Ipak je to on!

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Bili ste svedoci moje veze, koju sam imala sa onim vozacem kamiona. Pisala sam vas. Neki su me podrzavali, ljubomorni i zavidni kudili. Ja sam ga prebolela. Pokusali smo ponovo, ali nista. Njegov sin me jos uvek merka iako je sve deblji i deblji, a rekla bih i izopaceniji. Cerka je kao nabavila naocare, jer je kako sam cula od njene najbolje drugarice "super kada pusis". Ne znam kakve veze imaju cigare i naocare, ali mala je opajdara, pa joj svasta pada na pamet. Ono jedno ili dvoje dece retko vidjam, uglavnom leti kada vozimo rolere po obali. Oni me vole, iako jos uvek ne znam da li ima troje ili cetvoro dece ili koja je kobinacija, da li oba zenska, ili musko i zensko.
Danas sam vozila Ljubinu kod lekara. ZNate onu moju komsinicu, kojoj povremeno proradi hipohondrija, pa onda izmislja gastritise, koje kakve upale debelih creva, proteze, probleme sa krvlju, pritiskom, kostima, holesterolom. Da vam iskreno kazem vise ni sama ne znam sta joj sve ne fali. Svaki cas me nesto cima i izmislja. Danas smo isle kod nekog lekara, mislim neurologa ili zubara. Uglavnom, tu sam se upoznala sa jednim doktorom, koji je perverzan. Ti lekari su najgori. Ja nisam upoznala izopacenija bica od njih i policajaca. Ovaj danas je navalio da me pregleda, da cuje kako mi srce kuca i da mi prpeoruci neke vezbe. Dala sam mu broj. Zove kao lud non-stop. Nema sanse. Imam decka, a ovaj moze u nekoj buducnosti. Brada, izbledele farmerke i one "Najke" kanadjanke. Mamin i tatin balavander. Ne znam kako stoji s kesom, ali izgleda d aje lovaran, iako izgleda jadno. Da ne pricam sada o glupostima.
Danas sam isla ka Ljubini i ide meni kamion u susret. Ja slucajno bacim pogled i vidim nekog celavog frajera. I zagledam se i pomisli: Ko je ovaj frajer?! U momentu sam se izgubila. Bas sam pomislila da je neki novi. Bas sad kad sam ja ovde u centru Novog Beograda. Pogledam malo bolje i nekako mi krene osmeh, kad vidim da je on. To se svi odigralo u trenutku. Moje misli, pogledi, on, njegov kamion. Nisam mogla da se vratim u stvarnost, koliko je sladak, ali sam ipak brzo pomislila na LJubinu i njeno zapomaganje, tako da sam se nekako spustila na zemlju.
Kako se osecate kada sretnete nekog bivseg ili bivsu, u koga ste bili nenormalno zaljubljeni? Imate li neki dogadjaj: tuzan, smesan ili jednostavno zanimljiv?

Gace padaju, radi dobrih starih vremena, to je moj utisak zenskog dozivljaja starih ljubavi...

- - - - - - - - - -

Nebitno udate, razvedene, solo ili u vezi....gace padaju radi secanja na stare strasti...

nema sanse da citam sve sto si napisala :malav:

Čitaj, čitaj !
Još jedno Cicino remek delo.
Koje nagoni suze na oči....
Kakve suze ?
E, pa sad....!

- - - - - - - - - -

Iz mojih tema moze mnogo da se nauci od gramatike, preko pravopisa, ljubavi, zivota do stila. Svaka rec nesto znaci, tako da ne moze da se skracuje nista. Zamisli da nekog skratis za glavu? To bi bio mrtva covek, tako je i kod mene sve od zivotne vaznosti.

To je tačno.
Zaokupljaš ko Rusi u Berlinu.
Samo si, brate, previše...nekako....kmezava !

Bili ste svedoci moje veze, koju sam imala sa onim vozacem kamiona. Pisala sam vas. Neki su me podrzavali, ljubomorni i zavidni kudili. Ja sam ga prebolela. Pokusali smo ponovo, ali nista. Njegov sin me jos uvek merka iako je sve deblji i deblji, a rekla bih i izopaceniji. Cerka je kao nabavila naocare, jer je kako sam cula od njene najbolje drugarice "super kada pusis". Ne znam kakve veze imaju cigare i naocare, ali mala je opajdara, pa joj svasta pada na pamet. Ono jedno ili dvoje dece retko vidjam, uglavnom leti kada vozimo rolere po obali. Oni me vole, iako jos uvek ne znam da li ima troje ili cetvoro dece ili koja je kobinacija, da li oba zenska, ili musko i zensko.

Koba kao Kosutic - lokalni gradski, srbijanski, zagrebacki...?

Danas sam vozila Ljubinu kod lekara. ZNate onu moju komsinicu, kojoj povremeno proradi hipohondrija, pa onda izmislja gastritise, koje kakve upale debelih creva, proteze, probleme sa krvlju, pritiskom, kostima, holesterolom. Da vam iskreno kazem vise ni sama ne znam sta joj sve ne fali. Svaki cas me nesto cima i izmislja. Danas smo isle kod nekog lekara, mislim neurologa ili zubara. Uglavnom, tu sam se upoznala sa jednim doktorom, koji je perverzan. Ti lekari su najgori. Ja nisam upoznala izopacenija bica od njih i policajaca. Ovaj danas je navalio da me pregleda, da cuje kako mi srce kuca i da mi prpeoruci neke vezbe. ...

Kao Prpe - lokalnog gradskog ili srbijanske?

Dala sam mu broj. Zove kao lud non-stop. Nema sanse. Imam decka, a ovaj moze u nekoj buducnosti. Brada, izbledele farmerke i one "Najke" kanadjanke. Mamin i tatin balavander. Ne znam kako stoji s kesom, ali izgleda d aje lovaran, iako izgleda jadno. Da ne pricam sada o glupostima.

...

Kao Heleninog Aje?

Iz mojih tema moze mnogo da se nauci od gramatike, preko pravopisa, ljubavi, zivota do stila. Svaka rec nesto znaci, tako da ne moze da se skracuje nista. Zamisli da nekog skratis za glavu? To bi bio mrtva covek, tako je i kod mene sve od zivotne vaznosti.

rece i osta` ziva...:rotf:

Poslednja izmena:

Back