Ipak mars 7.oktobra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....зар смо заборавили да је нацизам Словене сматрао нижом расом којој се спремало истребљење; зар смо заборавили 22 милиона наше Православне браће Руса страдалих од руке нациста? Сматрамо да су фашизам и нацизам вештачке идеологије које су нашем и другим народима нанеле много зла и да им нема места у Србији.

Велики број навијача Спартака из Москве (твој аватар) су чланови или симпатизери Руског Образа.Можда и њих плаћа Чанак?Па онда можда и тебе плаћа пошто видим да си симпатизер Спартака.Вероватноћа истине око 60%

КОЛИКИ БРОЈ? Па и они муче муку са њиховим фашистима, али чика Владимир је то по кратком поступку, ...у Сибир на принудни рад, да мало истроше вишак енергије у својим усијаним главама...

Мислим да ниси прочитао шта сам написао пре расправе са тобом, па бих те молио да прочиташ.Ми нисмо ни нацисти ни фашисти већ светосавски националисти.Наши идеолози НИСУ Хитлер и Мусолини већ Св. Сава,Његош,Св. Владика Николај,Св. Јустин Поповић и други велики Срби који су се борили за Крст Часни и Слободу Златну.
Ми не марширамо са Гораном Давидовићем већ протествујемо против Чанка и његових усташа који мисле да могу да раде шта хоће по Србији

Мислим да ниси прочитао шта сам написао пре расправе са тобом, па бих те молио да прочиташ.Ми нисмо ни нацисти ни фашисти већ светосавски националисти.Наши идеолози НИСУ Хитлер и Мусолини већ Св. Сава,Његош,Св. Владика Николај,Св. Јустин Поповић и други велики Срби који су се борили за Крст Часни и Слободу Златну.
Ми не марширамо са Гораном Давидовићем већ протествујемо против Чанка и његових усташа који мисле да могу да раде шта хоће по Србији

kakav je vaš stav prema beguncima optuženim za ratne zločine?8-)

a svi ste neke baje.a jel ko ikada stao ispred nekog nacija onako celavog sa belim pertlama i sve i da je rekao:ne svidja mi se tvoja njuska...naravno da niste.
piicke jedne burzujske!!

Aha... znaci to sto nose martinke i sto su celavi odmah znaci da su opasni? Tako je jedan mislio u mom kraju kada se zakacio sa mnom.... Samo je jednu stvar izostavio.... nije imao pojma da sam bokser.... vec 3 godine.... ala mu je pucala i labrnja i čelenka i čontara....

Tako su pokusali i kod mog drugara Radovana ( koji je roker, tako zivi i tako izgleda, ali i on je bokser i to vise od 10 godina ).... njih trojica... pa ih je naslagao na sred Bulevara kralja Aleksandra.... primali su infuziju jedno 7 dana sva trojica....

Образ није клеро-фашистичка организација, и имају моју подршку. Камо лепе среће да су они на почетку почетака и организовали марш!

П.С. "Клеро-фашистичка" значи "Нагиње ка фашизму"
Иначе Фашизам и Нацизам имају врло мало заједничких тачака, на пример Алесандра Мусолини је посетила Израел и изјавила да Италија и Израел треба да буду савезници.

Aha... znaci to sto nose martinke i sto su celavi odmah znaci da su opasni? Tako je jedan mislio u mom kraju kada se zakacio sa mnom.... Samo je jednu stvar izostavio.... nije imao pojma da sam bokser.... vec 3 godine.... ala mu je pucala i labrnja i čelenka i čontara....

Tako su pokusali i kod mog drugara Radovana ( koji je roker, tako zivi i tako izgleda, ali i on je bokser i to vise od 10 godina ).... njih trojica... pa ih je naslagao na sred Bulevara kralja Aleksandra.... primali su infuziju jedno 7 dana sva trojica....

okej,ne kazem da ste bas svi piicke.ima koji da je opasan:lol:

malo das batina,malo dobijes..jbg sta sad?

Ти неонацисти су ништа друго него гомила идиота.

Били су само шачица идиот пре него што су сви савесни медији објавили онај њихов напад.

Они су их и створили. Све ово би било смешно да није жалосно.

И ко је борац против фашизма? Онај деген Чанак.

Његову странку би требало забранити.

A navijacke grupe Partizana i Zvezde kada biju Radovce? I to puno puta.... Naveo bih Stoku Pancevo i Young boys-e.... i Belgrade boys-i?

Они су и већи проблем по безбедност глупави "Национални Строј".

Што се уопште пише о њима? Све саме глупости.

Они су и већи проблем по безбедност глупави "Национални Строј".

Што се уопште пише о њима? Све саме глупости.

Ne znam da li su veci problem, ali naveo sam ih jer je different from others rekao da niko nema onu stvar da stane pred nekog ko je celav i ima martinke.... pa sam eto naveo njih...

Ти неонацисти су ништа друго него гомила идиота.

Били су само шачица идиот пре него што су сви савесни медији објавили онај њихов напад.

Они су их и створили. Све ово би било смешно да није жалосно.

Sve ti je na mestu....Svaka cast za post.... Ja se samo pitam kako neko moze da veruje u Davidoviceve gluposti.... I da se kune u one koji su streljali klince po KG i KV 1941. i jos dosta toga napravili.... Sto neko rece, sto ne paradiraju po Kragujevcu....

kad sam rekao da "nesme niko da stane ispred njih"
mislim na epizodu idu 6-7 skinera,gledaju onako mrko..90% ljudi ce da spusti pogled.cak i oni koji nemaju pojma sto su oni tipovi celavi i sto nose armirane cizme8-)

Kakav klinac:D:D:D
Jedan sam skiner je nista, zato idu u grupi. Imaju mnogo neprijatelja, a i ne vole ih ljudi, zato i imaju usmeren pogled koji tebi izgleda kao opasan (oni ustvari ne gledaju nikog oni se boje da ne budu napadnuti od sebi jacih, zato se duvaju i prave jaci nego sto jesu...)
Inace u njihovim redovima ima svakakvih osoba, a oni pravim nacistima sluze samo kao neko sredstvo za propagiranje, koje i nije tako korisno al sad je kasno da se unisti...
Mislim kako moze neko da se druzi sa hrvatima, a kaze krv i cast... Pa onda on nema ni krv ni cast...
Skinere ne treba uzimati za ozbiljno!

Taj Canak je u odnosu na vase srBstvo i hriscanstvo - Sveti Sava him self.

Шта недостаје нашем србству и хришћанству?Можда имаш неке податке са б92 или можда од Бојана Костреша које ми не знамо?Они су познати стручњаци за србство и хришћанство.Ми, за разлику од Чанка, не позивамо на убијање и јавно вешање, не пљујемо по Србској Православној Цркви и њеним Светитељима.

Образ није клеро-фашистичка организација, и имају моју подршку. Камо лепе среће да су они на почетку почетака и организовали марш!

Тачно требали смо, посебно после оног случаја са "војвођанским" пасошима када су на најбезобразнији начин показали да желе да одвоје део наше земље за чију су се слободу бориле генерације Срба.

Уграбио је прилику за самопромоцију, а Б92 и РТ Војводина му дали медијски простор.Главни усташки политичар у Србији који оправдава олују и бљесак се бори против фашизма:(

Kakav klinac:D:D:D
Jedan sam skiner je nista, zato idu u grupi. Imaju mnogo neprijatelja, a i ne vole ih ljudi, zato i imaju usmeren pogled koji tebi izgleda kao opasan (oni ustvari ne gledaju nikog oni se boje da ne budu napadnuti od sebi jacih, zato se duvaju i prave jaci nego sto jesu...)
Inace u njihovim redovima ima svakakvih osoba, a oni pravim nacistima sluze samo kao neko sredstvo za propagiranje, koje i nije tako korisno al sad je kasno da se unisti...
Mislim kako moze neko da se druzi sa hrvatima, a kaze krv i cast... Pa onda on nema ni krv ni cast...
Skinere ne treba uzimati za ozbiljno!

sad ti oces reci da sa podignutom glavom ih pogledas u oci bez straha?8-)

hahaha vi ste se prcvoljci mali nasli nekom da pretite :D :D :D
Ko ce da bije - specijalci Natase Micic ili beretke Zarka Koraca? :D :D :D

haha idu 3 momka iz mog kraja sto ih ja znam na ovaj skup u novom sadu, sva trojica su onako pojaki masivni, uostalom kao i vecina drugih mladih srpskih nacionalista. Prorocki predvidjam da ce biti mnogo rascepanih lobanja, razbijenih vilica i rasutih zuba ako ove cankove ustase kojom nesrecom krenu na njih :roll:

haha idu 3 momka iz mog kraja sto ih ja znam na ovaj skup u novom sadu, sva trojica su onako pojaki masivni, uostalom kao i vecina drugih mladih srpskih nacionalista. Prorocki predvidjam da ce biti mnogo rascepanih lobanja, razbijenih vilica i rasutih zuba ako ove cankove ustase kojom nesrecom krenu na njih :roll:

Ja idem, kao i nekoliko mojih drugova koji su bili na kosovu u operaciji "Potkovica".... Ne idemo da bi nekog tukli, vec da dokazemo da volimo svoju zemlju i da necemo dati ni delic nje.... Da pokazemo ustasama da Srba jos ima. Nadam se zbog svih da nece biti sranja, ali i ako ih bude... mi cemo ih spremno docekati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back