- Poruka
- 98.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dresirani muškarac je smarač ali muškarac koji dresira a ne može da izdresira je prava poslastica.
Postoji fina tenzija koja stvara varnice, a gde ima varnica ima i vatre.![]()
pop je ozenjen![]()
Znaci..muva me pop, a ja ateista.. i ne znam šta da mu kažem, a da ne povredim njegova religijska uverenja..![]()
muva me pop, a ja ateista.. i ne znam šta da mu kažem, a da ne povredim njegova religijska uverenja..![]()
A je l' bitno sto je popmuva me pop, a ja ateista.. i ne znam šta da mu kažem, a da ne povredim njegova religijska uverenja..![]()
muva me pop, a ja ateista.. i ne znam šta da mu kažem, a da ne povredim njegova religijska uverenja..![]()
Gomila njih ne veruje u Boga, a upisali su to da bi grebali pare od blesavog naroda...![]()