Iskren ili idiot

šta bsite mislili o muškarcu
koji prevari ženu
ali nedugo zatim prizna zbog tereta savesti i u fazonu ne zna šta mu bi neće više nikad
muškarci?
žene?
supruge tog muža?

A, šta mu bi tada? Neće više nikada? Da; u pravu ste. MENI više neće nikada. Pokupi stvari, i odlazi. E, takoC. Tako bi bilo. Neću da slušam, neću da gledam, ne zanimaju me izgovori, tazlozi, slabosti. Laži da slušam više neću nikada. Samo su me jednom u životu napravili majmunom, vise nece niko nikada. Tada bi rekla...Sada idi kod te, sa kojom to nije značilo. Jel bilo vredno svega, vredna mene? E, to bih verovatno sve stigla da kažem, pre nego što još jedan poraz upišem i svoj život, u svoj, um i dušu ranjenu. Džaba mu je sve kasnije...Jer čovek samnom mora samo jednu stvar, da zna...kada ga ja VOLIM. Da naprosto može sve, samo jedno ne. Da me lažeš i povredjuješ. Jer ja time "umirem". Za sebe, za njega. Za to neko "nas". Da je puno potrebno da mi pošteno naorcaš, do daske me upljuješ...da mi se smučiš. I kada pljuješ na nešto neiskvareno, poput mene, da ti je to kao da pljuješ...U vis. Vratiće ti se. U vidu nemanja. Mene. Nekoga ko je umeo da voli duboko, najviše. Najlepše. Najčistije. Od sveg srca. Duše. Toliko. ♥

Back