Moje lose iskustvo je vezano za veterinara Vladu Antica, zvanog Vlada Rot i njegovu ambulantu koja se nalazi u ulici Zdravka Celara u Beogradu, ne znam kako se zove, nema nikakvog natpisa. Porodio mi je kucu u februaru 2014. god na carski rez koja je samo posle 3 sata od operacije pala u kolaps nepoznate prirode za koji i Vlada kaze da ne zna sta se desilo. Osmi dan od operacije je dobila kompletnu upalu digestivnog trakta i deveti dan je umrla. Za vreme operacije, tj carskog reza, sam vise puta ulazila u tu njegovu improvizovanu salu za operacije da ga opomenem da ne pusta ljude iz cekaonice da ulaze i da gledaju tok carkog reza. Tada sam videla da je sve tamo jako prljavo, videla sam njegovog pomocnika veterinara Baneta kako drzi stene koje je jos uvek bilo vezano za majku pupcanom vrpcom i mali je pljuvao neku vodu, a pri tom je veterinar bio u civilnom odelu bez hirurskih rukavica. Tamo je sve uzasno prljavo, a o sterilizaciji instrumenata ne bih ni da pisem. Vlada me je ubedjivao da su razne bolesti razlog njene smrti, mada su na kraju svi znaci i prica sa profesorima sa veterinarskog fakulteta ukazivali na to da je umrla od sepse, tj nesterilisnih instrumenata