aeolus
Primećen član
- Poruka
- 644
Novi slučaj "Mila" , ovaj put u Smederevu.Zlikovac odsekao psu dve noge.. 
http://www.crnahronika.rs/psu-nozem-isecene-dve-noge/

http://www.crnahronika.rs/psu-nozem-isecene-dve-noge/

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci nekoj nevladinoj organizaciji za zastitu zivotinja zafalilo....sad malo medija,evropica opljune koji evro...a kuca bez dve noge!
Mislim da to rade bas ti isti likovi zarad medijske paznje!...mislim treba bas biti lud,pa uhvatiti zivotinju i mucite je!
Prilično morbidno pitanje !e a zasto se veca buka digne kad se desi zivotinji nego coveku? zato sto su zivotinje nevinije?
da je coveku ne bi bilo toliko strasno.
e a zasto se veca buka digne kad se desi zivotinji nego coveku? zato sto su zivotinje nevinije?
Pa to stvorenje koje je to ucinilo nije covek.
Nije ni zivotinja.
Nije nista. To je nula.
Nemojte u sve mesati politiku, vladine i nevladine organizacije.
Ovde je u pitanju cudoviste koje ce sutra mozda nasrnuti i na coveka.
Razmislite malo o ovome.
Jadna zivotinja. Tuga.
e a zasto se veca buka digne kad se desi zivotinji nego coveku? zato sto su zivotinje nevinije?
Mislim da nisi u pravu, volim da te citam, ali ovde nisi u pravu.
Uvek kada bi se dogodila neka tragedija, npr. tragedija male, pokojne Kaje, mediji su brujali. Nadam se da joj (ne)majka i njen ljubavnik nikada nece izaci iz zatvora.
Mene uvek zaboli kada se desi nesto tako monstruozno, pa i kada su zivotinje u pitanju.
Da, zivotinje su za razliku od ljudi nevinije. To si odlicno primetila.
I ne bi one bile takve da ih ljudi nisu naucili da budu takve.
Pa zar se ne bi i ti branila da te sutiraju, gadjaju kamenjem, udaraju stapom...
... da te vlasnik izbaci napolje jer ni on nema `leba da jede... pa ko veli... hajde da izbacim ljubimca, snaci ce se ljubimac nekako...
Nisu zivotinje krive, ponavljam, ljudi su krivi. Mi smo krivi. Nase ludo drustvo je krivo.
Sve je naopako postavljeno i cekam taj dan kada ce se stvari postaviti na svoje mesto (ali necu ga docekati).
Dusanov zakonik nama treba.
Ja sam za drasticno kaznjavanje svih onih koji ne postuju osnovne drustvene norme, koji ne postuju ono osnovno sto su prvo trebali da nauce u porodici, skoli...
Ali ko mene pita.
Opet kazem, ja tu sama ne mogu nista da ucinim.
Ja to gledam malo drugačije. Zamislite da je psu isekao još 3, 4 ili 5 nogu? Ovo je još i humano, imao je razumevanja.