iscasenje kuka kodmorskog praseta

• Začetnik teme Začetnik teme Skico
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Skico

Početnik
Poruka
15
Molim Vas za hitan savet u vezi iscasenja kuka mog morskog praseta! :(
Ispao je iz kaveza i poceo da hramlje na zadnju levu nogu, tj. da je ne koristi. Odvela sam ga kod veterinara, on mu je namestio zglob i dao injekciju (deblokadu), ali njegovo stanje i posle tri dana je skoro isto. Posle tri dan sam ga odvela na kontrolu i dobio je jos jednu istu injekciju. Pusten je po ceo dan, uglavnom lezi, sa ispruzenom povredjenom nogom, ne skici, dobro jede.
Mozete li mi reci da li ce se oporaviti i koliko oporavak traje i sta da radim?
Hvala Vam, unapred!!!

Zaista ne znam koliko je potrebno vremena prasetu da se oporavi. Ono što mogu da ti savetujem je da pozoveš prof Popovića na Veterinarskom fakultetu i možda njega da pitaš za savet. Njegov telefon u kancelariji je 36.11.810
Želim vam puno sreće i da se prase što pre oporavi!

Molim Vas za hitan savet u vezi iscasenja kuka mog morskog praseta! :(
Ispao je iz kaveza i poceo da hramlje na zadnju levu nogu, tj. da je ne koristi. Odvela sam ga kod veterinara, on mu je namestio zglob i dao injekciju (deblokadu), ali njegovo stanje i posle tri dana je skoro isto. Posle tri dan sam ga odvela na kontrolu i dobio je jos jednu istu injekciju. Pusten je po ceo dan, uglavnom lezi, sa ispruzenom povredjenom nogom, ne skici, dobro jede.
Mozete li mi reci da li ce se oporaviti i koliko oporavak traje i sta da radim?
Hvala Vam, unapred!!!

Jao jadnicak mali:sad2:

Poslusaj Krofnicu, verujem da ce ti vet dati savet preko telefona i odgovor na pitanje bolje nego mi:)

Back