Isekao psu dve noge

Milin drugar...

Nego, nije mi jasno kako znaju da je nozem odsecena noga? Sta, vidis psa bez noge i odma' provalis 'UUU, nozem odsecena noga!"...mozda mu je voz pregazio sape...ili su ga kola udarila, ili mozda moze kao bubasvaba da odbaci noge...I'm just sayin'...

Poslednja izmena:
Pa to stvorenje koje je to ucinilo nije covek.
Nije ni zivotinja.
Nije nista. To je nula.
Nemojte u sve mesati politiku, vladine i nevladine organizacije.
Ovde je u pitanju cudoviste koje ce sutra mozda nasrnuti i na coveka.
Razmislite malo o ovome.
Jadna zivotinja. Tuga.

Mislim da to rade bas ti isti likovi zarad medijske paznje!...mislim treba bas biti lud,pa uhvatiti zivotinju i mucite je!

Slažem se da treba biti ud za tako nešto. A opet, ludih je svuda oko nas.
Ali, tvoj prethodni komentar baš i nije u redu i ne znam otkud ti samo ideja da bi neko zarad malo medijske pažnje tako nešto uradio? A čak i nije sigurno da će je dobiti.

e a zasto se veca buka digne kad se desi zivotinji nego coveku? zato sto su zivotinje nevinije?

da je coveku ne bi bilo toliko strasno.
Prilično morbidno pitanje !
I nosi konstataciju,koja je netačna.
A,kada su to nekome odsečene šake,
a da se o tome nije pisalo ?
Problem je jedino što se duže ili kraće vreme
traži počinilac.
Primer - poslednji slučaj masovnog ranjavanja na bir festu.....

Srbija i dalje ima preblage kazne ( nije konkretno rec o ovom slucaju ). Kada bi se vratila smrtna kazna ( daj sveta Krofno da se tako nesto dogodi ), premlacivanje ( dobro premlacivanje do ivice smrti ) pedofila, silovatelja, napasnika, lopova, dzeparosa, pijanih vozaca... Mozda bi se nakon 3-4 godine malo uveo red. Takodje stroge kazne za osobe koje maloletnicia prodaju alkohol, sigare... Dilere droge po kratkom postupku ( kao Kinezi ).... Jeste da bi se populacija samnjila za 10-15% al sta sada....

e a zasto se veca buka digne kad se desi zivotinji nego coveku? zato sto su zivotinje nevinije?

da je coveku ne bi bilo toliko strasno.

Mislim da nisi u pravu, volim da te citam, ali ovde nisi u pravu.
Uvek kada bi se dogodila neka tragedija, npr. tragedija male, pokojne Kaje, mediji su brujali. Nadam se da joj (ne)majka i njen ljubavnik nikada nece izaci iz zatvora.
Mene uvek zaboli kada se desi nesto tako monstruozno, pa i kada su zivotinje u pitanju.
Da, zivotinje su za razliku od ljudi nevinije. To si odlicno primetila.
I ne bi one bile takve da ih ljudi nisu naucili da budu takve.
Pa zar se ne bi i ti branila da te sutiraju, gadjaju kamenjem, udaraju stapom...
... da te vlasnik izbaci napolje jer ni on nema `leba da jede... pa ko veli... hajde da izbacim ljubimca, snaci ce se ljubimac nekako...
Nisu zivotinje krive, ponavljam, ljudi su krivi. Mi smo krivi. Nase ludo drustvo je krivo.
Sve je naopako postavljeno i cekam taj dan kada ce se stvari postaviti na svoje mesto (ali necu ga docekati).
Dusanov zakonik nama treba.
Ja sam za drasticno kaznjavanje svih onih koji ne postuju osnovne drustvene norme, koji ne postuju ono osnovno sto su prvo trebali da nauce u porodici, skoli...
Ali ko mene pita.
Opet kazem, ja tu sama ne mogu nista da ucinim.

Pa to stvorenje koje je to ucinilo nije covek.
Nije ni zivotinja.
Nije nista. To je nula.
Nemojte u sve mesati politiku, vladine i nevladine organizacije.
Ovde je u pitanju cudoviste koje ce sutra mozda nasrnuti i na coveka.
Razmislite malo o ovome.
Jadna zivotinja. Tuga.

Jesi li čula za onog monstruma koji je čoveku odsekao glavu, raskomadao ga i bacio negde u Zvezdarsku šumu?
Eto, takvi žive medju nama....

Mislim da nisi u pravu, volim da te citam, ali ovde nisi u pravu.
Uvek kada bi se dogodila neka tragedija, npr. tragedija male, pokojne Kaje, mediji su brujali. Nadam se da joj (ne)majka i njen ljubavnik nikada nece izaci iz zatvora.
Mene uvek zaboli kada se desi nesto tako monstruozno, pa i kada su zivotinje u pitanju.
Da, zivotinje su za razliku od ljudi nevinije. To si odlicno primetila.
I ne bi one bile takve da ih ljudi nisu naucili da budu takve.
Pa zar se ne bi i ti branila da te sutiraju, gadjaju kamenjem, udaraju stapom...
... da te vlasnik izbaci napolje jer ni on nema `leba da jede... pa ko veli... hajde da izbacim ljubimca, snaci ce se ljubimac nekako...
Nisu zivotinje krive, ponavljam, ljudi su krivi. Mi smo krivi. Nase ludo drustvo je krivo.
Sve je naopako postavljeno i cekam taj dan kada ce se stvari postaviti na svoje mesto (ali necu ga docekati).
Dusanov zakonik nama treba.
Ja sam za drasticno kaznjavanje svih onih koji ne postuju osnovne drustvene norme, koji ne postuju ono osnovno sto su prvo trebali da nauce u porodici, skoli...
Ali ko mene pita.
Opet kazem, ja tu sama ne mogu nista da ucinim.

Covek uvek ima vecu empatiju kada se zlocin dogodi nad nemocnima,slabima, a to su deca i zivotinje, ali i stari ljudi koji ne mogu
dase brane. To bi bila humanost.

Ovo sa ovim razracunavanjem mafijasa,.dilera droge,druga je prica. Mi ne znamo ko je ko sta koem ucinio i zato smo
nekako pasivni. Svakako da smo zaprepasceni,ali ne osecamo tugu i nemoc kao u slucaju zloupotrebe ili ubistva deteta,
starog,nemocnog coveka ili zlostavljanju zivotinja.

Сарказам (грч. σαρκασμός, sarkasmós, sarkazein — гристи усне од бијеса, sarx — месо) је злобна, љута, заједљива, оштра и горка порука („која гризе у месо“); појачана иронија.

Back