eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Иранци су добро укапирали да јЕвропљани у овом периоду до 1.7. желе да купе ПОВЕЋАНЕ КОЛИЧИНЕ НАФТЕ ДА БИ ИМАЛИ РЕЗРВУ ЗА ПЕРИОД У КОМЕ РАЧУНАЈУ ДА ЋЕ ЈЕНКИЈИ ДА СРАВНЕ ДРЖАВУ ИРАН СА ЗЕМЉОМ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Извозиће као и до сада у Кину, Индију, Пакистан...Dobro vidim da ne gledate bas mnogo unapred,blokirace naftu i sta onda od cega ce Iran da zivi? Za neko vreme ne vise od 15meseci rezim ce se urusiti sam od sebe.
Trecinu nafte Grcka obezbedjuje iz Irana .. a tu s negde i italija .. spanija .... i slicna boranija ... Rusi ce lepo da se nafatiraju - i nadam se da ce od tih para kupiti ,,Telekom ,, ,,EPS ,, , ,,JAT ,, , B 52 .. i RTS ...![]()
pa ja se radujem tome jer ce to poskupljenje jos veci broj ljudi prevesti u tabor opozicije i izazvati pad proamerickog rezima Borisa Tadica.
sto vece cene - to narod gore zivi
Sto narod gore zivi - veca sansa da Borisa Tadic izgubi vlast.
Dobro vidim da ne gledate bas mnogo unapred,blokirace naftu i sta onda od cega ce Iran da zivi? Za neko vreme ne vise od 15meseci rezim ce se urusiti sam od sebe.
A ja mislio da je ono - Da kosmiji crkne krava
Kako god, mislim da je vec dovoljno lose da svakom sa trunom mozga dodje iz du**ta u glavu, a ako vec nije do sad nece ni ubuduce...
Ovo vec pocinje da poprima nadrealne dimenzije...
Иранци су добро укапирали да јЕвропљани у овом периоду до 1.7. желе да купе ПОВЕЋАНЕ КОЛИЧИНЕ НАФТЕ ДА БИ ИМАЛИ РЕЗРВУ ЗА ПЕРИОД У КОМЕ РАЧУНАЈУ ДА ЋЕ ЈЕНКИЈИ ДА СРАВНЕ ДРЖАВУ ИРАН СА ЗЕМЉОМ...
Ми увозимо од Руса по дугорочном аранжману тако да нас не погађа толико.dobitnici iz ovoga bice najveci rusi jer ce cena nafte porasti
Dobitnici ce takodje biti zemlje koje ce kupovati naftu od Irana po povlascenim cenama i tako ce beleziti veci privredni rast zbog nizih cena energenata koje ce imati.
Dobitnici ce znaci biti Rusija, Kina, Indija i zemlje Afrike.
Gubitnici ce biti najveci zemlje EU kao i zemlje Evrope koje slede americki diktat kao sto je Srbija.
Ми увозимо од Руса по дугорочном аранжману тако да нас не погађа толико.
Hocemo li mi imati neke koristi od toga ili cemo zbog cene nafte potonuti brze nego ijedna evropska zemlja?
Kako da je uvozimo ? Da je teleportujemo iz Irana ?![]()
svaka čast irancima......bravo za potez......veoma lukavo i pametno......goovna sa zapada je verovatno se nadala da će iran uzvratiti blokiranjem prolaza i na taj način izazvati vojnu akciju......ovakav potez iranskog parlamenta sigurno nisu očekivali......bravo
Ovo mora da su dogovorili sa Rujama.
Šišaj EU ždrebe kad je u blatu.
ko sto rekosmo svi decko Tadicev glasacu, nisi informisan
Iran nece moci da izvozi samo u EU i u Ameriku dok ce u ostatak sveta izvoziti bez problema.
Amerika i EU imaju zajedno 800 miliona stanovnika. Ostatak sveta ima jos 6 milijardi![]()
E LJUDI malopre citam vesti u vezi Irana na google-u i NIGDE NEMA OVE VESTI DA JE OVU ODLUKU DONEO IRANSKI PARLAMENT
samo neka prica kako Ahmed i Nedzad hoce da pregovara o nuklearnom programu
kakva tamo cenzura vlada - strasno
Skoro ko kod nas u Srbiji
e pa nije bas. zar ne kukaju nasi ovi naftasi kad god poskupi nafta kako moraju da nam dignu cene zbog toga?
i jos sam citao kako kazu , da mi kao nabavljamo onu englesku naftu tipa Brent a ne ovu rusku
mislim znam da lazu ali sam siguran da naftasi nece propustiti priliku da zbog rasta cene nafte na berzama dignu cene i kod nas.
Vala baš.a pazite ove glupsone iz evrope......uveli embargo koji stupa na snagu prvog jula......cela ova priša o embargu na iransku naftu liči na seriju south park
Kako da je uvozimo ? Da je teleportujemo iz Irana ?![]()