Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Ti se skolujes za akademskog gradjanina, ne prilici takvo ponasanje. Zdrav razum ne moze prihvatiti izjednacavanje posledica jednog tipa ishrane i drugog, a samo jer sadrze isti nemetal. Previdjas, namerno ili nenerno: KOLICINU SUMPORA, izazivaca neprijatnog mirisa u mesnim preradjevinama naspram namirnica biljnog porekla. Vi svaki dan jedete meso, kolega se hvali da unosi u sebe po ceo kilogram mesa, a prokelj ili luk u kojem ga ima mnogo mnogo manje u odnosu na leseve, mi ne unosimo svaki dan.
Kolicina sumpora, bilje:
luk: 20 gr
kupus: 50 gr
karfiol: 50 gr
Kolicina sumpora, namirnice sa mesom:
musaka: 200 gr
hamburger: 170 gr
hamburger sa sirom: 190 gr
Mi ne jedemo karfiol svaki dan, vi jedete meso svaki dan, kolicinski unos sumpora je cetiri puta veci od kolicine sumpora koji unosimo mi. Uostalom, ovo kaze nauka:
"Naucnici iz Ceske su 2006. godine istrazivali i proucavali uzorke znojenja vegetarijanaca i muskaraca, koji su jeli crveno meso. Potom su pitali grupu zena da identifikuju najgrozniji miris. Ispostavilo se da miris tela vegetarijanaca je mnogo prijatniji od tela „mesozdera“.
Najbolje bi bilo kada biste mogli da iz ishrane u potpunosti izbacite crveno meso".
Kolicina sumpora, bilje:
luk: 20 gr
kupus: 50 gr
karfiol: 50 gr
Kolicina sumpora, namirnice sa mesom:
musaka: 200 gr
hamburger: 170 gr
hamburger sa sirom: 190 gr
Mi ne jedemo karfiol svaki dan, vi jedete meso svaki dan, kolicinski unos sumpora je cetiri puta veci od kolicine sumpora koji unosimo mi. Uostalom, ovo kaze nauka:
"Naucnici iz Ceske su 2006. godine istrazivali i proucavali uzorke znojenja vegetarijanaca i muskaraca, koji su jeli crveno meso. Potom su pitali grupu zena da identifikuju najgrozniji miris. Ispostavilo se da miris tela vegetarijanaca je mnogo prijatniji od tela „mesozdera“.
Najbolje bi bilo kada biste mogli da iz ishrane u potpunosti izbacite crveno meso".