Iron Maiden

Na početku,kad počinje brži deo Aces Higha,e tu je bilo jebeno.
A inače,i za pesmu Powerslave je bilo dobro,i za Hallowed be the Name...
Ali mi je žao što nisu svirali Caught Somewhere in Time.To im je jedna od najboljih pesama.
Ali su zato svirali Children of Damned,Phantom of Opera i The Evil That Men Do,a to nisu nigde osim kod nas svirali na celoj turneji...

Da, samo još na svim ostalim koncertima u naredna 2 meseca. :lol:
Fora je što je naš koncert bio prvi ove godine, i prvi nakon Moskve 19. avgusta prošle godine, u međuvremenu su eto rešili da promene tih 5 pesama, pa nas je Bruce naložio pričom da nikom pre nas, na ovoj turneji nisu svirali te pesme. ;)

Ama bre bole njih **rac. :lol: Oni spreme identičnu listu za celu turneju (ili deo turneje) i sviraju isto svejedno da li u Engleskoj, Švedskoj, Argentini, Srbiji, Indiji... Na ovoj turneji su imali jednu listu od 1. februara do 19. avgusta i onda za ovogodišnji deo promenili tih 5 pesama i opet svirali isto od 10. februara do 2. aprila.

Retki su bendovi, naročito među tim većim, koji će da sviraju nešto posebno zato što je publika negde do jaja, kod nas mi npr pada na pamet samo Blind Guardian, mada je i Evergrey dodao 2 pesme u odnosu na prethodne koncerte na turneji, ali onda ih je svirao i na koncertima posle našeg, dok je npr Kamelot, ali na intervenciju organizatora, na oba koncerta promenio po pesmu.

I da, treba biti realan, mi im nismo najbolja publika, treba da vidiš koncerte iz Južne Amerike, oni tamo su najgori od sve dece! :lol: Evo i u filmu Flight 666 se jasno videlo, ne samo po atmosferi na koncertima, nego npr u Kolumbiji neki su kampovali i po nedelju dana ispred prostora u kome se održavao koncert, da bi zauzeli što bolje mesto, pa scena kako lik plače na kraju koncerta...

Hehe, nisam video to da su rekli da su SAMO ZA NAS spremili posebnu set listu... A i da sam video, ne bih verovao, sto kaze Crusader, zabole njih... I da, naravno da su oni iz Juzne Amerike najbolji fanovi...

Evo šta je tačno povodom toga rekao Bruce pred Children of the Damned, može se jasno čuti na snimku.
We're gonna play some songs tonight which we haven't played to anybody else on this tour...
Haven't played - dakle prošlo vreme, on this tour - na ovoj turneji, dakle nisu ih svirali na koncertima koji su bil pre našeg na istoj turneji, al' su ih zato svirali na svim koncertima posle našeg.

Mada naša lista jeste jedinstvena :lol:, samo kod nas je 2 Minutes išla pre Wrathchild, na svim ovim posle je bila prvo Wrathchild, to zato što Adrian treba da "get his eyes fuc*in' cheked" :lol: , jer je odmah posle Aces on po navici krenuo da svira 2 Minutes a po listi je trebalo Wratchild, samo što, za razliku od kasnijeg ispada kada je krenuo Wasted Years umesto Trooper, nisu ga prekinuli nego krenuli svi da piče 2 Min. :lol:

Hahahahah nisam znao za to da nisu trebali tad da sviraju 2 Minutes To Midnight..hehe..gledajte koliko je Nicko puta pogresio na Phantomu..Prvo je krenuo da daje znak za The Trooper, i posle na 1:08 opet haha... a dobro ***, i pored svega toga opet je bila najbolja noc u mom zivotu... I jos nesto...NIKAD, NIKAD nisam cuo Brusa da peva bolje nego kod nas!!!

Poslednja izmena:
IRON MAIDEN'S GONNA GET ALL OF YOU! :D

Prilozi

• iron_maiden_beast_wallpaper.jpg
    iron_maiden_beast_wallpaper.jpg
    50,4 KB · Pregleda: 3
IRON MAIDEN je najbolji heavy metal bend ikada!!! Najjaci su! Obozavam ih. Stwarno su neverovatna grupa s veoma kvalitetnim solazama... Najbolji pewac,ubedljivo Bruce :)
A sto se pesama tice..po meni najjaca stwar od Maidena je THE EVIL THAT MAN DO!!! POred njih narawno swi ostali hitovi: Fear of the dark,Run to the hills,Aces High,The trooper,Iron maiden i mnoge druge...!!! :)))
Ma nema najjaci su! POZDRAW ZA SWE FANOVE MAIDENA!!! \m/ METAL!

IRON MAIDEN je najbolji heavy metal bend ikada!!! Najjaci su! Obozavam ih. Stwarno su neverovatna grupa s veoma kvalitetnim solazama... Najbolji pewac,ubedljivo Bruce :)
A sto se pesama tice..po meni najjaca stwar od Maidena je THE EVIL THAT MAN DO!!! POred njih narawno swi ostali hitovi: Fear of the dark,Run to the hills,Aces High,The trooper,Iron maiden i mnoge druge...!!! :)))
Ma nema najjaci su! POZDRAW ZA SWE FANOVE MAIDENA!!! \m/ METAL!

Jos samo da izbacis W iz upotrebe xD

Harris je pogrešio na 2:22 , a pogledajte Adrianovu facu,kako je pogledao Harrisa kad je pogrešio :lol:

Sad sam se setio,kad smo se mi iz fan pita,dok je Lauren pevala,drali : ''Daj nam sisu da se igramo ''

A najače je bilo kad smo čekali da počnu,i jedan lik počeo da peva ''Ruzmarin'' , a jedan lik mu dobacio :
''Puši ***** bre,nije ovo Saša Matić '' :lol:

hahahaha :D... znam ovo, gledao sam odavno, a ukucaj na you tube-u IRON MAIDEN WASTED YEARS LIVE MONTEREY 2008, da vidis kako je dobro, Bruce pusta Adriana da peva refren nekoliko puta... samo gledaj,mnogo je dobro... a gledaj ovo...
...place mi se koliko je j***no dobro!

Back