Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
heheh,vazi.onda dogovoreno 
jedna drugoj cuvamo ledja
ima ovde ok likova,pretpostavljam da je i on
jedna drugoj cuvamo ledja
ima ovde ok likova,pretpostavljam da je i on
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo treba da zineš OVAKO --> :-PBliznakinja:Danas me moja iskrenost zamalo nije kostala 3 drugarice...
Dabog da mi neko odsece jezik da vise ne progovorim..

Jedno vreme da cutim,ne bi mi skodilo
Sta je bilo debewa?Bliznakinja:Danas me moja iskrenost zamalo nije kostala 3 drugarice...
Bliznakinja:Danas me moja iskrenost zamalo nije kostala 3 drugarice...

Pricacu ti na msn-u kad te navatamlove_girl:Sta je bilo debewa?
Rekla , ne uradila...Lucky girl:sta si to tako strasno uradila,pa da si mogla toliko da izgubis![]()
Mrzi me da pricam,duga je to prica i zamorna...Samo,sam ispala kreten,jbg pa dobro slazem se sa tobomLucky girl:precuti ako ce to bas bas da povredi tu osobu.....ali na pocetku se uvek treba stvoriti odnos da se uvek,za bilo sta treba biti iskren,tako da cak ni najgora stvar ne moze da vas posvadja....

Miki 13991:Ja nikad ne govorim šta mislim,ni toj osobi,ni drugima![]()
Lil'_hell92:Reci cu sve sto znam iz sopstvenog iskustva..
Imam najbolju drugaricu i nas dve imamo zapravo jedino iskreno prijateljstvo u odeljenju.Posto ja slusam metal i rock ovi iz odeljenja su me "markirali" kao narkomanku,satanistu,propaliteta(sto nisam) i moja drugarica je nastavila da se druzi sa mnom uprkos mnogobrojnim tracevima o meni.Medjutim debilima iz odeljenja nije bilo dosta to sto mi nabijaju sto kompleksa na dan vec su krenuli da svadjaju moju ortakinju i mene.Kada ti debili mene pitaju sta mislim o toj mojoj ortakinji ja im kazem da istinu-da je najbolja drugarica koja se moze imati,da je puna razumevanja ali da se ponekad podzapamo oko sitnica(ali toga ima u svakom pravom drugarstvu)-sto su ovi izvrnuli i mojoj drugarici napricali kako sam ja ljubomorna na nju,kako je ja ogovaram iza ledja i razne gluposti.Mojoj drugarici nista nije bilo jasno i ona me je lepo pitala da li su te stvari istina i kad sam joj ja rekla da nisu i ispricala joj sta sam ja o njoj rekla poverovala mi je-sta da kazem-poverenje i iskrenost su kljucne stvari u svakom prijateljstvu,ljubavi ili bilo kakvom odnosu.Medjutim mislim da ne treba biti potpuno iskren sa ljudima koji to ne zasluzuju(sto se takodje vidi iz mog iskustva). :-)

Lil'_hell92:Reci cu sve sto znam iz sopstvenog iskustva..
Imam najbolju drugaricu i nas dve imamo zapravo jedino iskreno prijateljstvo u odeljenju.Posto ja slusam metal i rock ovi iz odeljenja su me "markirali" kao narkomanku,satanistu,propaliteta(sto nisam) i moja drugarica je nastavila da se druzi sa mnom uprkos mnogobrojnim tracevima o meni.Medjutim debilima iz odeljenja nije bilo dosta to sto mi nabijaju sto kompleksa na dan vec su krenuli da svadjaju moju ortakinju i mene.Kada ti debili mene pitaju sta mislim o toj mojoj ortakinji ja im kazem da istinu-da je najbolja drugarica koja se moze imati,da je puna razumevanja ali da se ponekad podzapamo oko sitnica(ali toga ima u svakom pravom drugarstvu)-sto su ovi izvrnuli i mojoj drugarici napricali kako sam ja ljubomorna na nju,kako je ja ogovaram iza ledja i razne gluposti.Mojoj drugarici nista nije bilo jasno i ona me je lepo pitala da li su te stvari istina i kad sam joj ja rekla da nisu i ispricala joj sta sam ja o njoj rekla poverovala mi je-sta da kazem-poverenje i iskrenost su kljucne stvari u svakom prijateljstvu,ljubavi ili bilo kakvom odnosu.Medjutim mislim da ne treba biti potpuno iskren sa ljudima koji to ne zasluzuju(sto se takodje vidi iz mog iskustva). :-)