iskustvo

jacksparov

Domaćin
Poruka
3.779
jel vam se desavalo upoznate tako neki par i odma primetite ko tu kosi ko vodu nosi,neverovatno primetio sam da ima parova gde je muskarac smrad ili zena ,al retko naletis na par koji je na mestu dobar on i ona,da li ste sretali tako nesto ?jel ste primetili?:)

jel vam se desavalo upoznate tako neki par i odma primetite ko tu kosi ko vodu nosi,neverovatno primetio sam da ima parova gde je muskarac smrad ili zena ,al retko naletis na par koji je na mestu dobar on i ona,da li ste sretali tako nesto ?jel ste primetili?:)

primeti se to odma. ali nekad zna da vara.
znam par gde je on pred ljudima susta dobrota a u cetiri zida skot.
a ona, pred ljuma onako, skamenjena, ukocena, pa jbg, kad je kuci maltretira.

Jesam, sretala sam. Skoro sam u praku upoznala jednog decka. On je bas po mojoj meri. Zivi tu blizu mene. Cudi me da ga nisam videla do sada. Posle sam videla da je ozenjen i da ima cerkicu. Razmisljam da pocnem da se druzim sa njim.

JA licno to ne volim. Bivsa zena mog bivseg decka je uvek kitila njihov brak. Sve je kao lepo, savrseno. Kada odem na rucak kod njih je gozba, a, u stvari, kada mi je on otvorio srce, shvatila sam da je ona jedna beskrupulozna zena.

Back