.... iz prostog razloga jer uvidjas da je pijenje mleka drugih vrsta totalno pogresno i neprirodno.
To je razlog tvog izbegavanja i sada pokusavas vrludati vadeci se i cupajuci u potajnoj nadi da cemo se prebaciti na drugu temu, dajes odgovor tipa: "pogresno si postavio pitanje"
Pitanje je jos sinoc postavljeno tvom drugaru Stvari, ali kao sto vidis nema ga ceo dan, sakrio se u rupu kao mis. Kriju ga zene, bio danas na pdf Zene. Kada god da dodje, a doci ce, morace se sa ovim suociti.
To da li Mikelo nece, ne zna, ne moze, ne stize, ili ne zeli da ozbiljno prica sa tobom (jer te tako procenio ili sta ja znam) nema nikakve veze sa mlekom, mleko i dalje ostaje ono sto jeste.
Ti nisi prvi covek koji poteze pseudoargument za mleko. Znaci naslusao sam se toga od 10001 vegana. Nije to nista novo, niti si ti izmislio, ti si to samo procitao medju religijska pseudonaucna stiva.
10001 vegan je 10001 put opovrgnut sto se tice mleka, a i svega ostalog sto jedan vegan moze izneti kao "argument". Isto to je i za sve ostalo - i za teoriju evolucije i za starost planete zemlje i za nastanak sveta i planeta.
Poznavalac stvari koliko sam video, ti je nekoliko puta dokazivao, ali neko ko nije racionalan ne moze racumeti racionalne stvari, znaci u istoriji ni jedan jedini pseudonaucnik nije priznao i nije razumeo istinu i prave argumente koji su dati od strane zvanicne nauke. Tako da neces ni ti, prema tome zasto da se trudi Poznavalac stvari ?
Gledao sam diskusije nekih doktora nauka koji rade na prestiznim fakultetima sirom sveta iz raznih oblasti sa takoreci neobrazovanim budaletinama koji imaju Daning-Krugerov sindrom i te diskusije su isle u beskonacnost, i zanimljivo je posmatrati - takve osobe nisu ni posle svega napredovale ni 0,1% u svojim razmisljanjima.
I dalje je za njih 3+3 = 8. I dalje je njihova religija onakva kakvu su je zamislili.
Poznavalac stvari ti je naveo zivotinje koje piju mleko drugih vrsta, ja sam ti naveo macke, sta vise zelis? Ignorises stvari koje ti se ne svidjaju. A posle se krije Poznavalac.
Napominjem opet, cak i da ON NE UME DA TI OBJASNI, ili da on ne zna, ne razume, to ne znaci automatski nuzno da si u pravu i da trebamo svi da postanemo vegani.
Sad kada bi uhvatili da te resetaju ovde biohemicari, biotehnolozi, gastro-enterolozi, hemicari, doktori fiziologije, mislis da ne bi bili u pravu nego tvoja veganska religija ?
Ah da, ja zaboravio tada ide odamh omiljen ad hominem vegana - "to je farmakomafija sve, placenici bree".
Jedno je sigurno - ljudi piju mleko i nista im ne fali. Kao i sve drugo o cemu paranoisete.
Vidim ovom pomogla religija veganstvo a milijarder mogao da kupi sve sto zamisli, ali dzabe kada te destruktivna sekta uhvati i ispere mozak :
Kako to da vegan umre od raka, oh kako boze, kakooooooo, a ovoliki ljudi najgore pastete jedu i nista, nistaaa! Sto boze uzimas samo vegane, bezobrazan si mnogooo!