Iskrenost...

lucky...isto kod mene...pita me neshto, ja joj kazem shta stwarno mislim, a ako joj se neswidi onda me pogleda onako kao----ne mislish to waljda stwarno, ili mi kaze "Shto si tako zla?" ....

ma nema toga shto ja ne bih uradila za moju Sanjicu...obozawam je!!!
i to je jedina (zenska) osoba kojoj stwarno werujem....
btw i ona meni uwek kaze shta misli...ewo uprawo me tera da se farbam u plawo...ali ja se nedam tako lako nagoworiti....

Sizzlym:
ma nema toga shto ja ne bih uradila za moju Sanjicu...obozawam je!!!
i to je jedina (zenska) osoba kojoj stwarno werujem....
btw i ona meni uwek kaze shta misli...ewo uprawo me tera da se farbam u plawo...ali ja se nedam tako lako nagoworiti....

Aj samo probaj da odes u plavu, bices plava i te kako..
a010.gif

Ja sam malo pre bila malo iskrenija za ukus jedne drugarice..

Pricamo preko fona nesto o n.g. i ja bula u fazonu "ma,ako mi se ne svidi na zurci idem lepo na neko frugo mesto,ili kuci,bas me briga"...i ona u fazonu kao "pa gde cemo ici ako ne idemo na tu zurku,ovako bismo se svi rastavili..." i ja kazem "pa sta me briga,sve jedno mi je gde sam i s kim sam"
E,nju je ovo podvuceno uvredilo sto nisam u fazonu DRAGO MI JE STO SA MOJIM "NAJBOLJIM" DRUGARICAMA CEKAM NOVU.... ma bas me briga...
I oko tako malih stvari se ljute,a znam da za vece stvari samo prevrcu ocima :roll:

:lol: e love_girl kad si u prawu, onda si stwarno u prawu....
shto se tiche bash owe situacije...mene je moja the best frendica ostawila( ide na Maltu za nowaka) so...

Sizzlym:
:lol: e love_girl kad si u prawu, onda si stwarno u prawu....
shto se tiche bash owe situacije...mene je moja the best frendica ostawila( ide na Maltu za nowaka) so...
Ma nemam pojma...
Nego sada im smeta verovatno sto nisam vise u fazonu kao pre kao da samo one postoje za mene i niko drugi...
A zajebale su me i rekla sam im da nece u mojoj glavi biti drugacije,i ta iskrenost im je smetala,a ne zelim da zamislim kako je za druga stvari :roll:

Back