- Poruka
- 29.307
Lažu ih i nagovaraju da krenu u Evropu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onima iz zapadnjačke administracije i duboke države koji već decenijama dobijaju milijarde od Arapa.Сада је јасно да избеглице нису само из Сирије,нису породице,нема жена и деце...ово је ,како и Мађарски премијер Орбан каже,ВОЈСКА:
Питање је чија је то војска, и који јој је циљ,ко све то финансира,и да ли је Европа у стању да се одбрани од те пошасти.
Коме је у интересу исламска Европа,и зашто.
Ne valja! Ako nekad dodjes ovde, osetices nepravdu o kojoj i Nemci pricaju. Zasto da deo moj rada i truda poklonis, das nekome ko to ne zasluzuje, bez tvog znanja i saglasnosti? I ja sam bio neverni Toma dok nisam dosao ovde. Nadam se da mozes da ukapiras ovo.Odes iz Srbije sa tako nekom pricom ne valja ti drzava dodjes u Nemacku pa ti ni ona ne valja ne moze da se ugodi nezadovoljnim ljudima
Што не иду у СА, Јордан, Емирате... међу сабраћу, него у омрзнуту Европу, међу "невјернике"?recimo da misle ljudi da idu u civilizaciju i da treba da spreme teren za dolazk porodice, ato mladje sto je sklanjaju od rata koji je evropa izazvala svojim potrebama za novim radnicima i novim resursima, preko svog poltrona NATO vojske...
A u kom delu sam ja rekao da nisi u pravu? Samo pricam o ljudima koji recenicama tipa "pa to nema nigde samo kod nas"ili " takve stvari se rade samo u Srbiji znas kad bi to tako smelo u ..." pljuju po Srbiji pa onda kad odu u te drzave koje hvale shvate da nije tako samo kod nasNe valja! Ako nekad dodjes ovde, osetices nepravdu o kojoj i Nemci pricaju. Zasto da deo moj rada i truda poklonis, das nekome ko to ne zasluzuje, bez tvog znanja i saglasnosti? I ja sam bio neverni Toma dok nisam dosao ovde. Nadam se da mozes da ukapiras ovo.
Ja sam tako razumeo, ok. Mnogo stvari je bolje nego u Srbiji a neke su i gore. Kad ti neko otkida od usta onda to zna najvise da zaboli.A u kom delu sam ja rekao da nisi u pravu? Samo pricam o ljudima koji recenicama tipa "pa to nema nigde samo kod nas"ili " takve stvari se rade samo u Srbiji znas kad bi to tako smelo u ..." pljuju po Srbiji pa onda kad odu u te drzave koje hvale shvate da nije tako samo kod nas
ne odlaze oni jer vole evropu, vec zato sto ih neko pritiska i usmerava....Што не иду у СА, Јордан, Емирате... међу сабраћу, него у омрзнуту Европу, међу "невјернике"?
Морам признати да их не волим видјети.
Ali tako ti je i ovde i tamo i u nekoj trecoj drzaviJa sam tako razumeo, ok. Mnogo stvari je bolje nego u Srbiji a neke su i gore. Kad ti neko otkida od usta onda to zna najvise da zaboli.
Sasvim logicnoШто не иду у СА, Јордан, Емирате... међу сабраћу, него у омрзнуту Европу, међу "невјернике"?
Морам признати да их не волим видјети.
(((исламизација)))