Iron Maiden

samo 3000znaci neverujem jel ima neki smestaj ili sta vec...jel mzoe malo detaljnije mada sam ja vec gledo mejdene...a ipak mi bi trebalo tih 500evara moram da pokupim neke stipove po hrvatskoj hehe

Mislim da nema nikakvog smeštaja, dolazi se na koncert, posle koncerta se ide kući i to je to, valjda... :mrgreen:

Rekoh liku iz Terra Nostre da sastave lepo ponudu i stave na sajt, da ljudi ne bi lutali u traženju informacija, dok ne odrade to, sva pitanja na ovaj mail što sam pomenuo... apocalypseband@gmail.com

ko ovo iskopa?!nem veze......super,obozavam gi!!!!!!!!!!nisu mi josh dosadili.......cak sam postavila rekord........5km peshacenja,i svih pet samo moonchild pa fear of the dark i sve u krug,smorila sam sve prisutne sem sebe :lol:

evo malo slika...

img3089tf7.jpg

img3100uu5.jpg

Ehh Iron Maiden. . . bre ih nikako nisam gotiwila chak shta wishe izuzetno su me iritirali kao bend al od pre jedno 4 meseca ih slusham i stwarno su zakon nema shta !!!! shto bi rekli up the irons :mrgreen: elecrtic eye 2 minutes to midnight i wrathchild meni zakon songs !!!:mrgreen:

Back