Isključivo muška tema

Ma,svi se samo proserаvaju.
Ispade ja najveći paćenik.
Dobro,ovo je krsta.I svi su extra sigurni.
A ja sam više pričao uopšteno.O nekom muško ženskom odnosu.I o željama našim da uvek budemo što bolji u prisustvu druge polovine.

nisam hteo da sirim pricu, ali kad je VA vec pitala
ovako je samnom> znaci privlace me swestrane dewojke, lepe pametne, interesantne....takve dewojke obicno i imam, ali one su i same swesne swojih kvaliteta, stawise precenjuju same sebe i u vezi uvek vise uzimaju/otimaju nego sto daju......kako bi zadovolji takvu dewojku muskarac ce uciniti swe sto je u njegovoj moci, ponekad i preko granice normalnog......zaokupljen obozavanjem dewojke muskarac postaje sa vremenom swe vise nesiguran i pocinje da sumnja u sebe.....i na kraju u trenutku kada recimo ostrane bez para i sl., osecaj da ne mozes da pruzis dewojci swe ono sto bi ona/samim tim i on/ zeleo dovodi do veoma pacenicke situacije.......

iz iskustva opet mislim da je u tom trenutku ipak najbolje brzo okrenuti ledja toj vezi, posto ce dewojka i dalje da deluje swe privlacnije sto ti se vise cini da je gubis, a ona ce swe vise da loodooye, tako da je raspad veze neminovan.....samo je pitanje vreemena

inspirion:
Ma,svi se samo proserаvaju.
Ispade ja najveći paćenik.
Dobro,ovo je krsta.I svi su extra sigurni.
A ja sam više pričao uopšteno.O nekom muško ženskom odnosu.I o željama našim da uvek budemo što bolji u prisustvu druge polovine.

Tako sam ja nedavno odgovorio na temi: šta vam ruši samopuzdanje, da je to situacija kad nemam novaca u dovoljnoj količini i dobio savjet da odradim neku šljaku preko student servisa :lol: :lol: jedini problem je što sam ja mislio na novce potrebne za izdržavanje djece, kupovinu stana, kola i tako to... I sve te priče lako ćemo samo da se volimo nemaju blage veze sa životom

g-rock:
nisam hteo da sirim pricu, ali kad je VA vec pitala
ovako je samnom> znaci privlace me swestrane dewojke, lepe pametne, interesantne....takve dewojke obicno i imam, ali one su i same swesne swojih kvaliteta, stawise precenjuju same sebe i u vezi uvek vise uzimaju/otimaju nego sto daju......kako bi zadovolji takvu dewojku muskarac ce uciniti swe sto je u njegovoj moci, ponekad i preko granice normalnog......zaokupljen obozavanjem dewojke muskarac postaje sa vremenom swe vise nesiguran i pocinje da sumnja u sebe.....i na kraju u trenutku kada recimo ostrane bez para i sl., osecaj da ne mozes da pruzis dewojci swe ono sto bi ona/samim tim i on/ zeleo dovodi do veoma pacenicke situacije.......

iz iskustva opet mislim da je u tom trenutku ipak najbolje brzo okrenuti ledja toj vezi, posto ce dewojka i dalje da deluje swe privlacnije sto ti se vise cini da je gubis, a ona ce swe vise da loodooye, tako da je raspad veze neminovan.....samo je pitanje vreemena

u pravu si ,ali to ne objasnjava tvoju izjavu da su svestrane devojke pune frustracija i kompleksa.ja sam to htela da protumacim kroz ambiciju tih devojaka,pa cak i koristeci te lose izraze.ako imaju neki kompleks a jake su,onda zele da taj kompleks prevazidju i na taj nacin postizu mnogo zahvaljujuci tom komleksu,ali to samo ako su svesne svog kompleksa.
to sam ja htela da kazem,ali posto vidim da ti uopste nisi ni znao zasto si to rekao,nego eto samo,,,,da se kaze nesto lose i o uspesnim zenama ....nije ni bitno.

intra:
Tako sam ja nedavno odgovorio na temi: šta vam ruši samopuzdanje, da je to situacija kad nemam novaca u dovoljnoj količini i dobio savjet da odradim neku šljaku preko student servisa :lol: :lol: jedini problem je što sam ja mislio na novce potrebne za izdržavanje djece, kupovinu stana, kola i tako to... I sve te priče lako ćemo samo da se volimo nemaju blage veze sa životom

To sam mislio.

Vragolasta Amfibija:
u pravu si ,ali to ne objasnjava tvoju izjavu da su svestrane devojke pune frustracija i kompleksa.ja sam to htela da protumacim kroz ambiciju tih devojaka,pa cak i koristeci te lose izraze.ako imaju neki kompleks a jake su,onda zele da taj kompleks prevazidju i na taj nacin postizu mnogo zahvaljujuci tom komleksu,ali to samo ako su svesne svog kompleksa.
to sam ja htela da kazem,ali posto vidim da ti uopste nisi ni znao zasto si to rekao,nego eto samo,,,,da se kaze nesto lose i o uspesnim zenama ....nije ni bitno.
nisam skapirao na sta si mislila.....sorrry.....ja imam neko razmisljanje kako osoba sto je pametnija i sposobnija vise tezi definisanju i dostizanju nekih visoko postavljenjih ciljeva. kako je u ljudskoj prirodi, a pogotovo u prirodi takvih ljudi, da uvek teze daljem napretku oni nikada nece postici neko absolutno zadovoljstvo. u tom slucaju takva osoba u vezi ocekuje od partnera da isprati celu pricu, za koju nije uvek i raspolozen ili sposoban da podnese na bilo koji nacin.
kompleks je izrazen u tome sto su neka ocekivanja,misljenja i stavovi isuvise nerealni......a to je ono sto ljudi u njenoj okolini moraju da istrpe

inspirion:
Ja češće volim da sam sam,jer prisustvo neke devojke,ako doživim neuspeh,samo više pogoršati stanje.U tom stilu,da li biti sam? možda bi bez njih lakše podnosili,npr nedostatak para.

I ja volim kad sam sam, nekako sam navikao sam sa sobom.I onda jedna ljubav i sve promeni.I vise ne mozes ni sam.Poludis sam sa sobom.Dodje mi da odem negde u guzvu medju ljude samo da ne budem sam.I pozelim da se nikad nisam ni zaljubio.Ozbiljno!
I te pare proklete, kad ih pomenu.Kad si sam ne trebaju mi ni zasta.Ali kad imas zenu onda jednostavno ne mozes bez njih. Ali onda ih nikad dosta.Josh ako ih ti nemas a ona ima, uuuu tek onda sranje.

A sta ces, mozemo mi bez njih ,nije da ne mozemo, ali nije to to.
Mada znas kako, kad nikad ne bi osetio ljubav i nikad ne bi zavoleo neku zenu, onda bi i mogao, jer ne bi znao sta propustas, pa bi ti bilo lako, ovako je sad kasno...probao pa mi se osladilo pa bih josh.A dace Bog :)

HeBePoBaTaH_:
Misliš li da bi bio uspešniji da nemaš devojku?
Imao bi više vremena za sebe, organizovao se bolje?
Onda batali vezu i budi sam. Ako je i ona kao ti, onda možete i da se dogovorite da se viđate dvaput mesešno, ili povodima..sexa, razbijanja dosade, sexa, onda... sexa...
Budi iskren.
Ja ne razumem dvoje ljudi koji su zajedno, a koji nemaju međusobnu komunikaciju.

opet cu da citiram ovog forumasha ...

Ja se ponasham kako i se oce...pa usput,ako se nekoj dopadnem ok,a ako se ne dopadnem...i to mi ga uz Kalemegdan,bas...:D :D
Jesam se trudio kao mladji da se ...kao... dopadnem nekoj ribi i posle mi je bedak ako puknem. Ali vremenom je pocelo da me mrzi i da progovorim nesto,akamoli da se trudim da se dopadnem.Mrzi me da se trudim da i za minut budem nesto sto nisam.
Pokusaj da se nekome dopadnes dodje ti kao losa reklama na tv...tek onda ostanes neprimecen. I nedopadnut...

ja sam trenutno sam jer mislim da je kvalitetna samoca bolja od lose veze. sto se manje trudim da se nekoj devojci dopadnem to ostavim bolji utisak. iskreno, ranije me je mnogo vise zanimalo sta ko misli o meni i kakav utisak ostavljam - takodje u poslu. onda sam razumeo da je ustvari dobro obavljen posao ustvari najbolji utisak koji mogu da ostavim - jer to je ono sto se pamti. pokusavati da ostavis utisak je, po default-u pokusaj da budes nesto sto nisi. ukoliko jesi ono sto hoces da predstavljas, onda nema potrebe da se dokazujes.

to sto sam prestao da se dokazujem smatram kao jednim korakom u nekom, emotivnom odrastanju. odsustvo potrebe za konstantnim dokazivanjem je po meni neko merilo zrelosti.

da li bih vise voleo kvalitetnu vezu ili ekstra kvalitetnu samocu - izabrao bih kvalitetnu vezu. a kakva je to kvalitetna veza, to je pre svega veza sa finansijski nezavisnom zenom (devojkom) koja ima kapacitet i zeli da se razvija u onome sto je izabrala.

Yebiga............moje neko mišljenje iz ličnog iskustva je da je lova na žalost uvek negde problem....veza krene lepo, tu je navala emocija koje su obostrane itd.......međutim prođe ta faza veze i kao što život zna da ti priredi počnu da se dešavaju prvi problemi, pa onda i prve svađe a u pozadini svega toga je u suštini lova......Ja recimo extra lepo zarađujem i ne zavisim ni od koga, pa opet.......ma možda i nisam kompetentan da tupim ovoliko skoro sam izašao iz jedne veze tako da sam trenutno bez kompasa...............

inspirion:
Vidim da niko neće da progovori o ovome.A red bi bio,tako da ću ja.

Svi mi kao muškarci želimo da se dokažemo pred devojkama.Na način na koji mi mislimo da je dobar.A šta ako ne uspemo? i doživimo neuspeh.

koliko prisustvo devojke u našim životima utiče na način na koji doživljavamo neuspeh?
Ja češće volim da sam sam,jer prisustvo neke devojke,ako doživim neuspeh,samo više pogoršati stanje.U tom stilu,da li biti sam? možda bi bez njih lakše podnosili,npr nedostatak para.

Eto,malo i mi muškarci da pričamo o stavkama muško'ženskih odnosa.

Donekle si u pravu...tesko je prihvatiti neuspeh ako je voljena osoba pored tebe...Medjutim...niko ne moze biti sam...Naravno pored toga ako te ta osoba zaista voli...ona ce ti pomoci i kada te zadesi neki nauspeh...jer realno...ljubav ne predstavlja samo desavanje dobrog...Znas kako kazu..."i u dobru i u zlu"...:)

Back