Iseljavanje Albanaca sa Balkana .

dali ce nestati albanci na balkanu ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Према попису 2011. године који је извршен од тзв. косовске власти, на Косову има 1,733,000 становника, од тога 1,600,000 Албанаца. Замисли кад чак и они кажу да их има толико, вероватно их има за још 100,000 мање.
Природни прираштај у Албанији је од 2001. до 2011. године пао са 82,000 годишње на 26,000 годишње. На Космету све мање Албанаца, пао им за 10 година природни прираштај са 30,000 на 20,000. А да не причамо о исељавању које је заиста огромно, много веће од свих осталих народа на Балкану. За 15 година шипци ће имати негативни природни прираштај, а још уз исељавање... Свашта се може десити ;)
Треба рачунати да је маса њих угасила од радијације.
Клинике од БГ, СА, СТ, Ѕагреба, Софије, Солуна...препуне су платежно способних шиптара са свим ѕамисливим туморима, а о оним платежно неспособним да и не говорим.

А стварно имају фаце другачије од других европских народа, не знам да ли је у питању инцест или нешто друго па су издеформисани.
Откад су они европски народ?
Мала група са Кавкаѕа, с додатком арапске крви, умножена током последњег века уѕимањем у сродству и африканским наталитетом.

Откад су они европски народ?
Мала група са Кавкаѕа, с додатком арапске крви, умножена током последњег века уѕимањем у сродству и африканским наталитетом.

Знам да нису, али прихваћени су као староседеоци Балкана, иако ми знамо ко су они, немамо користи од тога. Али увек их треба подсећати одакле су дошли, то их боли.

А стварно имају фаце другачије од других европских народа, не знам да ли је у питању инцест или нешто друго па су издеформисани.

Da, bas mi je zapalo to "za oko" posmatrajuci lice Bekima Fehmiju. Cudno covek izgled(o). Jes da mi je licio na Antonia Banderas-a, a bio mi je nekako
em drag glumac,lik ali kada videh iz vasih postova da je neka africka stoka, zaista cu promeniti ukus:zcepanje:

Lice jako na Tatare, onako (uglavnom) plavi, ma odvratni ljudi.

Rasizam je i kod vas genetski kod?

Da, bas mi je zapalo to "za oko" posmatrajuci lice Bekima Fehmiju. Cudno covek izgled(o). Jes da mi je licio na Antonia Banderas-a, a bio mi je nekako
em drag glumac,lik ali kada videh iz vasih postova da je neka africka stoka, zaista cu promeniti ukus:zcepanje:

Lice jako na Tatare, onako (uglavnom) plavi, ma odvratni ljudi.

Rasizam je i kod vas genetski kod?

Беким Фехмиу је и мени леп, али ја говорим о Шиптарима као онај са слике, а већина су такви. Није то расизам али кад почну да лупетају да су староседеоци Балкана, није лоше подсетити их на њихов специфичан изглед, што је доказ да нису староседеоци.

Беким Фехмиу је и мени леп, али ја говорим о Шиптарима као онај са слике, а већина су такви. Није то расизам али кад почну да лупетају да су староседеоци Балкана, није лоше подсетити их на њихов специфичан изглед, што је доказ да нису староседеоци.

Pa vidi, korektno je da nista ne govori u prilog da su starosedeoci, ali nista ni protiv. Njihov je jezik cudan, sastoji se uglavnom od latinskog 90%,
tako da sviras qrttzu lupetajuci da su sa Kavkaza, Ili ti uopte i ne znas kakva je to jezicka grupa i kako ti ljudi izgledaju?

Pa vidi, korektno je da nista ne govori u prilog da su starosedeoci, ali nista ni protiv. Njihov je jezik cudan, sastoji se uglavnom od latinskog 90%,
tako da sviras qrttzu lupetajuci da su sa Kavkaza, Ili ti uopte i ne znas kakva je to jezicka grupa i kako ti ljudi izgledaju?

Мало погледај горе и видећеш да нисам једина ја која каже да су са Кавказа, а знам и језик какав им је а и они какви су.

nebi rekao da iseljavau zbog radijacije post i albanija gubi stanovnistvo . po toj teoriji hiroshima danas nebi postojala . poznato je da je nato neiskoristene bombe prije sljetanja bacao u jadran a tamo danas nema naznaka radijacije . da grcka nije u ekonomskom kaosu mogli bi sa njom dijeliti napustenu albansku zemlju .

Srbija_i_Arbanija.jpg

Serbian-albanian-conflict.gif

Какав латински, свих ти севернонемачких халуцинација????:roll:
Он је(албански) у групи сатемских језика, а не у три главне групе индоевропских језика.
Хрвати су овде на политици и на историји постављали процене лингвиста да је око 90-92 посто свих речи српског и хрватског исто, што би значило да су малтене арнаутски и латински једно, пошто се ми и кроати потпуно разумемо(као такође Чеси и Словаци).
Осим тога на споменицима у некрополама из римског доба нема специфичних арнаутских имена, док се у српским некрополама од 10. века увек налазе и карактеристична српска тј словенска имена.

Сасвим је сигурно да их нема 2 милиона, можда их је чак и мање од 1,5 милиона, познато је да господа Шиптари бојкотују пописе, али и даље су већина и могу да раде шта хоће, а када би се у року од 15 година већина њих иселила то би била одлична ствар за Србе :)

Причали су да Приштина има 700,000 људи а на попису испало да има 200,000. Срби у северној К. Митровици су први пут у историји прошле године имали више новорођенчади од Албанаца у јужном делу. Српски наталитет је у порасту на Космету, немају тамо Српкиње мање од троје деце. Поготово у Грачаници, где се број новорођенчади рапидно повећава.
Проблем је што и кад би Албанци сад ушли у негативан природни прираштај то би се значајније осетило тек за 25 година. Али позитивна ствар је да су Албанци шампиони што се тиче емиграције, ми и остали балкански народи се не можемо мерити с њима по томе ;)

Back