jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.328
Мислиш вагони?
Dobro ti znas sta ja mislim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш вагони?
Dobro ti znas sta ja mislim.
Obicno se i radi tako umesto da se otkloni pravi problem,izmisli se nesto,kao da je narod mutav narod.Daj neku drugu bombasticnu vest.Msm da je ovde bila fora da se NIŠTA nije ni desilo, vagoni su ostali na šinama
zabranjen pristup, tj samo su zaustavili voz i rekli evo vidite da odmah reagujemo!
jer ovo sa pirotom je dance, nema dalje....poptuno ih briga za sve dalje od BGD/H2O
Obicno se i radi tako umesto da se otkloni pravi problem,izmisli se nesto,kao da je narod mutav narod.Daj neku drugu bombasticnu vest.
Oni tako u grupicama,mogu da razbucaju i nasu policiju.Nasi su sitna riba za njih.Ko zna koliko ih je jos uslo u Srbiju.ево ти БОМБАстичне вести отворио ја и тему!
https://www.politika.rs/scc/clanak/...nti-hapsenje-avganistan#comment-message-modal
узрок свега је недостатак ЈОДА, тежак!
и озбиљан вишак глутена и уља у исхрани, то разара мозак.
уопште се не шалим, прича са глутеном је мнооого озбиљнија од
оног што је јавности представио НОЛЕ!
народ је ОЗБИЉНО глуп, и то биолошки, значи НЕ МОЖЕ да буде паметан.
Распад мозга....дословце....клинички....
Oni tako u grupicama,mogu da razbucaju i nasu policiju.Nasi su sitna riba za njih.Ko zna koliko ih je jos uslo u Srbiju.
Pa takvi su gori,nego oni sto razmisljaju.Dok ga metak ne pogodi,ko zna sta sve moze da uradi.Борци су никакви, ал иду на метак, то им је предност...чека их 80 девица у вечности!
Možda su došli da obrežu vučića?Борци су никакви, ал иду на метак, то им је предност...чека их 80 девица у вечности!
Pa takvi su gori,nego oni sto razmisljaju.Dok ga metak ne pogodi,ko zna sta sve moze da uradi.
Užas. Komunisti su dobro znali da su u SFRJ jedini ozbiljni narodi bili Slovenci i Hrvati. Zato je nuklearna elektrana i sagrađena u Krškom. Za ove druge republike bio je namijenjen plug i motika
Koje veze imaju “radikali” i KGB? Organizacija je inače ukinuta pre 30 godina, a radikale vozovi ne zanimaju, kao što nisu ni žute, a ni Đilasa.Iskliznuo vagon sa šina kod Zaječara, prevozio fosfornu kiselinu
https://rs.n1info.com/posts/danas-i...-sina-kod-zajecara-prevozio-fosfornu-kiselinu
Nastavlja se trovanje Srbije od strane kgb radikala
Nisu BRE to baš organofosfati, nije baš mnogo zdravo ali nije opasno ni koliko amonijak, i kao da se samo jednom prevrnuo voz sa takvim teretom, i samo jednom u Srbiji. AV je kriv za puno toga, ali ima u Srbiji previše ološa i lopovluka da bi se baš sve svelo na genijalnog AV. Takvih stvari je bilo o pre njega, a biće oh i kad bude jednom najuren.Ima li nekih ABHO jedinica
a sta je sa fluorom u vodi u u pasti za zube?узрок свега је недостатак ЈОДА, тежак!
оног што је јавности представио
Ne znam jesi li vido snimak drona pruge u tom krajoliku kriva je ko da su je deca crtala. Dakle poruga koju niko ne održava poslednjih bar 30 godina.Nisu BRE to baš organofosfati, nije baš mnogo zdravo ali nije opasno ni koliko amonijak, i kao da se samo jednom prevrnuo voz sa takvim teretom, i samo jednom u Srbiji. AV je kriv za puno toga, ali ima u Srbiji previše ološa i lopovluka da bi se baš sve svelo na genijalnog AV. Takvih stvari je bilo o pre njega, a biće oh i kad bude jednom najuren.
И шећер.ево ти БОМБАстичне вести отворио ја и тему!
https://www.politika.rs/scc/clanak/...nti-hapsenje-avganistan#comment-message-modal
узрок свега је недостатак ЈОДА, тежак!
оног што је јавности представио НОЛЕ!
народ је ОЗБИЉНО глуп, и то биолошки, значи НЕ МОЖЕ да буде паметан.
Распад мозга....дословце....клинички....
Bilo je nekad u Zaječaru, ne znam da li još uvek.Ima li nekih ABHO jedinica
И шећер.
Кад се бере грожђе и мери његова слаткоћа, онда говоримо о сладору.Prihvatam, broj DVA, odmah iza JODA, stim što šećer, kome eto mi nemamo ni naše reči, ne bi bio toliko opasan da ima joda koliko bi trebalo, svejedno, ubica živaca, mišića, svega....sa jodom ili bez!
Prihvaćeno!