NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
tebi laki treba neko da istera zlo, da ti utera dobro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovo mislis na lautnera?![]()
zemljače koji živiš i radiš u inostranstvu...medije skoro i da ne pratim, tv skoro i da negledam, osim ako slučajno, šaltajući kanale ne naletim na najavu nekog dobrog filma...Vodjen si predrasudama i izmanipulisan si rezimskim medijima. Sta drugo reci na ovako nesto? J*bote, ni duks sa kapukjacom ne smem vise obuci. Mora da sam huligan u najavi.
A za ljubav izmedju Grobara i Brankice (B 92) ne znas?![]()
@Lautner: moj savet...odustani sa objasnjavanjem srpskog nacionalizma ovde. To ti je borba protiv vetrenjaca. Furaj svoje dalje, a tolerantne demokrate batali. Nisu vredni bilo kakvog truda.![]()

...Brankica mi o tome govori...pa se razmišljam da li da za avatar stavim sliku Brankice...ali ipak neću, jer ovo nije politika...
brate,odavno je jasno....ali pogodi te nekad kada neko zbori o nečemu o čemu pojma nema i onda priča samo nešto što je čuo na TV-u...jer su mu tamo rekli da baš tako treba.
Danas je vrlo teško misliti samo svojom glavom i rasuđivati samo svojim razumom a posebno teško je biti na putu iskrene ljubavi prema svojoj zemlji.
cigane ne volim zbog njihove nehigijene...misim...smrde......a boja kože mi uopšte ne smeta...
ja ništa ne propagiram,samo ne znam čemu ta gadljivost na spomen fašizma....fašizam je Španiju podigao iz pepela i opstao do sredine 70tih....
Kako tebe fašizam ugrožava,čime?
...tako da bi zbog nedaj bože legalizovanja i opšteg prihvatanja tih vrednosti bili žestoko osuđeni od strane međunarodne zajednice...a možda i nešto više...
ali ne da budemo u vezi, dosadna je u pmpa ne smeta ni meni boja kože,to sam već objasnio....doduše i sa ovim boldovanim stavom postaješ ,,fašista,,![]()

...ugrožava Laki moje potomstvo...donosi vrednosti koje naše okruženje i čitav svet ne bi prihvatio...niko ne želi zmiju u džepu...ako razumeš šta oću da kažem......tako da bi zbog nedaj bože legalizovanja i opšteg prihvatanja tih vrednosti bili žestoko osuđeni od strane međunarodne zajednice...a možda i nešto više...
...

Odlazim,budite dobri....i Di,pokušaj da objasniš Novki kako se razgovara sa neistomišljenicima....takođe joj reci da ja treba da sam ,,fašista,, a ne ona![]()

ovim si sve rekao...hvala ti...Vodjen si predrasudama i izmanipulisan si rezimskim medijima. Sta drugo reci na ovako nesto? J*bote, ni duks sa kapukjacom ne smem vise obuci. Mora da sam huligan u najavi.
A za ljubav izmedju Grobara i Brankice (B 92) ne znas?![]()
@Lautner: moj savet...odustani sa objasnjavanjem srpskog nacionalizma ovde. To ti je borba protiv vetrenjaca. Furaj svoje dalje, a tolerantne demokrate batali. Nisu vredni bilo kakvog truda.![]()

ugrožava Laki moje potomstvo...donosi vrednosti koje naše okruženje i čitav svet ne bi prihvatio...niko ne želi zmiju u džepu...ako razumeš šta oću da kažem......tako da bi zbog nedaj bože legalizovanja i opšteg prihvatanja tih vrednosti bili žestoko osuđeni od strane međunarodne zajednice...a možda i nešto više...
...
prijatno popodne, Laki...budi mi dobar...ilo mi je zadovoljstvo...Odlazim,budite dobri....i Di,pokušaj da objasniš Novki kako se razgovara sa neistomišljenicima....takođe joj reci da ja treba da sam ,,fašista,, a ne ona![]()

ma nisi ti ni za fasiste, ti si za ustanovu
tebe bre ni fasisti ne bi uzeli u svoje redove![]()
zemljače koji živiš i radiš u inostranstvu...medije skoro i da ne pratim, tv skoro i da negledam, osim ako slučajno, šaltajući kanale ne naletim na najavu nekog dobrog filma...
...tako da sam relativno imun na bljuvotine koje se proistiru putem televizije...ali vidim da se ti tamo u inostranstvu time opterećuješ više nego ja......Brankica mi o tome govori...pa se razmišljam da li da za avatar stavim sliku Brankice...ali ipak neću, jer ovo nije politika...
![]()

a zašto? takvi pokreti su opšte prihvaćeni,u Italiji,Španiji,Nemačkoj,Rusiji,Francuskoj,Poljskoj,Slovačkoj,Češkoj,Rumuniji...svuda su u parlamentu,ne vidim zašto bi uspon desnice(koja ne postoji u Srbiji) toliko uzbudio tu judeo tvorevinu zvanu ,,međunarodna zajednica,,?
jel su to isti oni koji su mirno gledali dok su nato bombe ubijale našu decu?

bojim se da tvoja glupost počinje da vređa,mene je sramota tvoje sramote.

U prevodu: ti si u inostranstvu, gastarbajter, radis i zivis u inostranstvu, ti si tamo negde van ove zemlje, u inostranstvu si, gastarbajter si, ti zivis u inostranstvu...
Koliko je to bitno gde ja zivim, ja stvarno ne znam. Ako ti imas potrebu da potenciras to - izvoli. Meni to uopste ne smeta. Naprotiv. Srecan sam tu gde sam. A i ti si valjda srecan svojom profesijom, pa ti ne bi trebalo smetati povremeno prozivanje od strane nekih ovde.![]()
Mozes to zvati opterecavanjem. Ja to gledam drugacije. "Opterecavati se" nekim ozbiljnijim temama, umesto iskljucivo seksom je meni sasvim o.k.![]()

mnogo Laki odosmo u politiku...mene mrzi više da pišem, a ti reče odlaziš...![]()

jao nek ide vishe kad nikome nije dobrodosao ebote, kako uopste moze da dolazi ovde a svi ga se gnusaju........![]()