Iskrenos'

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Kad mećete pitanja i odgovore na forum, da l vam je podsvesno više stalo do toga da ispadnete ql (ili politički korentni u još većem broju slučajeva) ili da nešto istražite, odnosno dođete do istine, makar statističke?

M? :think:

Kad mećete pitanja i odgovore na forum, da l vam je podsvesno više stalo do toga da ispadnete ql (ili politički korentni u još većem broju slučajeva) ili da nešto istražite, odnosno dođete do istine, makar statističke?

Da nešto istražim, skapiram novo, a pri tome ne težim menjanju drugih, poštujem i dopadaju mi se različitosti:)

Ja sam ovde došla slučajno :lol: jer me je nešto interesovalo, više se ne sećam šta...

Postavila sam pitanja par puta i dobila odgovrore, bili su vezani za domaćinske poslove, kuvanje, cveće, psa... itd itd.. nikad za ljubavne i porodične probleme, jer takve stvari se završavaju svađom i prepucavanjem bez konkretne pomoći.

Stojim iza svake svoje napisane rijeci... :mrgreen:
Nekad konfuzno srocim, nekad jasno&glasno (citko), zavisi od raspolozenja...ali, sve sam to ja...glavom&bradom, tj. avatarom&nickom...:lol:

Ja sam u par tema htela da dodjem do neke istine i da skontam vecinski stav, a nabedili me da hocu da se prsim pa sam se zaklela da vise nikad necu postaviti pitanje na forumu jer em ne dobijem odgovore em dobijem te neosnovane komentare zato sto ljudi postupaju po inerciji i treba se sa njima na dve strane objasnjavati da batale postavljacha i da daju odgovore.

Nekoliko puta sam bila samo radoznala pa otvorila temu, a dobila brdo saveta iako nisam trazila savete nego odgovore na sirem drustvenom planu.

Na jednoj temi sam trazila savet u vezi sa nekim aspektima vaspitanja deteta i sl. a dobila milion tapshanja po ramenu zbog nekih smrtnih slucajeva u porodici i ni s od saveta. Posle sam trazila da se ta tema obrise jer me sve to smorilo.

Vecinu tema sam postavila na Politici sa namerom da bacim kritiku na neke drustvene anomalije i neke zanimljive oblasti propagande, ali su tamosnji forumashi vise zainteresovani za medjusobna stranacka prepucavanja i nisu imali bas mnogo da kazu na temu.

Na Religiji vise ni ne smem da postavim temu jer odmah napadaju i vernici i nevernici cim nesto pitas i posle pocnu medjusobno da se svadjaju kopipejstovanjem ogromnih citata koji nemaju ni veze sa zivotom a kamoli sa uvodnim postom.

I tako...bas me ovaj tvoj post podstakao da jos jednom sebi zadam da batalim postavljanje tema ovde pa makar ispala nekul skroz.:roll:

Poslednja izmena:

Back