IRSKI SETER

• Začetnik teme Začetnik teme Macci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo mog stenca;)

Prilozi

• benny01.jpg
    benny01.jpg
    20,8 KB · Pregleda: 24
  • benny02.jpg
    benny02.jpg
    18,1 KB · Pregleda: 18
  • benny03.jpg
    benny03.jpg
    18,4 KB · Pregleda: 19
  • benny04.jpg
    benny04.jpg
    15,1 KB · Pregleda: 19
  • benny05.jpg
    benny05.jpg
    14,5 KB · Pregleda: 18
Chula sam da se owa rasa dosta kwari i da treba wreme da se nadje lepo i walitetno shtene...
Zato pazi te shta kupujete...
pozz za swe

pa ovo je tacno, nazalostz:(...ali mislim da je i razlog to sto se ne vrsi pravilna selekcija stenadi i to sto se njima vrlo brzo menja standard, odnosno izgled u svetu......cas treba da imaju sto duzu dlaku, a sad koliko sam upucena moraju da budu uski u grudnom kosu, sto vislji i mrsaviji..a meni se to licno ne svidja, ali sta mozemo.......pozz za sve i srecna nova godinaz:dm:

Za sve koji zele da kupe ovakvog psa, posle mog iskustva, trebace vam mnogo paznje i strpljenja, jer niste kupili psa vec prijatelja. Nije bilo sanse da spava u boxu, ma ni u susednoj sobi, isterao je na svoje fotelju u spavacoj sobi, i to samo dok mi ne zaspimo, onda se naravno usunja u krevet, ali ne kod nogu nego na jastuk, i kad se probudis ustanovis da mu je glava na jastuku i da spava kao covek. Dok je bio mali pravio je cuda, jurili smo ga po svim dvoristima i ulicama, posle se malo smirio pa nije kidao. Ako ga ostavis samog u kuci, u stanju je iz revolta da sve stvari iz plakara iznese na sred sobe i doceka te na takvoj kamari. E ako vices na njega ili ga nedaj boze udaris ili mu samo pretis, ode ispod stola i vise sledecih dva sata nepostojis za njega, nema sanse da ga dozoves, ni sa hranom ni sa omiljenom igrackom dok se ne odljuti. Inace bio je totalno miroljubiv, prema deci ljudima i drugim psima, retko je lajao osim kad se igra. Ma sta da mu uradis, nikad nije reagovao agresivno, vec se povlacio, naravno ljut. Ali je uvek u svemu trazio da bude potpuno ravnopravan. Ako mi gledamo TV naravno gleda i on, kad se klopa tu je i on pored svoje cinije. Koliko je samo vremena proveo na prednjem sedistu auta, naravno u sedecem polozaju, jer sam zbog posla mnogo bio van kuce, cak mi je padalo i na pamet da ga vezem sigurnosim pojasom ako prikocim. Sve je to ispostovao i uredno me cekao u kolima. Ptice je obozavao, kad smo ga odveli kod rodjaka koji gaji patke, napravio je cudo, ali nijedno nije povredio, samo zabije njusku u perje i uziva, ove su naravno padale u nesvest, pa vise to nismo praktikovali. Sto je bio stariji sve je bio mirniji, jednom recju, bio je nezaboravan gospodin, sa kojim provedoh 10 godina zivota, i koga necu nikad zaboraviti.
Laki, neka su ti velike nebeske livade.

Back