Iskusenja

wow! poshto? ta opcija

kako neke imaju kao taj brak, da oce seks sa muzem i da ih on zeli, one su zene sve u jednom

dakle kako

kako se to pozelite medjusobno? sta je potrebno? kako to da nadjem?

ok ima i ovih bocnih riba, koje svi ih zele fascinirani su a one bas en bi u brak. ok ajde.

je l ti radis jos nesto osim muza i koliko ti on smeta

nije dobro, ocu seh a da nije stresno nesto

sta treba da uradim za seh, da me oni oce uopste? znaci bitno mi je da me ONI hoce

brate znam sta treba... videti ostale teme sminka botoks itd

ili pamet neka

hm .... mashtacu

imam osećaj da pričaš sam/a sa sobom
pa da ne smetamo.....

vi necete da mi bude dobro, mada moram da razmislim koja je cena za dobro. mozda mi je u stvari sad bas dobro i bolje ne moze i pamticu ove dane ko najsrecnije u zivotu

zato ne treba da ih pljujem :K

Da li vam se vec desavalo da vas je neko zvao na sastanak, iako je znao da ste zauzeti?
Da li vas je neko nekada zvao da napustite muza i udate se za njega?
Da pobegnete nekuda...?
Da li ste nekada izasli sa nekim, cisto iz radoznalosti?
:zroll:

1. Da, desava se.
2. Da napustim decka i udam se za njega = da jeste.
3. Da, ali ne da pobegnemo, nego da se jednostavno preselimo daleko daleeeeeeeeeeko od mesta rodjenja.
4. Ne, nikada iz radoznalosti.

A sada ja da pitam: iz kog razloga nema vise pitanja?

Јесте, звали су ме. Нисам отишла и не пада ми на памет. Ја се изнервирам кад ме неко зове, а зна да сам заузета.

Da li vam se vec desavalo da vas je neko zvao na sastanak, iako je znao da ste zauzeti?

Da li vas je neko nekada zvao da napustite muza i udate se za njega?

Da pobegnete nekuda...?

Da li ste nekada izasli sa nekim, cisto iz radoznalosti?
:zroll:

Da, jeste. Ali, odmah sam napominjala da sam zauzeta, da volim, i da me niko drugi ne zanima. Odbijala sam kulturno i da nikoga ne uvredim. Naprosto, kada sam u vezi, kada volim, odana sam i privržena, i to jako cenim i kod druge strane. Kada sam u vezi sa nekim, vrlo mi je bitno i važno, poverenje. Nisam udata i nemam supruga, i ako nekoga voliš, nemaš potrebu da razmišljaš o tome, je ti je suprug neko najvažniji. To je moj stav.

Back