Iskrivljenje istine

A ti ga kao oficijalno i sluzbeno tumacis pa se osecas pozvanom da nam pojasnis svaku "zelenu"koju on izbaci jej tako ?
...sa druge strane,kad bolje razmislim mozda ima i zastio je to tako - srodne duse se najbolje razumevaju,zar ne ? :mrgreen:
A ti si se pronasao pozvanim da se ti umešaš u njegovu konverzaciju?
Ako ne želiš da neko daje komentar na tvoj post jedina opcija onda ti je da ne pišeš.
Koje ja sve glupe izjave neću ovde pročitati :roll:

ako si ti pronašao Glasnika što ne bi se i mi ostali pronalazili

A ti si se pronasao pozvanim da se ti umešaš u njegovu konverzaciju?
Ako ne želiš da neko daje komentar na tvoj post jedina opcija onda ti je da ne pišeš.
Koje ja sve glupe izjave neću ovde pročitati :roll:
To je bar lako resiti - ne citaj svoje izjave u buduce i resila si problem !!! :mrgreen:

ako si ti pronašao Glasnika što ne bi se i mi ostali pronalazili
Kako to mislis "srodna dusa",valjda mislis da se oboijca pozivamo na Bibliju kad iznosimo teoloske tvrdnje ?
Inace,ako i on iznese neku tvrdnju koja je nebibliska ja cu mu prigovarati i ukazacu mu na Bibliju a verujem da bi i on isto uradio ako li ja iznosim nesto Van Pisma.
...i, gde je tu problem ili mozda razlog da stvaras neki pandan zajednista u okvirima paganstva samo da bi bili kao Glasnik i robivek...!? :kafa:

To je bar lako resiti - ne citaj svoje izjave u buduce i resila si problem !!! :mrgreen:

Kako to mislis "srodna dusa",valjda mislis da se oboijca pozivamo na Bibliju kad iznosimo teoloske tvrdnje ?
Inace,ako i on iznese neku tvrdnju koja je nebibliska ja cu mu replicirati a verujem da bi i on isto uradio ako li ja iznosim nesto Van Pisma.
...i, gde je tu problem ili mozda razlog da stvaras neki pandan zajednista u okvirima paganstva samo da bi bili kao Glasnik i robivek...!? :kafa:
Umišljaš da si pametan pa onda shvati šta je pisac hteo reći sa tim srodna duša
Inače ako si ćorav stavi naočare nema potrebe da uvećavaš toliko slova sto je pravilniko i zabranjeno jer ni sa tim ne možeš sakriti svoje tupave izjave

to je ono kad TI nekome kažeš da kleveće
ne zna ona za ironiju, naročito kad koristiš njene reči protiv nje.
pokušavajući nekoliko bezuspešnih pokušaja da se pogleda kakav je ona klevetnik umesto da se smiri samo se rasplamsuje još više.
čak je stigla u fazu sem dva korisnika na religiji ostali je proganjaju. kad neko sebi daje na važnost i da je bitan (koliko i komarac) dobiješ to što dobiješ.

vernici koji zive u selima i slave slavu veci su vernici od onih koji žive u gradu..i ne možes da tvrdis da nisu citali sveto pismo..biblija se u domacinskim kucama Srbije prenosi sa koleno na koleno uz slavu koja se slavi ..ako neko i nije procitao sveto pismo tu je svestenik da mu pojasni, objasni i nauci
mnogo zanimljivije je pitanje je zasto oni koji zive u gradovima ne znaju sveto pismo, nisu ga citali, deca im ne posecuju casove veronauke, ne znaju obicaje i slave slavu iz pomodarstva..
Da i to oni delovi Bibliji kako kome odgovara. Da su čitali Bibliju ne bi slavili ni slavu niti praktokovali paganske običaje.

Znate li za onu igru kada sapnete nekome dogadjaj, i onda krene u krug da se prenosi da bi ste shvatili kako poslednja osoba kaze u potpunosti iskrivljenu pricu od one koju ste vi rekli? Nesto se mislim kako vecina onih koji se deklarisu vernicima, posebno u selima koji slave slavu, nikada nisu citali sveto pismo. Ne znaju skoro nista o Bogu osim on9ga sto cuju od svestenika ili caskanjem medjusobom.

Kako tako nedovoljno informisana osoba daje sebi za pravo da poducava druge necemu sto ni sam ne zna? Zar se time ne dolazi do iskrivljenja same istine?
Ne.

Back