- Poruka
- 6.360
a vi chitate postove?
pa vi ste josh tezi sluchajevi nego sto sam mislio.
pa vi ste josh tezi sluchajevi nego sto sam mislio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek si mi reko!Neka duboka trauma grca iz voog posta.![]()

Odete na kafu sa drugaricom i njenim novim momkom , a on idiot tezak, sve zajedljivi komentaru, uzasno nekulturan, non stop gleda okolo druge ljude tj doslovce bleji u njih, devojku pored sebe ne primecuje..Uglavom negativan utisak. Reci to kao svoje misljenje kada vas ona zaljubljeno priupita "Kakav je?"
ili precutati?
Govorite li uvek svoje misljenje ? Pitali vas za isto ili ne?![]()

što mu dođe na isto

"Kakav je?"Odete na kafu sa drugaricom i njenim novim momkom , a on idiot tezak, sve zajedljivi komentaru, uzasno nekulturan, non stop gleda okolo druge ljude tj doslovce bleji u njih, devojku pored sebe ne primecuje..Uglavom negativan utisak. Reci to kao svoje misljenje kada vas ona zaljubljeno priupita "Kakav je?"
ili precutati?
nek si mi reko!
edit: nego jel si se ti to osetio prozvanim kad se javljas na pomen nevaspitanosti pod izgovorom iskrenosti![]()

"Kakav je?"
- "Vidjeces"
situacija je jedna od najneprijatnijih
sa jedne strane stalo ti je do nje i zelis da je upozoris, a sa druge strane znas da u rozoj fazi ona nije svjesna svega toga, te nece imati rezultata osim da je bespotrebno uznemiris
a ako njemu ocitas lekciju, opet je povrjedjujes na indirektan nacin
ne preostaje nista osim da trpis, motris i cekas
i kada se desi ono neizbjezno,
budes tu za nju
i cutis
moram da primetim onda da osecas mnoge pogresne stvari u vezi mene....dzabe ti te sve emocije kojim se razmeces kada slabo procenjujes ljude![]()
Odete na kafu sa drugaricom i njenim novim momkom , a on idiot tezak, sve zajedljivi komentaru, uzasno nekulturan, non stop gleda okolo druge ljude tj doslovce bleji u njih, devojku pored sebe ne primecuje..Uglavom negativan utisak. Reci to kao svoje misljenje kada vas ona zaljubljeno priupita "Kakav je?"
ili precutati?

Ja to nikako da naučimoni koji svojum iskrenim izjavama otvaraju nekome oči obično prolaze kao kuriri koji su donosili loše vesti u neka davna vremena
...i dalje iskreno odgovaram...ne želim da lažem...ili pitam "šta te je privuklo na njemu"...ako ona ima više pozitivnih razloga, povlačim se...Ако је теби добар зашто ме питаш...Odete na kafu sa drugaricom i njenim novim momkom , a on idiot tezak, sve zajedljivi komentaru, uzasno nekulturan, non stop gleda okolo druge ljude tj doslovce bleji u njih, devojku pored sebe ne primecuje..Uglavom negativan utisak. Reci to kao svoje misljenje kada vas ona zaljubljeno priupita "Kakav je?"
ili precutati?

e, imam ja jednu drugaricu,poznajemo se dvadeset godina,druizle smo se aktivno nekih 18 godina, i bile bas dobre i bliske... elem pre nekoliko godina ponce ona da se zabavlja sa nekim deckom,zaljubi se, zavoli ga onako bas bas, a decko kreten kakvog nema, secam se da je smatrao da je bolje da se ona ne druzi sa mnom u periodu kada nisam u vezi,jer mogu da je pokvarim, a i kad sam u vezi nisam bas "podogna" zato sto sam dete razvedenih roditelja, a on je patrijahalno vaspitan pa i u tom smislu mogu da je pokvarim. elem svaki put kada bi mi ona prenela nesto od toga, nisam mogla da ne odreagujem, i na kraju svakog naseg razgovora slozimo se da to nije normalno, ali eto ona prelazi preko toga jer je on dobar i bla bla. elem vrhunac je bio kada sam ja raskinula svoju dugogodisnju vezu, polse nekog vremena zapocela novu vezu i zvala je da joj izmedju ostalog to saopstim. njena reakcija je meni bila porazavajuca " ee, pa super, ali nemoj to da kazes peri jer znas, ko zna sta ce da pomisli o tebi. najbolje je da me ti posle nekog vremena pozoves,pa ako si jos uvek sa tim deckom da mi to saopstis pred njim, a ja cu da se kao iznenadim.jer znas kakav je on" : |
e,a sve sam ovo napisala jer sam pre nekoliko dana dobial pozivnicu za njihovu svadbu, eto i bas su mi pomesana osecanja i sve. zelim da ona budes recna i verujem da jeste a opet nekako ne mogu da se radujem onako isrkeno : S
....
... kad ne lezi vraže - oni se sada razvode, zato što je kum upoznao cicu preko neta i zacopao se u nju do ušiju .... eto ti, kako se krug okrene ... ko je bio gori, sad je doli ... ko je bio doli, sad je gori