Iskustva sa zauzetim muskarcima/zenama

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja bi reko da ima budalu od žene al ajd
ja bi reko da taj nije duze yebo kad ne zna sta radi

- - - - - - - - - -

Jos ni jedanput nisam otisla u Srbiju bez da mi se nisu udvarali ozenjeni muskarci. Bilo je toga i ovde ali zaista retkost, samo kada su jako pijani ili su nase gore list.:)

ma taki smo mi... ne biramo, ebemo sve sto se nudi

u takvom odnosu može biti samo strasti i ništa više. sve izvan toga u vidu nekih očekivanja, odanosti, planova itd. je toliko upitno i nepouzdano da je po meni cela priča suviše komplikovana da bih maksimalno mogla da uživam.
šta se može imati u takvoj vezi osim smene yebanja i rastajanja?
ogromna količina drame koja na kraju negde nekog obavezno povredi i ništa više.

u takvom odnosu može biti samo strasti i ništa više. sve izvan toga u vidu nekih očekivanja, odanosti, planova itd. je toliko upitno i nepouzdano da je po meni cela priča suviše komplikovana da bih maksimalno mogla da uživam.
šta se može imati u takvoj vezi osim smene yebanja i rastajanja?
ogromna količina drame koja na kraju negde nekog obavezno povredi i ništa više.

Fino rečeno.

U osnovi, bilo kakav odnos sa zauzetim muškracem ili zauzetom ženom je prekomplikovan. Isto kao i kod friends with benefits, čim jedna strana hoće da pređe na drugu razinu a druga želi da ostane na istoj, dolazi do belaja gdje jedna izlazi emotivno pogođena. Zato se takvih treba ostaviti i hvatati nečeg slobodnog... ;)

Mogu samo da kazem da su se prema meni ponasale sa vise nego neudate djevojke (zasluzenog sa moje strane) postovanja, zelje da mi pokazu kako umiju da vole, razumijevanja da ne zelim da mi se pricaju hvale na racun drugih muskaraca, i javne otvorene spremnosti da pokazu svima da su mi pokorne na nacin koji nije nedostojanstven, vec naprotiv damski, i ne prelazi granicu javne prevare muza. Ono sto im se najvise svidjalo je sto sam im dokazivao da zasluzujem ljubav, i da je ocu da je zasluzujem dusom, a ne iskustvom ili parama ili lukavstvom najmanje vrste, ili koriscenjem prilika.

Mogu samo da kazem da su se prema meni ponasale sa vise nego neudate djevojke (zasluzenog sa moje strane) postovanja, zelje da mi pokazu kako umiju da vole, razumijevanja da ne zelim da mi se pricaju hvale na racun drugih muskaraca, i javne otvorene spremnosti da pokazu svima da su mi pokorne na nacin koji nije nedostojanstven, vec naprotiv damski, i ne prelazi granicu javne prevare muza. Ono sto im se najvise svidjalo je sto sam im dokazivao da zasluzujem ljubav, i da je ocu da je zasluzujem dusom, a ne iskustvom ili parama ili lukavstvom najmanje vrste, ili koriscenjem prilika.

:aha:

:gace:

A da ti to nisi malo umislio ? :D

Imao sam jedno tuzno i jedno dobro iskustvo sa udatim zenama. U prvom slucaju sam se naravno zaljubio.
Nisam bila sa ozenjenim i verujem da je nezgodno, ali mi je ovo priznanje bas slatko :heart:
bogati ne videh ovo :lol:

znaci predlazes da je za vas bolje da vas tretiramo ko nizu kastu, ono robinje, sluzavke i tako to :mrgreen:
Ko smo to "mi" i ko ste to "vi"?

Kakvo iskustvo imate s,njim/njom....Dozivljaje koje ste nekad imale,ili ih jos uvek imate sa zauzetim muskarcima...
koliko cesto,na koji nacin, sta se sve desavalo u toj ''vezi'' izmedju vas,razne pikanterije itd itd....Znaci o cemu god zelite:)
Ajmo samo hrabro
icon_mrgreen.gif

Lepo je ali nije moguce ostvariti onu najdublju emotivnu vezu, za kojom se najvise tezi, sve je onako krhko, na staklenim nogama,
ali sa druge strane sve jeste i strastvenije, energicnije, napetije,
ko zeli da proba, slobodno neka, nece zazaliti, ali takodje nesto ultimativno svakako nece naci u takvoj romansi. :)

Back