iskustvo u firmi DOO"MILOSCIC"

• Začetnik teme Začetnik teme mirni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne verujem da je pred raspadom...u martu plate za oktobar:dontunderstand:? daj molim te sto bi propao kad nema rashode?

Ja vec dala otkaz i odradila samo pola otkaznog roka.Iznervirali me lopovi od sefova pa sam zajebala,Ne dam vise da me zezaju kako hoce.A oktobarsku platu jos nismo primili.Nadam se da gresis.Da nece biti u martu.Volela bih da se desi cudo pa da bude ranije.Bar krajem februara.Propadosmo!!! :azdaja::(:(:(
:besna:

Zasto se moje drage zemljakinje krijete iza muskih likova. Mislite li da ce Vam Boske isplatiti plate. Jos ce te se nacekati.
Kada bi svi zaposleni dali otkaz onda bi G-din Miloscic morao da stavi katanac i ode u aps, a sve dok ima onih koji ce da rade za dz on ce opstajati.

Zasto se moje drage zemljakinje krijete iza muskih likova. Mislite li da ce Vam Boske isplatiti plate. Jos ce te se nacekati.
Kada bi svi zaposleni dali otkaz onda bi G-din Miloscic morao da stavi katanac i ode u aps, a sve dok ima onih koji ce da rade za dz on ce opstajati.
Ja se ne krijem iza nikakvog muskog lika!Ja sam bivsa radnica koja se skoro dala otkaz ali ga jos nije potpisala.Ako mogu ja da cekam platu,mogu i oni moj potpis!Iskreno da ti kazem,da su svi radnici normalni,a normalan za mene znaci onaj ko ne prima platu ispod ruke,sa strane u dogovoru sa nekima koji Bosketu vire iz dupeta.Da svi cekamo platu,da nema onih koji je primaju na vreme tako da moraju da cute,sigurno bi svi stupili u strajk i CUVENI gosp.BOSKE bi morao da stavi katanac!A kad tad ce ga stici sve sto radi postenim ljudima i progutace ga sigurno mnogo vece azdaje od njega!Takvih kakav je on ima mnogo,ali za razliku od Miskovica koji verovatno isplacuje plate na vreme i daje vise,Boske je obican lopov,najobicnija bedara koja zaradjuje na tudjoj nesreci,i otima od usta nama,postenim radnicima koji mu radimo za dz!(mada nisu svi posteni)!
Ako ima nekog koji je ovde samo da bi proveravao sta se pise,i radi za gosp.Gorana ja bih volela da se oglasi.Da nam kaze sta se desava,i sta uopste misli taj cuveni Boske?!Dokle ce vise ovako?Ovo stvarno vise nema smisla!!!:besna:

Poslednja izmena:
Ljudi ovo je najbolja stranica na netu koju sam video o poslednje vreme i to sve zahvaljujuci mom dobrom prijatelju.I ja sam bivsi radnik miloscica i to u dva narata po godinu dana i samo sam izgubio zivce.totalno neprofesionalni ljudi vode posao,a plata je bedna.za mesec avgust primio sam svega 2.800 din pa vi vidite.I obavezno proveravajte u socijalno da li vam uplacuje staz posto se to retko desava.:)

pozdrav za tebe javi se da se vidimo
kat-ast-rofa / MIRNI

ne znam koji je taj vaš (nađite matični br. na sajtu APR), ali ti raznorazni miloscici prema NBS, su uglavnom solventni...[/QUO
Dragi moderatore,bas lepo od tebe sto mi kazes gde da idem,ali da ovo preduzece placa na vreme svoje radnike i da ne duguje 5 plata na ko zna koliko radnika sirom Srbije sigurno ne bi bilo solventno!Da im svi radnici podnesu tuzbe dospeli bi u totalnu blokadu!

samo vas slusam ovde kako pricate! Mislite da se drugi posao tek tako moze naci! Privatnici sve vise i vise otpustaju ljude zbog svetske ekonomske krize. I u ovoj firmi je tako! Zele da smenje radnu snagu na minimum! Ali im se ne isplati da oni daju otkaz radnicima jer ce onda morati da uplacuju odredjenu svotu novca zavodu za zaposljavanje tj biro-u! Zato on prinudjuje ljude da oni sami daju otkaz a kada oni to ucine onda im podmetne zahtev kakav firmi odgovara. Sto u prevodu znaci, da se oni ogradjuju da kasnije nemaju nikakve obaveze prema radniku. I da mogu da im kasnije upisu da se radnik nije pojavio 5 dana na posao i zbog toga dobio otkaz.(tako pise u ugovoru). Danas je 9-ti Mart 2009-te godine a ja jos nisam primio platu za oktobar mesec 2008. god. i gde je tu zakon! Inspekcija je korumpirana tako da ga i oni stite! I jos mnogo, mnogo nepravilnosti ima u ovoj firmi ali to znaju samo oni koji su zaposleni u njoj! Zakljucak: "nikome ne bih preporucio da se zaposli u ovoj firmi jer je to samo rupa bez dna. Od kako sam ja u njoj nisam uspeo nikada da finansiski budem stabilan! Narocito ne bih preporucio mladim i ambicioznim osobama!!!"

Oprostite sto upadam ko grom iz vedra neba...Cirice...od cega si uopste ziveo 5 meseci ?? Tebi i Nikki stvarno treba odati priznanje i par udarnickih znackica kad ste mesecima radili bez para.Da li ste u startu naseli na pricu ..rad..rad..i samo rad...a o plati ni reci ????? Ne razumem..poceli ste da radite a poslodavci vam rekli da ce plata kasniti po 5-6 mesci....i vi pristali bez problema (daj sta das)???
Jasno mi je da novopeceni privatnici zele da skinu kozu radnicima (gledali i oni filmove o faraonima) za dz. ali mi nije jasno kad im radnici to dopustaju mesecima.....sado - mazo..sta li je....

Evo kako je poslovao Miloscic ove godine:

Одобрена је регистрациона пријава годишњег финансијског извештаја са бројем БД 10212/2009 Регистрациона пријава год. фин. извештаја састоји се од следећих приложених докумената:
1. Извештај о токовима готовине
2. Биланс стања
3. Напомене уз финансијске извештаје
4. Извештај о променама на капиталу
5. Статистички анекс
6. Биланс успеха

Величина за 2009. годину (према подацима из ФИ за 2008 ): 3 - Велико
Подаци годишњег финансијског извештаја (у хиљадама динара):
Укупна актива: 2.328.831
Капитал привредног субјекта: 114.456
Пословни приход: 5.276.624
Пословни расход: 5.274.860
Нето добитак: 47.678
Број запослених: 1025

Da malo pojasnim u ovom zavrsnom racunu su ukalkulisane i vase plate.Nazalost nislije nikako da shvate da je tzv.Miloscic zlo za grad Nis i da ga treba izbegavati u sirokom luku.Zivim u blizini jednog od njegovih prodajnih objekata i poznajem ljude koji rade kod njega.Muce se i posteno odrade svoj posao.Radnici treba da se organizuju u sindikat i da traze svoja zakonska prava.
Nazalost toliko smo ograniceni i neinformisani da hrlimo u Milosciceve diskonte i trafike Stanka Subotica.Dok se ne probudi svest u ovom narodu, nazalost nista se nece promeniti, aljudi ce ziveti na ivici egzistencije.

I ja sam mislio...bolje receno..nadao se, da teske ekonomske krize vode ka budjenju svesti kod ljudi. Nije bilo lose ...misliti o tome. Sad vise ne mislim....sad znam......sad znam....DAJ Moreplovka makni tu sliku !!!....:) Dekoncentrise me ... a bas htedoh nesto pametno reci.........:rtfm: Sad znam, da ekonomska kriza vodi jedino ka kanibalizmu. Sve ostale "normalne" faze u evoluciji ce ovaj narod preskociti. Najzanimljivije je sto ce i tad ljudi krenuti da jedu najblize (mame & tate) a ne odgovorne.

evo ovako stoji situacija, doo miloscic nije uplatio doprinose 2009. god. , a ovih dana treba da dobije nepovratni kredit iz neke banke.Ljudi situacija je katastofalna, nema vajde vise da se radi u propalu firmu, tuzicemo pa ko dobije dobije.Redovne plate dobijaju Beograd i jos neki gradovi, a ovi ostali ko ih sisa,a u ugovoru stoji da se ne radi nedelja i subota, a radnici moraju da rade.Pa vi vidite kakva je situacija.

evo ovako stoji situacija, doo miloscic nije uplatio doprinose 2009. god. , a ovih dana treba da dobije nepovratni kredit iz neke banke.Ljudi situacija je katastofalna, nema vajde vise da se radi u propalu firmu, tuzicemo pa ko dobije dobije.Redovne plate dobijaju Beograd i jos neki gradovi, a ovi ostali ko ih sisa,a u ugovoru stoji da se ne radi nedelja i subota, a radnici moraju da rade.Pa vi vidite kakva je situacija.

Kratko obavestenje za sve zaposlene u Miloscicu

Vas poslodavac je u blokadi oko 153.000.000 dinara tako da od plate u skorije vreme nema nista.Nazalost tako stoje stvari.

Back