Iran zatvara Hormuz, cena nafte ide u nebo a citav zapadni svet i mi sa njima u tesku recesiju!

zapad je puko

a i mi sa njima

Jedini spas za Srbe je ujedinjenje sa Rusijom

Jer jedina Rusija ima energente za izvoz u Evropi
Srbija se treba pridružiti izraelu kini i americi u napadima na iran, da se jedniom za uvek prekinu pretnje naftom, nuklearnim bombama zatvaranjem trgovačkih ruta, finansiranju i podržavanju terorizma!

ab598e94-0372-4713-8a27-6e2a828917db_text.gif

zapad je puko

a i mi sa njima

To bi onda bila objava rata Irana prema celom svetu.

Ima Ameri da im se iskrcaju iz Bahreina na teritoriju.

Onda ce im bombardovati Kharg ostrvo, bez koga iranski diktatorski rezim ne moze da prezivi, jer odatle izvoze 90% svoje nafte.

Posto ti navijas za Hute, sto ti direktno utice na medjunarodnu ekonomiju, cene, i vece kamate koje ces da placas.

Inace, ovu poentu sa Rusijom ti ne razumem.

Da Rusi nece da ti daju naftu po staroj ceni, a ne da te oderu po novoj?

Tihi, u kom SF svetu ti zivis?

Pa nema nista gore na Planeti Zemlji od biti energetski zavistan od ruskih energenata, kada su ovi skupi.

Pa to ti je bukvalno da pozoves FSB agenta da ti spava sa zenom svako vece u tvojoj rodjenoj kuci.

Inace, pitaj Kinu kako ce da reaguje na vece cene svetske nafte, sada kada i sami idu u ekonomsku krizu. Brat Si ce da bude odusevljen tom iranskom idejom, aha.

pa sta ja tu mogu

tako je kako je

nisam ja napao Iran

Izrael i NATO pakt su
INDIJA STALA PROTIV IRANA !

New Delhi, India – India has distanced itself from the Shanghai Cooperation Organisation’s (SCO’s) condemnation of Israel’s ongoing attacks on Iran, signalling a potential rift in the influential Eurasian political bloc over the conflict.

IRAN PROPO!

zapad je puko

a i mi sa njima

Једини спас Србије је похапсити све криминалце, целу власт у затвор, вратити војни рок и почети улагати у своју земљу.
Русија је ***** на бицикли, и нису ни од какве користи, нити их боли ***** за србе и Србију. Ко жели Русију или Запад, нек се одсели тамо.

Back