moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
teta tvoja milica...otvaro sam, al pošto propadnu, a ja neam običaj da oživljavam ono što propadne, ko recimo em pi...ne bi da otvaram...
...a skakanje...pa moš ti i ovako da skakućeš...![]()
Aj na pp da ti skacem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teta tvoja milica...otvaro sam, al pošto propadnu, a ja neam običaj da oživljavam ono što propadne, ko recimo em pi...ne bi da otvaram...
...a skakanje...pa moš ti i ovako da skakućeš...![]()
Naravno isfrustrirane smo zbog muskaraca![]()
Ne bih da uvredim ni jednu predstavnicu svog, lepseg i isfrustriranijeg pola ali mislim da su se zene rodile sa tim potencijalom da se frustriraju na sve i svasta....i da se to sa godinama starosti povecava ....i dostize vrhunac oko 27-8 verovatno zbog udaje ...pa ako preguraju to (i dalje neudate) sledeca kriza je oko 33-4.... a ako se udaju onda su mirne dok prave decu i posle toga back in the game opet frustracije sta su muzevi radili dok su one bile debele i radjale pa sex postane frustracija jer su radjale...(mislim ne realno pricam tok misli u zenskoj glavi) a onda ih frustriraju deca i verovatno posle klimaks i onda umru
I mislim, da nema nas zena, muskarci bi ziveli po 150 godina ko kornjace sa galapagosa(doduse ne znam bas ako si gej i kako kod njih to funkcijonise oni imaju zensku isfrustriranost hehehhe)
Procitaj sve moje postove pa onda citiraj
Ja se u ovom tvom objasnjenju ne pronalazim,i jako je glupo da ovako tumacis zene ispada po ovome da zene ne uzivaju u zivotu,nema zadovoljnih zena mi samo trazimo razlog za frustraciju!![]()
ovo je klasicna sprdnja pogledaj smajlice a i na pocetku poruke sam rekla da ne zelim da uvredim....a jesam krenula da citam tvoje postove ali na prvoj strani skaces na drugoj se poredis sa isfrustriranim zenama a betty boop sve vreme dize nogicu i dekoncentrise me pa iz svega prilozenoh ne zakljucih nista
a i mojne sad da dizemo famu oko toga jer ce se onda nagomilati puno zena frka buka i rasteracemo muskarce hahahaha(vec napisah negde 2 zene pijaca 3 zene vasar)
To su ti sve nedoyebane pice....
![]()
onda ispada da smo mi muskarci losi u krevetu![]()
imam!Da li imate iskustva?
imam!
svakodnevno imam iskustvo sa jednom isfrustriranom zenom, i to 24 casa dnevno
nemam pojma kako je vise izdrzavam![]()
vidim, sve ti je jasnocujes li je u svojoj glavi ?
vidis li ponekada njen lik u ogledalu ?
Ne bih da uvredim ni jednu predstavnicu svog, lepseg i isfrustriranijeg pola ali mislim da su se zene rodile sa tim potencijalom da se frustriraju na sve i svasta....i da se to sa godinama starosti povecava ....i dostize vrhunac oko 27-8 verovatno zbog udaje ...pa ako preguraju to (i dalje neudate) sledeca kriza je oko 33-4.... a ako se udaju onda su mirne dok prave decu i posle toga back in the game opet frustracije sta su muzevi radili dok su one bile debele i radjale pa sex postane frustracija jer su radjale...(mislim ne realno pricam tok misli u zenskoj glavi) a onda ih frustriraju deca i verovatno posle klimaks i onda umru
I mislim, da nema nas zena, muskarci bi ziveli po 150 godina ko kornjace sa galapagosa(doduse ne znam bas ako si gej i kako kod njih to funkcijonise oni imaju zensku isfrustriranost hehehhe)
Da li imate iskustva?