Iskustvo sa vracarama i vidovnjacima

Ima puno ljudi koji veruju u natprirodno. Ima ih koji veruju da neko može da im baci čini a isto tako i da ih skine. Bez obzira da li se radi o čistom umišljanju (placebo efekat) ili stvarno nešto tu ima, ovaj fenomen ne treba unapred odbacivati i ismejavati.
Kao što su se i u ovoj temi
https://forum.krstarica.com/threads/kako-ukloniti-crnu-magiju.914476/
javljali da imaju pozitivna iskustva, nadam se da će i ovde da se javljaju sa ličnim iskustvima, bilo pozitivnim bilo negativnim.
U ovom vremenu kada smo sa svih strana opkoljeni bezicnim tehnologijama i virtuelnim svetovima, stvarno je bizarno verovati da takve "nezamislive pojave" mogu da postoje i u glupavoj prirodi... :lol:
Da dolazi od nekoga ko nikad nije video televizor, doticni stav, pa i da se razume, ali ovako...
Ako nekome treba neka natprirodna usluga, tu sam.
Dovoljno natprirodnu uslugu cinis vec time sto si prisutan na forumu, ako si se povezao putem Wi-Fi crne magije?

Poslednja izmena:
Dobro kaze Miroljub
to su Demoni, to je saradnja sa Demonima
Vracare itd mediji oni se sluze Demonima
Demoni im daju informacije itd

Dakle opasno je uopste ici kod vracara
jer Demoni opsedaju ljude
ovim što pišeš samo dokazuješ da to postoji. A takodje da postoji i zaštita

U ovom vremenu kada smo sa svih strana opkoljeni bezicnim tehnologijama i virtuelnim svetovima, stvarno je bizarno verovati da takve "nezamislive pojave" mogu da postoje i u glupavoj prirodi... :lol:
ljudima je pre samo nešto više od sto godina bio nezamisliv relefon, televizor, radio...

Dobro kaze Miroljub
to su Demoni, to je saradnja sa Demonima
Vracare itd mediji oni se sluze Demonima
Demoni im daju informacije itd

Dakle opasno je uopste ici kod vracara
jer Demoni opsedaju ljude
Vracari obicno znaju za lose stvari ,jer im demoni prenose samo lose stvari koje se mogu desiti ili se desile ,oni i ne znaju za dobro jer je to samo od Boga.

da je tako svestenici bi dobijali informacije od andjela i saradjivali sa njima
Svestenici koji zive po Bogu imaju dar Svetoga Duha i nemaju potrebe da dobijaju informacije od andjela .
Oni koji misle da dobijaju informacije od andjela ,svetitelja ako to prizeljkuju ili smatraju da su dostojni upadaju u veliku prelest i to je samo pokazatelj da su na visokom stepenu gordosti i da tu nema smirenoumlja ...

Poslednja izmena:
da je tako svestenici bi dobijali informacije od andjela i saradjivali sa njima
ne moze zovek svojevoljno da saradjuje sa andjelima
andjeli saradjuju sa Bogom

Vracari obicno znaju za lose stvari ,jer im demoni prenose samo lose stvari koje se mogu desiti ili se desile ,oni i ne znaju za dobro jer je to samo od Boga.

Svestenici koji zive po Bogu imaju dar Svetoga Duha i nemaju potrebe da dobijaju informacije od andjela .
Oni koji misle da dobijaju informacije od andjela ,svetitelja ako to prizeljkuju ili smatraju da su dostojni upadaju u veliku prelest i to je samo pokazatelj da su na visokom stepenu gordosti i da tu nema smirenoumlja ...
Demoni im prenose samo neke informacije i tako varaju ljude

Ja sam imala vrlo lose iskustvo i to sa Hodzom.Htela sam da se pomirim sa bivsim deckom i kontaktirala coveka o kome pisu po sajtovima i hvala da je dobar.Bila sam jako lose neprestsno sam plakala i bila u depresiji.Htela sam samo da prestane i da na bilo koji nacin pa makar i taj poslednji pomognem sebi.Dogovorili smo rad zapisa i on mi je rekao da je cena 456 e.Skupljala sam novac od svih ljudi koje sam znala.I poslala.Nadaju ci se da kada pocne raditi ritual bice mi bolje.Ja sam mu novac poslala 1 aprila.Medjutim svo vreme sam bila jako lose volje i naravno plakala a on me je ubedjivao da ce sve biti u redu.Nekim cudom bivsi mi se javio 10 maja tacko oko 42- drugog dana od zapisa.Ali decko se lose ponasao prema meni .Vredjao me je stalno .Za 3 meseca samo smo se jednom videli.Nije pokazivao ni malo emocija.Bas se videlo da je na silu doslo do pomirenja.Ja ga volim i trpela sam to ponasanje.Vreme je prolazilo a on je sve gori bio.Jednom prilikom je hodza rekao da je sve to zato sto sam pisala o njemu na nekom sajtu.I jesam ali sve sto je bilo istina .Pisala sam da zapis ne funkcionise onako kako je trebalo a to je da se dvoje ljudi spoje radi obostrane srece i ljubavi a kod mene je svega bilo sem sklada i ljubavi koja je bila pre raskida.Onda shvatim da je nemoguce da hodza to zna jer ja cak ni njegovo ime ne znam da bi mu neko navodno preneo da pisem o njemu.Tada sam shvatila da je taj sajt lazan i da su tu izmisljene price tj pisu ljudi koji su ili placeni da lazu ili on sam je sve to ispisao.I naravno kada je procitao po opisu situacije shvatio je da sam to ja.Videvsi da se decko ne menja kako je hodza obecao dala sam drugom da radi ritual.Onda je decko prestao da se javlja.Kada sam pitala hodzu u cemu je problem rekao je da on vise nema veze sa tim i da ne moze nista da vidi niti uradi jer mi je drugi otvarao datume.Zar zapis tako lako moze da se ponisti?To je najjaca vrsta magije.To znaci i da je neko drugi pokusao meni nesto da radi isto bi se zapis ponistio.Sada mi ponovo trazi ali 520 e da bi radili sve iz pocetka.Bacila sam 6000 u zavduh ni zbog cega.Znam da je moja krivica niko me nije terao da posaljem novac ali coveku kada je tesko za zadnju slamku se hvata.Eto to je moje iskustvo sa hodzom.Ako je neko prosao kroz slicno volela bih da napise..

Back