Iskreni broker za BBC: “Euro je gotov”

Teška represija

Domaćin
Poruka
3.357
“Milioni ljudi izgubiće štednju, a nama je idealno vrijeme za zaradu”

“MENE ne zanima kako će se svijet izvući iz krize. Jedino je bitno da se zaradi na krahu svjetske ekonomije”, rekao je u razgovoru za BBC nezavisni broker Alessio Rastani te tako šokirao svijet svojim trominutnim iskrenim monologom o krizi na svjetskom financijskom tržištu. Osim brutalne iskrenosti Rastani je i šokirao svojim predviđanjima budućnosti
“Kolaps eura sada je neizbježan. Štednja milijuna ljudi nestat će u idućih godinu dana”, rekao je Rastani dodajući kako vlade zapravo ne mogu napraviti ništa da to i spriječe. No posebno je zanimljiva njegova brutalna iskrenost kada je riječ o brokerima. Kako kaže, njih jedino i isključivo zanima zarada.
“Ja sanjam ove trenutke već tri godine. Svaku noć sanjam još jednu veliku recesiju”, rekao je Rastani naglašavajući kako je ovo pravi trenutak za ljude koji znaju zaraditi. No, glavni biser ostavio je za kraj.
“Vi mislite da vlade i političari vladaju svijetom? Goldman Sachs vlada svijetom i briga ih”, rekao je na kraju.

"MENE ne zanima kako će se svijet izvući iz krize. Jedino je bitno da se zaradi na krahu svjetske ekonomije", rekao je u razgovoru za BBC nezavisni broker Alessio Rastani te tako šokirao svijet svojim trominutnim iskrenim monologom o krizi na svjetskom financijskom tržištu. Osim brutalne iskrenosti Rastani je i šokirao svojim predviđanjima budućnosti

"Kolaps eura sada je neizbježan. Štednja milijuna ljudi nestat će u idućih godinu dana", rekao je Rastani dodajući kako vlade zapravo ne mogu napraviti ništa da to i spriječe. No posebno je zanimljiva njegova brutalna iskrenost kada je riječ o brokerima. Kako kaže, njih jedino i isključivo zanima zarada.

Sanjam recesiju već tri godine, sanjam da se opet dogodi

"Ja sanjam ove trenutke već tri godine. Svaku noć sanjam još jednu veliku recesiju", rekao je Rastani naglašavajući kako je ovo pravi trenutak za ljude koji znaju zaraditi. No, glavni biser ostavio je za kraj.

ljudi vadite svoju deviznu stednju iz banaka i evre menjajte u druge valute , najbolje da podelite u 3 dela , jedan deo promenite u dolare, drugi u svajcarske franke a treci u ruske rublje

Ето, видите... Зато сам увек говорио да се не чувају папирићи(еври,динари, долари), него да се улаже у оно што НИКАДА не може пропасти - имовину. Најважније је имати имовину ван града - земљу(и кућу), да се можемо хранити кад дође до банкрота.

Најгоре ће проћи они који немају ништа ван града и који зависе 100% од папирића.

А шта ако овај нама прича једну причу, да би нас навукао да и изгубимо, а он да заради. Шта ако он уствари купује евре, док истовремено нама саветује да их продајемо....

sve je moguce . ali kretanja govore da ce bankrotom grcke italije portugala propasti i evro.

al eto ti raspodeli usteedjevinu u 3 razlicite valute ili 4 pa tako nikako ne mozes da izgubis.

i nemoj je drzati ubanci da ti je ne zapleni Tadic.

Ето, видите... Зато сам увек говорио да се не чувају папирићи(еври,динари, долари), него да се улаже у оно што НИКАДА не може пропасти - имовину. Најважније је имати имовину ван града - земљу(и кућу), да се можемо хранити кад дође до банкрота.

Најгоре ће проћи они који немају ништа ван града и који зависе 100% од папирића.

Не верујем да ће се цивилизација вратити на тај ниво да ћемо сви морати сами за себе да сејемо и жањемо, овде ће се само урадити прерасподела постојећих богатстава..

sve je moguce . ali kretanja govore da ce bankrotom grcke italije portugala propasti i evro.
Пази овако, ја имам кредит у еврима, знам гомилу људи у Србији који имају кредите у еврима, по Европи исто тако огроман број људи има кредите у еврима, а они који су задужили те људе држе и нож и погачу данас.
Да ли је теби логично да повериоци тек тако отпишу евро, а самим тим и дугове милиона људи?
Па то би било као да секу грану на којој седе.

Пази овако, ја имам кредит у еврима, знам гомилу људи у Србији који имају кредите у еврима, по Европи исто тако огроман број људи има кредите у еврима, а они који су задужили те људе држе и нож и погачу данас.
Да ли је теби логично да повериоци тек тако отпишу евро, а самим тим и дугове милиона људи?
Па то би било као да секу грану на којој седе.

dugovi nece biti otpisani . oni ce vam propascu evra biti samo uvecani .

nista se ne radi slucajno . i sve sto se radi radi se da jedna odabra grupa ljudi postanu jos bogatiji a oni to ne mogu dok milioni ne osiromase.

Не верујем да ће се цивилизација вратити на тај ниво да ћемо сви морати сами за себе да сејемо и жањемо, овде ће се само урадити прерасподела постојећих богатстава..

Хахаха... Престани да живиш у илузији. Не иде време "хиљадугодишњег мира и благостања". Иду таква времена која никада нису била нити ће бити, али у негативном смислу за оне који буду зависни од мафијашког система.

Добро ће бити само људима који буду самостални.

Банкрот је неминовност и крах евра и долара је питање времена. Да ли ће то бити следће гидине, или за 10 година је само техничко питање и питање одлуке креатора монетарне и глобалне политике да би оправдали увођење јединствене светске монете и владе као "решење проблема".

Будеш ли део те приче, неће ти бити добро. Ако не желиш да будеш део тога, онда ћеш се оспособљавати за самосталан живот.

dugovi nece biti otpisani . oni ce vam propascu evra biti samo uvecani .

nista se ne radi slucajno . i sve sto se radi radi se da jedna odabra grupa ljudi postanu jos bogatiji a oni to ne mogu dok milioni ne osiromase.

Дугови се рачунају у валути, валута може да пропадне једино прекомерним штампањем, тј. инфлацијом.
Тако се дешавало у бившој СФРЈ, људи су узимали кредите, правили куће од тога, а враћали те исте кредите у износу од вредности једне столице, инфлација је константно умањивала вредност новца.
Овде смо сведоци управо обрнутог случаја, вредност евра је порасла па људи, предузећа и државе нису у стању да отплаћују своје дугове..

Хахаха... Престани да живиш у илузији. Не иде време "хиљадугодишњег мира и благостања". Иду таква времена која никада нису била нити ће бити, али у негативном смислу за оне који буду зависни од мафијашког система.

Добро ће бити само људима који буду самостални.

Банкрот је неминовност и крах евра и долара је питање времена. Да ли ће то бити следће гидине, или за 10 година је само техничко питање и питање одлуке креатора монетарне и глобалне политике да би оправдали увођење јединствене светске монете и владе као "решење проблема".

Будеш ли део те приче, неће ти бити добро. Ако не желиш да будеш део тога, онда ћеш се оспособљавати за самосталан живот.

Тебе ништа не спречава ни да данас, тј. већ од сутра будеш самосталан. Купиш мало земље, посејеш башту, запатиш живину, мало крупну, мало ситну стоку, и то ти је то, новац ти готово неће ни требати.
Али као што рекох, цивилизација ће наставити да постоји, и зависност човека од човека и човека од система у њој. Ко се у томе боље снађе, ко боље одигра, боље ће проћи, и он и његови потомци.

Дугови се рачунају у валути, валута може да пропадне једино прекомерним штампањем, тј. инфлацијом.
Тако се дешавало у бившој СФРЈ, људи су узимали кредите, правили куће од тога, а враћали те исте кредите у износу од вредности једне столице, инфлација је константно умањивала вредност новца.
Овде смо сведоци управо обрнутог случаја, вредност евра је порасла па људи, предузећа и државе нису у стању да отплаћују своје дугове..

sustna je da kad pukne evro dinar ima da skikne 10 puta gore. a tvoj prihod je u dinarima samim tim ce tvoj dug da se uveca.

krahom evra dolazi do rasta konkurentnosti nemackih proizvoda jer ce njihova cena biti niza

sustina je da ovaj broker tvrdi da vlade drzava ne mogu da ucine danas vise nista da to sprece .

Не могу да се боре против тога на класичан економски начин, јер , као што рече овај лик, Голдман-Сакс влада Светом, тј. има новац, али много пута се десило да после економског колапса банкари заврше на бандерама.

sustna je da kad pukne evro dinar ima da skikne 10 puta gore. a tvoj prihod je u dinarima samim tim ce tvoj dug da se uveca.

Па влада Србије улаже напоре да динар одржи на неком нивоу у односу на евро. Од тога може да се одустане и да динар свакако склизне дубоко, и то нема везе са причом о евру.

Back