IRON MAIDEN Beograd

blastmaster:
Pa normalno da ce da sviraju nove stvari, to i jeste poenta turneje - promocija novog albuma. Pretpostavljam da ce biti jedno 7 pesama sa zadnjeg albuma, plus po nekoliko sa zadja 2, i najveci hitovi. A malo li je? Kakav si bre ti to covek, mozes da ih vidis a neces? Ja da mogu isao bih i da znam da ce da sviraju samo one pesme koje ne podnosim :lol:
Samo sam realna. Maideni su jedan od mojih omiljenih bendova vec petnaest godina. Zhelim da to i ostanu i ne zhelim da (dodatno) pokvarim utisak o njima poshto mi se ni jedan od albuma snimljenih od Bruceovog povratka ne dopada.

Pa trebali su i 2003. da dodju u okviru Dance of Death ture, medjutim nasi organizatori su uspesno (kao i obicno) sje*ali stvar i od toga nije bilo nista... Mislim da je problem bio u tome sto su Maideni trazili da im se plati unapred...

Uf braćo i zemljaci jedva se ulogovah ... ali pusti sad to nego...
Imam 106 godina i nikad ali nikad nisam gledao Maiden uživo a odrastao sam uz njihovu muziku. j.... ga , bio sam klinac pase nije imalo kinte pa bio
student u ratnom okruženiju bez pasaporta....Ali dočekah , dočekah pa makar na kraju karijere.
Ne znam šta me može spriječiti da dojdem 14.3. u BG. Slobodan dan sa posla sam već najavio kod bosa.

A da, gled'o sa neki snimak (imam ga ) od 12.10.2006. sa kocerta. Mislim da je lik snimao nečim malo boljim od mobilnog telefona ali se ipak dobro razaznaje. Elem,
106 min svirke sve sa bisovima.Prvih 70 min samo noviteti a ondak Fear of the dark. Na bisu stare stvari two minutes...,The evil that man do.....
Da sam Abramovič platio bih im da ne sviraju ništa od poslednjih 15 godina . Nema veze ostvariće mi se neispunjena želja.

da, naravno, ako nađem digitalca negde... ako ne sad, onda večeras.... velika, bela, sa plavom linijom gore...

inače, ko je planirao u Mamutu da kupi, tamo prodaja počinje tek 29. januara... ja sam uzela u Domu omladine...

malo je mutna, ali evo:

DSCI0001-2-1.jpg

:mrgreen:

P.S. mrzelo me da podešavam datum, ali koga briga.....

Back