Islamisti u Nigeriji ubili 42 djaka "zato sto su isli u skole"

sta trabunjas SNS-ovac?

Pa i vi SNS-ovci ste nekad 90% bili radikali svi do jednog.

kad su radikali ubijali decu sto idu u skolu kao islamisti?

Puko si skroz

Radikali su najprosveceniji deo srpskog drostva. Desnicari i patriote.

Da si ziveo nesto severnije npr.u Zemunu ili Sremu ,stideo bi se radikala. Umeli su oni da nacrtaju slovo U na kuce Hrvata ili da postave bombu u cilju zastrasivanja.Jel bilo tako ,bilo. Cui si za Hrtkovce gde su ih proterivali. To je bilo jedno veliko zlo i bruka srpskog naroda. Ne prihvatam da je to radjeno i Srbima u Hrvatskoj.

Da si ziveo nesto severnije npr.u Zemunu ili Sremu ,stideo bi se radikala. Umeli su oni da nacrtaju slovo U na kuce Hrvata ili da postave bombu u cilju zastrasivanja.Jel bilo tako ,bilo. Cui si za Hrtkovce gde su ih proterivali. To je bilo jedno veliko zlo i bruka srpskog naroda. Ne prihvatam da je to radjeno i Srbima u Hrvatskoj.

Oko za oko zub za zub.Kad budu prestali da uce decu mrznji i da pale kola i kuce Srba,onda mozda treba osuditi takve postupke ovde.Ako ih je bilo.

Komentar onog nesrecnog oca da ce ispisati preostala tri sina iz skole. Siroti covece ispisi se iz te nesrecne religije koja ubija decu. Da to urade pravoslavci ,ne bih hteo da cujem vise za njih. U jednom trenutku se pojavilo nesto slicno ovde ,radikali ,ali ih narod proterao,

Pre par godina sam upoznao jednog Nigerijca,hriscanina..Kristijan,kojem su te muslimanske milicije pobile celu porodicu,ustvari celo to naselje,gde je zivo.
I to muslimani u Nigeriji vec dugi niz godina rade...inace je tamo hriscanstvo,i pored tih silnih zlocina..u usponu.

- - - - - - - - - -

Izmedju porodice Zec koja je cela likvidirana u Zagrebu...to slovo U u Zemunu deluje bezazleno..a znamo da su ti sremski hrvati daleko radikalniji bili,bar po izjavama koje su davali po dolasku u Hrvatsku.

Дакле, лажеш к'о напредњак .....

:roll:

eto vidiš kako je to u Nigeriji kad veronauka postane glavni predmet i teško si ga onom ko nije upisao veronauku

nego, ove godine slabo interesovanje za bogoslovski ima još 500 bogougodnih mesta za službu Božiju
neko pustio buvu da kad postaneš inžinjer nebesa teško da možeš da dobiješ parohiju zbog nekih šta ja znam podela crkve
mada sam siguran da je tu Vatikan umešao prste sa propagandom

a naša deca pa kao žive normalno?

tata kupi mi loptu - sačekaj sine da bude plata pa kad tata popravi kola
mama kupi mi čokoladu - sačekaj sine da mama otplati još tri rate za ono svinjče od Božića, jel se sećaš ono kad si pitao a šta je ovo i što ne jedemo češće?

a koliko vidim na ovom klipu iz Nigerije ni tamo deca nemaju ni loptu ni čokoladu
jes da dobiju bosanske batine, ali to je da se očeliče, ko da je mene neko pitao kad sam bio mali pa šta mi fali?

Poslednja izmena:
Islamisti u Nigeriji ubili 42 djaka "zato sto su isli u skole"

Управо,
захтевам уклањање теме која вријеђа достојанство и част јадније бошњи, жртви великосрбијански клерофашиста, изазивача свих ратова и највећих зликоваца, евер.....

mama kupi mi čokoladu - sačekaj sine da mama otplati još tri rate za ono svinjče od Božića, jel se sećaš ono kad si pitao a šta je ovo i što ne jedemo češće?

a koliko vidim na ovom klipu iz Nigerije ni tamo deca nemaju ni loptu ni čokoladu
jes da dobiju bosanske batine, ali to je da se očeliče, ko da je mene neko pitao kad sam bio mali pa šta mi fali?

Ti si kanda kloncina onog furunasa velicanstvenog.

Управо,
захтевам уклањање теме која вријеђа достојанство и част јадније бошњи, жртви великосрбијански клерофашиста, изазивача свих ратова и највећих зликоваца, евер.....

:lol: Sve je to maslo srpskih klerofasista, amanpurova objavila.:lol:

kakva frustracija...ahahahhaaa jesi lik...ma pusti ti prasence...tebi najbolje neka dijetica da dodje.

Back