Iskreno was zalim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
osecas se zapostavljenim.......
sigurno je opasna cica cim je imala toliko....

aha z:D sto posto z:D
Bolje bi bilo da stawis neke argumente owde, wetj ako zelis da proguras swoju pricu z:D
Inace pogledam a nesto na diskoweriju kao o tim sto su uwetjawali swoje penise, i kao posle toga pitaju njihowe zene kao kako se osetjaju
a ja kad sam wideo na sta lice te dewojke (mada se ne mogu tako ni nazwat) znaci cepao sam se i waljao po podu od smeha z:D
Ono sw neke napacene duse, debele, zapustene z:D. I njima jedino i treba welicina z:D. To ima smisla jer od toliko sala ti treba mnogo wishe da bi se osetilo ista z:D

ma ko će sad da traži šta si ti sve tvrdio..... a bio si i Bog i predsednik i kriminalac sad kažeš da si prorok, nemoj tako brzo Bwaco da menjaš, ne mogu da ti pohvatam sve želje, da sam zlatna ribica već bi mi se zavrtelo u glavi....:zcepanje:

Ne nego wi tripujete, i mnogo ljudi lupeta swasta o meni, i onda se wishe ne zna sta sam z:D
swe to sta sam ja, jedino sam ja oficijalan proglasnik sebe, swi ostali, tipa donamilewa, helen i ostali noliferi koji vise ceo dan na forumu nemaju prawa da kazu sta sam ja z:D
a ja sam oduwek bio umetnik i prorok nowe were z:D

aha z:D sto posto z:D
Bolje bi bilo da stawis neke argumente owde, wetj ako zelis da proguras swoju pricu z:D
Inace pogledam a nesto na diskoweriju kao o tim sto su uwetjawali swoje penise, i kao posle toga pitaju njihowe zene kao kako se osetjaju
a ja kad sam wideo na sta lice te dewojke (mada se ne mogu tako ni nazwat) znaci cepao sam se i waljao po podu od smeha z:D
Ono sw neke napacene duse, debele, zapustene z:D. I njima jedino i treba welicina z:D. To ima smisla jer od toliko sala ti treba mnogo wishe da bi se osetilo ista z:D
a koji su tvoji argumenti.....zena si pa znas kako to izgleda...mali ili veliki....
a mozda i znas.....

Ne nego wi tripujete, i mnogo ljudi lupeta swasta o meni, i onda se wishe ne zna sta sam z:D
swe to sta sam ja, jedino sam ja oficijalan proglasnik sebe, swi ostali, tipa donamilewa, helen i ostali noliferi koji vise ceo dan na forumu nemaju prawa da kazu sta sam ja z:D
a ko ce da kaze...neko ko nije procitao ni jedan tvoj post....

super, tvoja misija na zemlji je sad okoncana....:hahaha:

Evo sad još i umetnik ..e pa neću tako da se igram....:besna:....odluči se već jednom...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back