Ипак нема поскупјења возачког испита,јер се причало да од 28 фебруара поскупети

Да ли треба поскупети возачки испит за све категорије,А,Б,Ц,Д....

• не треба

• треба

• нипошто

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
dacha :) .. blago tebi :)
dodushe makar si nauchio da vozish.. B ili C ?
samo za b poshto nisam bio chista saobracajni smer nego izmedju saobracajnog i mashinskog, a shkola nije imala kamion tako da je obuka za c koshtala shkolu (bar ja mislim da zbog toga nismo polagali za c). celo polugodishte slushao pravila saobracaja pa tek onda za volan :D
shto se tiche te auto obuke nerviram se kad vidim instruktora kako chita novine dok buduci vozach mili po putu i gazi ivichnjak, alo, RODJACHE :besna:
u sushtini, krushevac je kaubojski grad, teshko da ce to ovde ikad da se promeni :-/
chovek bezao od milicije i vozio preko 200km/h, zakuca se i ubije saputnika i na slobodi je(slobodno se sheta gradom ;) )? a shatro je u begstvu :dontunderstand: ono kao fazon, trazi se. ma svaka chast!
odo ja u pm od teme, sorry..povuklo :D

mislim da bi bilo bolje da se povede rachuna da li auto shkole rade svoj poso ili ne, a ne da li od buducih vozacha dopuniti drzavni budzet :D

Poslednja izmena:
imam prijatelja iz kruševca, zovemo ga čarapan, on ume da kaže za svoj rodni kraj
da su gori vozači od pančevaca za koje beogradjani tvrde na neumeju da voze :)

jedan od onih koji priznaje da iskeširao dozvolu davne ... i priznaje da nije umeo da napravi
paralelno parkiranje, da mrzi slaviju i dan dana i slično :)

znate ono kad sednete u auto pa malo malo zacimate auto .. nikako da nauchite polako da kochite ..
U da, meni je to bio cim levom dok nisam njoim naučio da kočim. I jeste, u početku mi je bio cim i desnom kad sam iz Yuga seo za pojačani ABS i kočnicu sa jako kratkim hodom.

sve je samo stvar vezbe .. ja sam posle polozenog dobio onaj papir .. i treba idem podignem vozachku ... sad tju ja odem odmah jakim kolima po svoju vozachku .. presho 100m .. parkirao ga .. i reko no no :) drugar mi dotero njegov jugo .. ja njemu moj auto .. i onda smo otishli jugom po vozachku ... :) posle sam jednom 3-4 nedelje sigurno vozio jugo .. do besvesti .. 7l gasa.. ljudi .. jeste da nije ishao preko 80-100 ono kad se zaleti ... ali NS fruska gora.. ma nema gde nismo ishli :) ... al to kad sam proshao i naravno prvo prokuvavanje i sve ostalo .. sto moze ti se desi .. pa sam nauchio daproverim uvek kad sednem u auto da li radi serena jer uglavnom vezu sirenu za ventilator ...ko bi reko .. i navika da gledam u temperaturu :)

Back