Isključen telefon pokazuje zauzeće veze

evica2806

Početnik
Poruka
1
Ima li neko kompetentan ovde da mi odgovori na pitanje vezano za sledece,jako mi je vazno!Naime, korisnik sam postpaid broja A1 mreze imam mobilni telefon marke HUAWEI P smart 2019.Telefon sam ISKLJICILA ,ali pozivaocu koji me je u tom trenutku zvao je pokazivalo ZAUZECE VEZE I TO OKO 20MIN!..znaci nije dobio poruku zvucnu ili sms da je mobilni pretplatnik iskljucio telefon ili je nedostupan vec je pokazivao zvuk da je linija zauzeta i to duze vreme.Mene zanima da li je to moguce da se desi i ako jeste zasto se desilo???.Hvala puno unapred na svakom odgovoru,mnogo mi znaci necije strucno misljenje.
.

Aktivacija sekretarice kod nas znači totalni haos. Čim mreža pukne odmah prvo ispadaju ti sa sekretaricama. Jedno vreme dok sam bio u vipu davno ljudi su me zvali na fiksni.

Bolje i to zauzeće nego sekretarica da se pali pa ti onda proveravaš. Ovako nek zovu ponovo.

I u to vreme dok je bilo zauzeće ili sam nedostupan tj kada im pukne mreža, posle nikada ali baš nikada ne stigne poruka o propuštenim pozivima :mrgreen:

Najviše tih kuršlusa imaju virtualni operateri kao što je bio vip u početku i danas globaltel. Kada pukne mreža prvo oni ispadaju.

Ja imam globaltel karticu sa koje zovem i koristim internet ali pozive primam isključivo preko 064 pripejda.

Uglavnom i tu postoji hierarhija recimo kada pukne mreža prvo ispadne pripejd pa onda po jačini korisničkog paketa na gore.

Drugar mi bio direktor jednih od najgorih pa znam dosta toga uz kafu.

Back