- Poruka
- 4.812
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da vi po 130+ niste malo po više puta igrali?
I ja posle drugog puta imam 130...
Prosek u Srbiji je 95, pa vi vidite...
130 ima 0.1% stanovništva...
Tesko da sam u skoli mogao vise puta da radim. Drugo, ovaj test je izuzetno lagan. Dovoljno je 30 sekundi da se pogleda sve i da se resi. Bar negde do 19 pitanja. Tu sam primetio da za 30 sekundi ne mogu da budem 100% siguran, ali sam odlucio da ga zbrzam cisto da testiram koliko brzo povezujem. Nije neki ovaj test iskreno.
Prvih 20 je da se utvrdi da li si normalan, ostatak je za utvrdjivanje "super IQ-a".
Evo ti ovaj zvanicni test, podrzan od ministarstva za nauku. http://rs.test-iq.com/ plaća se 356 dinara, ja sam na njemu pre mesec dana imao 115...
Čudna je stvar da pri svakom IQ testu kada ga završim mislim da sam mogao bolje, jer se oko nekih pitanja uopšte nisam trudio...
Ovaj test je gotovo isti kao i onaj prethodni. Msm prvo pitanje je gotovo isto. Od najmanjeg ka najvecem. Da placam nesto, ne pada mi na pamet, prilicno sam zadovoljan svojom inteligencijom. Takodje sam misljenja da ovi testovi i nisu neko merilo. I ja uglavnom na svakom pozurim jer se smorim, prosto su mi ili lagani ili predugacki.
Tesko da sam u skoli mogao vise puta da radim.

To beše "debil" ako se ne varam
VI što se vadite na to da ste "samo lupali pred kraj", to je odraz vašeg EQ-a, tj vašeg nestrpljenja...
EQ ima veliku ulogu i kod IQ testova u to sam ubeđen, jer stvarno pred kraj dosta nas nema više strpljenja da razmišlja oko pitanja...
a ovako kontam da mi je prosečna inteligencija, tj. da me nije mrzelo možda bi bilo 120-5 umesto 110pa da saznaju da sam emotivno retardirana? a neeee. pogotovo necu da placam to saznanje koje vec imam, a koje cu onda da imam na papiru. it makes it all real then![]()
Potpuno besplatni IQ test
http://www.iqtest.dk/main.swf
ajmo da vidimo ko je najpametniji na krsti,
moj rezultat je: 115.
Bas sam razgovarao sa drugarem na temu Mensinog IQ testa, i kaze mi drugar da nije dovoljno odraditi samo online test, vec treba otici na testiranje koje Mensa organizuje jednom godisnje i koje kosta oko 1000 din. jer se tim testovima ispituje mnogo vise aspekata inteligenciju u poredjenju sa online testom koji je u sustini samo osnovni test.
Sdruge strane, ako kod Mense prodješ dobro
lako ćeš naći dobar posao.
Mensu svi poštuju.
Preterivanje je reci da "mensu svi postuju" i da je lako naci dobar posao sa njom.
vec ispunjava uslove za clanstvo u mensi (inace ne bi radili tu gde rade)
Prijatelju, zar nisi odgovorio sam sebi?
Ja sam potencirao Mensu i zapošljavanje.
I molim Te ne shvati ovo kao svadju.
Sta ce mi to? U ovom drustvu psihopata, jedna manje ne pravi razliku.
Preterivanje je reci da "mensu svi postuju" i da je lako naci dobar posao sa njom.
vec ispunjava uslove za clanstvo u mensi (inace ne bi radili tu gde rade)
Prijatelju, zar nisi odgovorio sam sebi?
Ja sam potencirao Mensu i zapošljavanje.
I molim Te ne shvati ovo kao svadju.
Naravno, svasta, sto bih shvatio kao svadju, samo razmenjujemo misljenja.
Ja sam se u prethdnom postu osvrnuo na to da li je pametno pominjati clanstvo u mensi u cv-u.
Ja sam se u prethdnom postu osvrnuo na to da li je pametno pominjati clanstvo u mensi u cv-u.
Lično mislim da je to za prave firme veliki plus pri zapošljavanju,
Bar je tako bilo ranije.