Isidora Sekulić-"Njegošu knjiga duboke odanosti"

Sinko, potrudi se malo.
Ne moze direktan link.
Desno, pise precice, pod precice e-katalog NBS, kliknes. Otvori se pretrazivac, imas osnovno pretrazivanje, izborno i komandno, kliknes na IZBORNO, ukucas pod autor, Isidora Sekulic, izaci ce ti sve sto ima od nje.
A posto sam ja proverila da ima, ti treba da odes u Narodnu.

divlja:
Sinko, potrudi se malo.
Ne moze direktan link.
Desno, pise precice, pod precice e-katalog NBS, kliknes. Otvori se pretrazivac, imas osnovno pretrazivanje, izborno i komandno, kliknes na IZBORNO, ukucas pod autor, Isidora Sekulic, izaci ce ti sve sto ima od nje.
A posto sam ja proverila da ima, ti treba da odes u Narodnu.

Sve sam ja to uradio. I što onda?Kad ga otvorim, to nije to, nego samo neko informacije.

Slavik, ta "knjiga" je ESEJ i nalazi se u nekoj od knjiga sa ESEJIMA ako se ne varam - nemoj me držati za reč, ali čini mi se da je u istoj u kojoj je i Isidorin esej o Rakiću...
ybg, knjiga koju sam ja čitala bila je presvučena u zeleni povez, znači mnooogo stara...
So....pravac Gradska bibilioteka, i ne za komp, dakle, nego u pretragu PAPIRNATU (imaš one metalne fioke sa signaturama, tu ti piše i sadržaj knjige u crtama ).

Ako to ne upali - idi do Filološkog i PITAJ bibliotekare na prvom spratu pa desno (seminar za srpsku književnsot) - kaži da sam te ja poslala ;) Oni će ti dati pravu info barem. A možeš i tamo po drvenim fiokama da malo proprtljaš - filolozi to rade SISTEMATIČNIJE :mrgreen: Holistički.

Eto.
Javi šta bi.

Back