IQ test

225046_4038222368218_982353613_n.jpg

evo moj radio sam pre jedno mesec dana

Hoces da kazes da sam glupa? :tiganj:

EQ je nesto drugo, ljudi su po tome retardiraniji nego u intelektualnom smislu, ako budes citao na tu temu i uporedjivao ponasanje ljudi shvatices lako to ;)

Ne znam da li bi samodisciplina mogla tu da se ubroji, jeste povezana sa zreloscu licnosti. Sve je isprepleteno. Previse je to za moj mali veliki mozak. Odoh da spavam.

Dobio sam rezlutat od 104, s tim da sam zadnjih 20 (:mrgreen:) radio 10 sekundi po pitanju, namerno, cisto da vidim koliko ce biti. Da sam razmisljao kao kod prvih 19 verovatno bih imao mnogo vise. U skoli bar sam imao 132 na nekom testu. Tako da mislim da bih ovde imao cak i vise jer mi mozak danas za divno cudo radi punom parom.

VI što se vadite na to da ste "samo lupali pred kraj", to je odraz vašeg EQ-a, tj vašeg nestrpljenja...
EQ ima veliku ulogu i kod IQ testova u to sam ubeđen, jer stvarno pred kraj dosta nas nema više strpljenja da razmišlja oko pitanja...

Ja nemam "strpljenja" (ako se to tako zove :lol:) ni da počem. :lol:

Ono, 40 min (doduše to već nije fiksno), 39 pitanja, što je mnogo, mnogo je. :lol:

Puno je to vremena ako se ja pitam (iako možeš da završiš ranije)... Doduše, i u "Mensi" (bar našoj) se toliko radi onaj pristupni test, koji ima 3 pitanja manje, ali ja zaista nemam želje da toliko vremena posvetim aktivnosti od koje ne dobijam ništa zauzvrat (ovo se odnosi na ovaj internet test)...

Mada, nije ni kucanje ovog posta bila neka korisna investicija...

Što me najzad navodi na pomisao o apsurdnosti svega... :lol:

Ja nemam "strpljenja" (ako se to tako zove :lol:) ni da počem. :lol:

Ono, 40 min (doduše to već nije fiksno), 39 pitanja, što je mnogo, mnogo je. :lol:

Puno je to vremena ako se ja pitam (iako možeš da završiš ranije)... Doduše, i u "Mensi" (bar našoj) se toliko radi onaj pristupni test, koji ima 3 pitanja manje, ali ja zaista nemam želje da toliko vremena posvetim aktivnosti od koje ne dobijam ništa zauzvrat (ovo se odnosi na ovaj internet test)...

Mada, nije ni kucanje ovog posta bila neka korisna investicija...

Što me najzad navodi na pomisao o apsurdnosti svega... :lol:

moramo biti ekonomicni! da stedimo i slova!

Back