Ljuba82
Domaćin
- Poruka
- 3.085
...рибе се навадиле...:? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Georgio:NISI i briši
inspirion:Ma,svi se samo proserаvaju.
Ispade ja najveći paćenik.
Dobro,ovo je krsta.I svi su extra sigurni.
A ja sam više pričao uopšteno.O nekom muško ženskom odnosu.I o željama našim da uvek budemo što bolji u prisustvu druge polovine.
g-rock:nisam hteo da sirim pricu, ali kad je VA vec pitala
ovako je samnom> znaci privlace me swestrane dewojke, lepe pametne, interesantne....takve dewojke obicno i imam, ali one su i same swesne swojih kvaliteta, stawise precenjuju same sebe i u vezi uvek vise uzimaju/otimaju nego sto daju......kako bi zadovolji takvu dewojku muskarac ce uciniti swe sto je u njegovoj moci, ponekad i preko granice normalnog......zaokupljen obozavanjem dewojke muskarac postaje sa vremenom swe vise nesiguran i pocinje da sumnja u sebe.....i na kraju u trenutku kada recimo ostrane bez para i sl., osecaj da ne mozes da pruzis dewojci swe ono sto bi ona/samim tim i on/ zeleo dovodi do veoma pacenicke situacije.......
iz iskustva opet mislim da je u tom trenutku ipak najbolje brzo okrenuti ledja toj vezi, posto ce dewojka i dalje da deluje swe privlacnije sto ti se vise cini da je gubis, a ona ce swe vise da loodooye, tako da je raspad veze neminovan.....samo je pitanje vreemena
intra:Tako sam ja nedavno odgovorio na temi: šta vam ruši samopuzdanje, da je to situacija kad nemam novaca u dovoljnoj količini i dobio savjet da odradim neku šljaku preko student servisa![]()
jedini problem je što sam ja mislio na novce potrebne za izdržavanje djece, kupovinu stana, kola i tako to... I sve te priče lako ćemo samo da se volimo nemaju blage veze sa životom
nisam skapirao na sta si mislila.....sorrry.....ja imam neko razmisljanje kako osoba sto je pametnija i sposobnija vise tezi definisanju i dostizanju nekih visoko postavljenjih ciljeva. kako je u ljudskoj prirodi, a pogotovo u prirodi takvih ljudi, da uvek teze daljem napretku oni nikada nece postici neko absolutno zadovoljstvo. u tom slucaju takva osoba u vezi ocekuje od partnera da isprati celu pricu, za koju nije uvek i raspolozen ili sposoban da podnese na bilo koji nacin.Vragolasta Amfibija:u pravu si ,ali to ne objasnjava tvoju izjavu da su svestrane devojke pune frustracija i kompleksa.ja sam to htela da protumacim kroz ambiciju tih devojaka,pa cak i koristeci te lose izraze.ako imaju neki kompleks a jake su,onda zele da taj kompleks prevazidju i na taj nacin postizu mnogo zahvaljujuci tom komleksu,ali to samo ako su svesne svog kompleksa.
to sam ja htela da kazem,ali posto vidim da ti uopste nisi ni znao zasto si to rekao,nego eto samo,,,,da se kaze nesto lose i o uspesnim zenama ....nije ni bitno.
inspirion:Ja češće volim da sam sam,jer prisustvo neke devojke,ako doživim neuspeh,samo više pogoršati stanje.U tom stilu,da li biti sam? možda bi bez njih lakše podnosili,npr nedostatak para.
HeBePoBaTaH_:Misliš li da bi bio uspešniji da nemaš devojku?
Imao bi više vremena za sebe, organizovao se bolje?
Onda batali vezu i budi sam. Ako je i ona kao ti, onda možete i da se dogovorite da se viđate dvaput mesešno, ili povodima..sexa, razbijanja dosade, sexa, onda... sexa...
Budi iskren.
Ja ne razumem dvoje ljudi koji su zajedno, a koji nemaju međusobnu komunikaciju.
commodore:I da nauci da lane ponekad.
inspirion:Vidim da niko neće da progovori o ovome.A red bi bio,tako da ću ja.
Svi mi kao muškarci želimo da se dokažemo pred devojkama.Na način na koji mi mislimo da je dobar.A šta ako ne uspemo? i doživimo neuspeh.
koliko prisustvo devojke u našim životima utiče na način na koji doživljavamo neuspeh?
Ja češće volim da sam sam,jer prisustvo neke devojke,ako doživim neuspeh,samo više pogoršati stanje.U tom stilu,da li biti sam? možda bi bez njih lakše podnosili,npr nedostatak para.
Eto,malo i mi muškarci da pričamo o stavkama muško'ženskih odnosa.