako da im objasnis da su gradjani drugog reda. Ipak su oni tu rodjeni, drugacije shvataju ( sa pravom ) od nas koji smo prva generacija, sve u svemu tugaja.
Imam ortakinju koja je preko bare, bila je vise puta u poseti evropi i kaze da nikad nije srela ovoliko rasizma kao u evropi.

U istanbulu skoro svaka ulica ima po jednu dzamiju. Kada pukne pogled na istanbul samo minareti strce. Ali ja ne znam sto se Erdoğan nasao prozvanim da komentarise, pa nije turska jedina muslimanska zemlja u evropi, a i koliko sam upucena imaju turci u citavoj evropi svoje bogomolje, i mesta za sastajanje muslimana.
Erdоğan bi trebalo da sredi prvo situaciju u svojoj zemlji, pa onda da prica o ostatku evrope i njihovim odlukama.

Kazem da ima svuda nazalost! Samo je razlika gde se koliko to reklamira!

Šta sad , ostade ti bez argumenata, pa - ima toga svuda, nego se ne reklamira.
A dobra ti je bila reakcija,otkud ti uopšte ideja da spominješ pedofiliju u vezi sa islamom - stiče se utisak da si u Bilbliji pročitala i ko je Sotona, i ko sljedbenici Sotone.

Zna se gdje su napravljeni internetski pedofilski lanci.

Back