Iron Maiden vs. AC/DC

Iron Maiden vs. AC/DC

• Ukupno glasova
    38
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma daaaajte ljudi sta vam je.... lik je debilcina cim pravi vs temu.... mislim strasno....
@Tihomire aj dete vrati se na selo u svoj nazovi zivot i nastavi da izigravas seoskog glupana...
nikome ne trebaju tvoje gluposti...

Tachka dobro si rekao , dete je pocelo da slusa Rock pre godinu dana , kada su svi njegovi poceli da se loze na Green Day , pa su culi T.N.T i posle gledali spot na kosavi od Fear Of The Dark i sad pravi temu ... nekad me je sramota kad mi kazu da sam metlac/rocker ... osetim da me povezuju sa ovim balavcima koji verovatno ne znaju da nabroje 10 pesama maidena a da nisu one sto vide na tv ili sviraju na Rock in Rio....ovo je besmisleno

Tachka dobro si rekao , dete je pocelo da slusa Rock pre godinu dana , kada su svi njegovi poceli da se loze na Green Day , pa su culi T.N.T i posle gledali spot na kosavi od Fear Of The Dark i sad pravi temu ... nekad me je sramota kad mi kazu da sam metlac/rocker ... osetim da me povezuju sa ovim balavcima koji verovatno ne znaju da nabroje 10 pesama maidena a da nisu one sto vide na tv ili sviraju na Rock in Rio....ovo je besmisleno

c,c,c,c, ja znam skoro sve pesme od maidena i veliki sam fan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back