Iskreno misljenje o Alfi?!

vozio sam godinu alfu 156 , benzin 114 konja

ok, nisam imao neke troskove , spona i stabilizator, nije prevelika potrosnja

kad se nagazi isla je bas ludacki , nagazio sam je samo 5-6 puta za tu godinu

tako da nije ni najlosiji a ni najbolji izbor

Dobra Alfa -dobar auto.
Krs Alfa -krs auto tj rupa bez dna.
Mnogi se opredeljuju za taj brend zbog povoljne cene ali zaboravljaju da kad je Aldfa dobra da uopste nije tako povoljna kako bi oni zeleli.
Inace ima ok elektroniku i sa JTD i MJET motorima koji su jedni od najboljih kako moze da bude los auto?
Jeste trap osetljiv ali i to se uradi u Kragujevcu i bude bolje od fabrickih resenja.
To likovi lupetaju na osnovu starih Alfi s pocetka 90-tih i nikako da se opasulje da je mnogo vode proteklo Dunavom od tada.
Znaci uzmes dobar primerak i mozes fino da se navozas.

Ne znam da li je ružniji i odvratniji auto Alfa 147 ili Pežo 206. Da mogu jedan od ta dva da izbrišem iz istorije čovečanstva, ja bih izbrisao oba.

Sedeo sam par puta sa alfistima, skupina jako čudnih ljudi, ne zna se ko je grđi od koga.

Još gore je kada kupiš polovni reno i kroz ceo život te prati STOP signalna lampica i dijagnostika koja laže da je renou sve ok 😆
IMG_20210707_134457.jpg

Pozz.

Svetli i trepce tebi u glavi.
Kad je auto dobar moze da bude i Yugo i ima da sluzi bez problema.
Ti se hvalis sa korencima a koliko si koreanaca vozio pre ovog?
A sta mislis da si kupio bilo koji evropski auto da li bi sluzio dobro za tih 60k km?
Pa i Yugo bi izgurao te kilometre bez ikakvih problema a ti znalac ga uzdizes kao da je svetsko cudo.

Back