- Poruka
- 15.221
Na pdf zdravlje moja tema je otišla u lock zbog komplikacija.
Prešla sam na vegansku ishranu, odluku da ne jedem ništa životinjskog porekla kao ni belo brašno niti šećer donijela sam nakon sto sam šokirano shvatila da jedem previše šećera o koliko god da unesem meni se više traži I moja dnevna konzumacija šećera prevazišla je sve mjere neke normale .
Ta masa šećera dovodila je do toga da je mene svakodnevno mučila kiselina .
Jedno 3 mjeseca sam se pripremala valjala sam knjige , čitala ,kupovala stvari za koje nisam znala da se mogu jesti ,odredila sebi u kuhinji moj odjel zdrave hrane i krenula .
Odkako sam vegan nestala je vatra u stomaku nemam problema dakle sa kiselinom ,nestao je hroničan umor , manje mi je potrebno sna i naspavana sam , kvalitet kože vidljivo se poboljšao kao i kvalitet kose ( mekana i ne strši na sve strane ) . Ali što je najzanimljivije smršala sam 5 kila bez da gladujem i bez epizoda gladi ponestala je želja za slatkišima uopšte me ne vuče slatko .
Juče javljaju na radiu da je Beyoncé koja je toliko ubijeđena veganskom ishranom otvorila firmu isporuke veganskih menija.
Džaba ti ga bilo ako je zeleniš iz plastenika...
A i ko zna šta si ti jela kao i svi mi koji imamo problem sa gorušicom.
Ono meso stizalo zaledjeno a tek kad se sve pojede i potroši dakle - kupio narod,
jave u novine da su to bile zaledjene mačke iz Brazila, mada imamo i farmu crkotina u Vovodini
Ali eto, malo jogurta i mekinja rešilo problem...
A da ne pričamo o rinfuz čaju od nane, dakle onaj što mora cediljka
Medjutim, ako želiš da jedeš modernu hranu onda moraš da imaš i Coca Colu pored sebe
Nije ona zalud izmišljena i sa tajnom formulom spaljivanja svega u želucu.
Ali kad Coca Cola prestane da pomaže probaj čaj od nane i mekinje sa jogurtom a moderu hranu malo u ler.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/718239-sta-znaci-sanjati-kokosku
Poslednja izmena: