Иран покренуо нападе на ИСИЛ

J.ebote, Iran bez preporuke Saveta Bezbednosti i odobrenja Generalne Skupstine, ulece u vazdusni prostor jedne zemlje i bombarduje.

Bombarduje Iran, bombarduje Izrael, bombarduje Amerika. Sve sami primeri smrti Medjunarodnog Prava.

Ne znam sta ceka Turska pa ne udara ponovo na Balkan :mrgreen:

Postoji prica,da je Obama,poslao "tajno" pismo u Teheran,u kome je navodno molio Iran da se umesa,ovi su verovatno prihvatili uz trazenje odredjenih uslova koje je Amerika sada ispunila

Iran je lijepa zemlja i Iran je zemlja slatkoce i slasti i naravno da Iran ne daje da se rusi iracka zemlja ili da se ne daj Boze srusi Dzamija u Karbali. Iran je duzan da pomogne irackoj armiji i da unisti sva postrojenja ISILa. ISIL ne moze da se odrzi nakon ovoga jer ce napadi Irana biti zesci i sve jaci i smatram da je Iran herojski podigao avione da pomogne Iraku i da se ne desi u Iraku nesto nepredvidivo. Iran je zemlja ljepote i slasti i bas se radujem sto su oni poceli da tucu polozaje ISILa. Iran je dugo sutio i naravno da Amerika nema sto reci Iranu za ovu akciju osim da je pozdravi.
Pa kakav si ti to islamdjanin sunita,kada su ti drazi iranski shiti od tvojih sunita u ISISu?.
Iran je pokrenuo napade u Iraku da spasaca shitsko stanovnisto koje masovno bezi u Iran.
Cilj im je da zadrze brojnost i uticaj Shita u Iraku.
Ako ISIS potpuno zavlada Irakom, broj Shita u toj zemlji bi mogao drasticno da opadne.
A ako cemo iskreno,ISIS je delo vlade SAD, prema tome i tu mi nije jasno zasto si protiv ISISa kada svi znamo da ti ustvari najvise volis SAD a Islam ti je izgovor da izkazujes ljubav prema likovima i delu vlade SAD tacnije NEO-LIBERALNIH KAPITALISTA zbog cijeg interesa se sve ovo i radi.

Niti su jevreji Evropljani, niti su ikada imali državu u Palestini sve do 1948.

- - - - - - - - - -

2003. su Krstaši napali Irak. Šiiti su kolaborirali s njima.

Zajedno su pokušali da istrebe iračke sunite. U tome nisu uspeli.

To je geneza građanskog rata u Iraku, koji sad traje.

Sto se tice Iraka u pravu si.

A Palestine... jevreji I jesu evropljani I jesu stranci tamo. Sumadinac iz sela Plug kad je o tome govorio nije obratio paznju koliko sam bio u pravu kada sam iz tog istog razloga osporavao njihovu autohtonost tamo.

Postoji prica,da je Obama,poslao "tajno" pismo u Teheran,u kome je navodno molio Iran da se umesa,ovi su verovatno prihvatili uz trazenje odredjenih uslova koje je Amerika sada ispunila

Ja sam citao tekst koji je verovatno izasao iz Wikiliksa, da su se Amerika I arapske bogate zemlje dogovorile da ce zajedno raditi na prestanku iranskog uticaja medju Arapima u Zalivu I sire, da ce im Amerika pomagati u tome, ali.... zauzvrat su trazili bezbednost Izraela.
Od Arapskog proleca nijedan metak nije ispaljen ka njemu, a oko njega besne ratovi. Interesantno.

Ja sam citao tekst koji je verovatno izasao iz Wikiliksa, da su se Amerika I arapske bogate zemlje dogovorile da ce zajedno raditi na prestanku iranskog uticaja medju Arapima u Zalivu I sire, da ce im Amerika pomagati u tome, ali.... zauzvrat su trazili bezbednost Izraela.
Od Arapskog proleca nijedan metak nije ispaljen ka njemu, a oko njega besne ratovi. Interesantno.

Ako cemo o interesantnim stvarima, kako to da niko od tih ISIS-ovaca ne dira Saudi Arabiju, potpuno otvorenog kolaboracionistu USA koje su, ako se ne varam, najveci neprijatelj muslimana?
I da, kako to da ISIS nije odmah krenuo na neprijatelja 1a (ili 1b, ako su USA 1a, a zapravo nebitno) Izrael? Nego pali i zari po svojim ljudima muslimanima?

Jel' da da je bezveze?

jel to racunas od Egipta 2010e godine, posto se to smatra pocetkom tog procesa ili neki drugi uzimas kao referencu?

zar si vec zaboravio koliko letosnji otvoreni rat izmedju Izraela i Palestinaca?????

da ne pominjem na svakih par meseci medjusobno granatiranje hamas vs izrael i izrael vs hamas

inace simptomaticno da vi muslimani redovno ne dajete pet para na Palestince, i nikad ih ne racunate ni u sta.

vise se hriscani i ateisti bore za Palestinu nego muslimanska braca.

jel to racunas od Egipta 2010e godine, posto se to smatra pocetkom tog procesa ili neki drugi uzimas kao referencu?

Заправо, тзв. "арапско пролеће" је почело у Тунису.
Сећам се добро јер су се тада тзв. "аналитичари" међу тзв. "српским националистима" на нету томе радовали, као "браво за тунижане" и то ... требало им је доста времена да би схватили да је "арапско пролеће" заправо усмерено ка уништењу Гадафијеве Либије.

Индикативно је да вам та секта убија неуроне, па да је она највећи израз антиилектуализма у последња два миленијума.

Pa kakav si ti to islamdjanin sunita,kada su ti drazi iranski shiti od tvojih sunita u ISISu?.
Iran je pokrenuo napade u Iraku da spasaca shitsko stanovnisto koje masovno bezi u Iran.
Cilj im je da zadrze brojnost i uticaj Shita u Iraku.
Ako ISIS potpuno zavlada Irakom, broj Shita u toj zemlji bi mogao drasticno da opadne.
A ako cemo iskreno,ISIS je delo vlade SAD, prema tome i tu mi nije jasno zasto si protiv ISISa kada svi znamo da ti ustvari najvise volis SAD a Islam ti je izgovor da izkazujes ljubav prema likovima i delu vlade SAD tacnije NEO-LIBERALNIH KAPITALISTA zbog cijeg interesa se sve ovo i radi.

Nisam lud pa da navijam za ISIL. ISILovci su proikleti kad su se latili oruzja i kad su pozeljeli da ubijaju nevine civile. ISIL je teroristicka skupina i zato podrzavama Iran koji bombardira ISILove polozaje. Iran je islamska drzava i ima pravo da zastiti Siite od ISILa.

zar si vec zaboravio koliko letosnji otvoreni rat izmedju Izraela i Palestinaca?????

da ne pominjem na svakih par meseci medjusobno granatiranje hamas vs izrael i izrael vs hamas

inace simptomaticno da vi muslimani redovno ne dajete pet para na Palestince, i nikad ih ne racunate ni u sta.

vise se hriscani i ateisti bore za Palestinu nego muslimanska braca.

Koliko si ti zapravo obrazovan kad se tice arapskog proleca? Arapsko Prolece je pocetak revolucija u arapskom svetu i nije zapocelo u Egiptu, vec u Tunisu a trenutno je zastala u Siriji, kao 4oj zemlji tog proleca.
Izrael je zemlja koja se granici sa 2 ucesnice arapskog proleca - Egiptom i Sirijom. Na Golanu je sirijska Al Kaida, u Egiptu je bio Mursi, lider Muslimanske Brace, na Sinaju su jos celije Al Kaide, tik uz izraelsku granicu. To sve govori da Izrael uziva od necega imunitet i garant je uslova da ukoliko se ne dira da ce anti-iranska pomoc biti dostavljana.

Poslednja izmena:
Koliko si ti zapravo obrazovan kad se tice arapskog proleca? Arapsko Prolece je pocetak revolucija u arapskom svetu i nije zapocelo u Egiptu, vec u Tunisu a trenutno je zastala u Siriji, kao 4oj zemlji tog proleca.
Izrael je zemlja koja se granici sa 2 ucesnice arapskog proleca - Egiptom i Sirijom. Na Golanu je sirijska Al Kaida, u Egiptu je bio Mursi, lider Muslimanske Brace, na Sinaju su jos celije Al Kaide, tik uz izraelsku granicu. To sve govori da Izrael uziva od necega imunitet i garant je uslova da ukoliko se ne dira da ce anti-iranska pomoc biti dostavljana.

Гарант израелске моћи је његов арсенал од 200 нуклеарних направа.

Оне би посејале смрт, ужас и разарање над Меком у случају да неко дирне у јеврејску државу.

Оне би посејале смрт, ужас и разарање над Меком у случају да неко дирне у јеврејску државу.

To cak i nije jevrejska drzava u pravom smislu. To je cionisticka drzava kojom upravljaju masoni i ekstremisti, nesto slicno bagdadijevim kriminalcima.

Nažalost, kada je neka ideologija pogrešna, onda ni atomska bomba ne pomaže.

Tako je Putinova dežela izgubila bitku za održanje Gvozdene zavese komunizma.

Iz istog razloga, država aparthejda će neizbežno umreti.

Nažalost, kada je neka ideologija pogrešna, onda ni atomska bomba ne pomaže.

Tako je Putinova dežela izgubila bitku za održanje Gvozdene zavese komunizma.

Iz istog razloga, država aparthejda će neizbežno umreti.

Не, не можеш поредити Израел и ретардирану комунистичку империју.

Ако Израел нестане, повући ће и Медину са собом.

Шушка се да Израел има ватрену моћ да спржи све од Исламабада до Туниса.

То би био crippling defeat Ајшиних фанова.

Не, не можеш поредити Израел и ретардирану комунистичку империју.

Ако Израел нестане, повући ће и Медину са собом.

Шушка се да Израел има ватрену моћ да спржи све од Исламабада до Туниса.

То би био crippling defeat Ајшиних фанова.

Za razliku od cionista, segregatora i ekstemistickih teokrata, komunisti nisu teokratsko drustvo i sa svojom libelarnijom formom kakav je socijalizam, doneo je ljudima otvorenost i jednakost, poput Titovog socijalizma.

Covek mora stvarno biti kreten pa uporediti ova 2 ko noc i dan, razlicita pojma.

Za razliku od cionista, segregatora i ekstemistickih teokrata, komunisti nisu teokratsko drustvo i sa svojom libelarnijom formom kakav je socijalizam, doneo je ljudima otvorenost i jednakost, poput Titovog socijalizma.

Covek mora stvarno biti kreten pa uporediti ova 2 ko noc i dan, razlicita pojma.

Али, постоји проблем у томе да су комунисти били ментално заостали за економију, па су зато изумрли.

A zašto si toliko okupiran Aaišom, kada je primarni fokus sunita - lojalnost Abu Bakru i Omaru.

Jedan lep tekst kaže: Abu Bakr wa 3Umar min ar-ra2si, bi manzilati sam3i wal basar.

"Značaj Abu Bakra i Omara, je kao značaj sluha i vida za glavu."

Ајша је изманипулисала ране муслимане, и навела их да побију Пејгамберову фамилију.

Од тада, пратите крива учења.

Зато ће Мухамед (с.а.в.с) доћи бесан на Јевмул Дин, и загрмеће горко.

Back