Adalv
Aktivan član
- Poruka
- 1.367
Ако је он професор ја сам мали зелени... 8-)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Adalv:Ако је он професор ја сам мали зелени... 8-)
Duh Sekire:Елвине реци ми да ли је ова склопотница занимљив бисер као онај Димитрије. Мислим, ако јесте да је уклоним са листе непожељних па кренем у деталибанизацију![]()
crow:... mislish od Postanja 3:22
to ti je iz one knjige koju nikad nisi chitao![]()
ma ja to postavljachu teme...Elvin:ma čitao sam...samo sam malo zezao legendarnog mr.tamanite...
Elvin:evo adalv ja mogu da odgovorim umesto njega
u koliziji sa hrišćanstvom je zato što imami pozivaju na ‚‚sveti rat" džihad kojem je krajnji cilj istrebljenje ili konverzija nevernika....
inače gospodin univerzitetski profesor() je rasista ...teško da ćeš od njega išta pametno čuti...
evo brate...Adalv:Где си Кроу, нисам те виђао неко време?
Хмммммммммммммммmile kuronjic:Ma, ne znate vi nista...
crow:evo brate...
najzad stigo komp
a sad bi trebo da prevodim neshto...
al sam lenj...![]()
Ислам је један неозбиљан бућкуриш Јудеизма и ПравослављаKing 7:Oni su monoteisti i priznaju da je Bog isti i njima i nama ali nikako ne priznaju da je Isus Sin Boziji mada ga pominju u kuranu. Znaci, njihov Bog je u stvari nas Bog samo sto su oni neke stvari prihvatili a Muhamed ih izmislio kako rekoh, po njihovoj meri. Razlika je ogromna.