INVAZIJA "VUK-ova-ca" ...

Наилазио сам на пуно синхроницитета око Вукова, али никад да се сетим и стигнем до ове теме од свог задњег уписа... Свакако Вухан...

Вукови су везани за симбол пуног месеца. Углавном зли левичарски месечарски сатанисти.
Вукодлаци из вампирске румуније

Верујем да постоје и неки добри вукови. Углавном они који су звездаши.
Али, зло је на гробљу у хумској.
Тај педофил са правног факултета вулетић је дубоко у блату криминала кроз Јсдп клуб који је одувек имао челнике разних животињских презимена. Јсд фартизанус основан на католички 4.окт дан св фрањциска ассишког, тобож заштитника животиња. Зоофилија, корпофилија, трговина децом, адренохромом, проституција, некрофилија ево сад са костима присутна је у подземним бункерима јна одавно. И земунело телеоптик везан за земунски сурчински клан и фрањевачки ндх самостан,
Међутим, што се тиче геј профе вулете, болесна адвокатска спин наказа, вепар опседнут мржњом ка Звезди и Делијама са гомилом ф дијагноза уз вучелу је вероватно по идејама своје римске латинске историје коју предаје сехуално узнемиравајући студенте за оцене одлучио да од Јна направи Лупанар, староримски бордел назван по Вучици, Лупус. И прошири делатност на Бгд на води за арапску елиту у међувремену колега правник Џон Подеста из клинтиновске кабале пицагејта га контактира га да тргује српском децом.
У тај бизнис и дрогу уплетен је и веља невоља БелиВук који је врв са јањичарском сектом, жандаром Вучковићем мужем Хркаловићеве и гробарима из падињака у Борчи убио и ону певачицу. Начуо сам нешто да се и Зоран муж од певачице помиње у некој песми у вези са беливуковим убиствима.

Такође бивши председник јсдп са јна локацијом је био вујошевић прасе дебело болесно криминално. сорош медији и недељници изостављају ту функцију већ га помињу само кошаркашког тренера. Који је сад у дракулиној румунији. Као агент вучије вукодлачке кабале за везу са растућом румунским економијом у спрези са ми6 или бнд нисам сигуран шта је Дејан Лучић тачно причао о битној улози Румуније?

Такође презиме величковић је сумњиво. Односно реч Велик. Вел, Вал. Бел. Валентин је био ловац на вукове.
Бел бог, Баал Бик Бог. Вулгариа. Видех неку тему на пдф политика где бугари тврде да су богови. Мислио сам да је израз Бог везан за Бика, али Вук Бук може да буде Бог, Биг, Курјак, А да није можда ******* или ******.

Да не грешимо душу, вучија презимена и јесу честа у србском народу. Међутим некакав елитизам, шовинизам и привилегованост таквих у односу на остала животињска и обична презимена почиње да иритира.

Poslednja izmena:
Da dobro si to povezao i ubistvo pevacice u Borci...

A pesma koju pominjes je nekidan bila u medijima sa Youtube kanala od ove Veljine grupe gde tom pesmom su pretili kasnije ubijenom tom nekom Goksiju koji je bio vodja tih nekih Jungera...
Pesma se zove "A gde zuris bato bre" i pisao ju je za estradu muz od te ubijene pevacice..., a oni su je pevali "A gde zuris Goksi bre" i time najavili njegovo ubistvo...

Inace Borca vrvi od sekti...izmedjuostalih i satanistickih...

...

+

BTW:

fm9okajxeaa3jmr-jpg.1319072

Наилазио сам на пуно синхроницитета око Вукова, али никад да се сетим и стигнем до ове теме од свог задњег уписа... Свакако Вухан...

Вукови су везани за симбол пуног месеца. Углавном зли левичарски месечарски сатанисти.
Вукодлаци из вампирске румуније

Верујем да постоје и неки добри вукови. Углавном они који су звездаши.
Али, зло је на гробљу у хумској.
Тај педофил са правног факултета вулетић је дубоко у блату криминала кроз Јсдп клуб који је одувек имао челнике разних животињских презимена. Јсд фартизанус основан на католички 4.окт дан св фрањциска ассишког, тобож заштитника животиња. Зоофилија, корпофилија, трговина децом, адренохромом, проституција, некрофилија ево сад са костима присутна је у подземним бункерима јна одавно. И земунело телеоптик везан за земунски сурчински клан и фрањевачки ндх самостан,
Међутим, што се тиче геј профе вулете, болесна адвокатска спин наказа, вепар опседнут мржњом ка Звезди и Делијама са гомилом ф дијагноза уз вучелу је вероватно по идејама своје римске латинске историје коју предаје сехуално узнемиравајући студенте за оцене одлучио да од Јна направи Лупанар, староримски бордел назван по Вучици, Лупус. И прошири делатност на Бгд на води за арапску елиту у међувремену колега правник Џон Подеста из клинтиновске кабале пицагејта га контактира га да тргује српском децом.
У тај бизнис и дрогу уплетен је и веља невоља БелиВук који је врв са јањичарском сектом, жандаром Вучковићем мужем Хркаловићеве и гробарима из падињака у Борчи убио и ону певачицу. Начуо сам нешто да се и Зоран муж од певачице помиње у некој песми у вези са беливуковим убиствима.

Такође бивши председник јсдп са јна локацијом је био вујошевић прасе дебело болесно криминално. сорош медији и недељници изостављају ту функцију већ га помињу само кошаркашког тренера. Који је сад у дракулиној румунији. Као агент вучије вукодлачке кабале за везу са растућом румунским економијом у спрези са ми6 или бнд нисам сигуран шта је Дејан Лучић тачно причао о битној улози Румуније?

Такође презиме величковић је сумњиво. Односно реч Велик. Вел, Вал. Бел. Валентин је био ловац на вукове.
Бел бог, Баал Бик Бог. Вулгариа. Видех неку тему на пдф политика где бугари тврде да су богови. Мислио сам да је израз Бог везан за Бика, али Вук Бук може да буде Бог, Биг, Курјак, А да није можда ******* или ******.

Да не грешимо душу, вучија презимена и јесу честа у србском народу. Међутим некакав елитизам, шовинизам и привилегованост таквих у односу на остала животињска и обична презимена почиње да иритира.

pa vuhan je vukan, h i k su parnjaci glasovi, hemija i kemija.
a vuk i NIJE srbska životinja, sloveni, uopšte i ne obožavaju životinje već DRVEĆE.
vuk je rimska, tj R1b totemska životinja.
otkud kod srba? pa od cincara, ima ga i kod nemaca, koji su isto R1b narod.
da ga ima samo kod srba a NIGDE drugde kod drugih slovena, to je NEMOGUĆE!
pa zar nisu srbi praoci svih slovena?!
al moguće je ako su Srbi NAKNADNO primili tog vukana.
i toliko poplava RIMSKOG imena i prezimena jasno stavlja do znanja da živimo u RIMU.

ljudi kad detetu daju ime vuk-pa nastavak, misle da su srbende sa dna kace, a zapravo je obratno. daju detetu strano ime u suštini.
kako se mešanje cincara i srba desilo još pre 1500 godina, to ime je sraslo sa nama.
al nije naše izvorno.
kao i prezimena na UL ili ULJ RAD-ULIUS tj radulović, MIK-ULIUS tj mikulić
BRAT-ULIUS, tj bratuljević, to su čista rimska prezimena.
kripto-rimljana ima kolko voliš po evropi i oni vladaju nama.

pa vuhan je vukan, h i k su parnjaci glasovi, hemija i kemija.
a vuk i NIJE srbska životinja, sloveni, uopšte i ne obožavaju životinje već DRVEĆE.
vuk je rimska, tj R1b totemska životinja.
otkud kod srba? pa od cincara, ima ga i kod nemaca, koji su isto R1b narod.
da ga ima samo kod srba a NIGDE drugde kod drugih slovena, to je NEMOGUĆE!
pa zar nisu srbi praoci svih slovena?!
al moguće je ako su Srbi NAKNADNO primili tog vukana.
i toliko poplava RIMSKOG imena i prezimena jasno stavlja do znanja da živimo u RIMU.

ljudi kad detetu daju ime vuk-pa nastavak, misle da su srbende sa dna kace, a zapravo je obratno. daju detetu strano ime u suštini.
kako se mešanje cincara i srba desilo još pre 1500 godina, to ime je sraslo sa nama.
al nije naše izvorno.
kao i prezimena na UL ili ULJ RAD-ULIUS tj radulović, MIK-ULIUS tj mikulić
BRAT-ULIUS, tj bratuljević, to su čista rimska prezimena.

Upravo:

Romul i Rem​

https://sh.wikipedia.org/wiki/Romul_i_Rem
I mada je Rea Silvija bila sveštenica u nju se zaljubio bog rata Mars, i ona mu je rodila blizance - Romula i Rema. Kada je kralj Amulije saznao šta se dogodilo, bojeći se da će mu braća preuzeti presto, naredio je da se pošalju niz reku.

Nakon nekoga vremena pastir Faustul je, čuvajući svoja stada, prolazio pored pećine na brdu Palatinu iznad Tibera, i spazio gde vučica doji dva mala dečaka.
5368315206175aaa0c21b6333310862_orig.jpg

...

Srbi su živeli od šuma i sa šumama, za njih tj nas su šume bile izvor života
i u šumama i nema vukova, ima medveda, a vuk traži stepe da se istrčava
i onako prošarano, malo šumarak malo čistina.
a mi smo u to vreme živeli u neprohodnim prašumama evrope.
tj južne evrope jer je gore bila hledena hledina.

kada bolje razmislim, ti si u pravu, pa veliko je bilo rimsko carstvo, romula i rema
i u šumama i nema vukova, ima medveda, a vuk traži stepe da se istrčava
ali zasto onda kod rusa medved, a ne vuk?
ja nisam ni razmisljao o tome do sada

kada bolje razmislim, ti si u pravu, pa veliko je bilo rimsko carstvo, romula i rema

ali zasto onda kod rusa medved, a ne vuk?

ja nisam ni razmisljao o tome do sada

zato što ruski medved je poreklom i karpatskih i pripjatskih šuma, a ne iz sibirskih stepa.
onaj deo današnje galicije koji je bio obrasto bukvom uglavnom pa se negde zove i bukovica.
VUK- kao ime medj slovenima, je izuzetno retko, i više je moda, kao što imaš i ime todor ili stefan.
suština je da mi u svojoj praistoriji nismo ni imali nikakav ozbiljniji ni dodir a još manje zajednički život
sa vukovima, dok sa veprovima jesmo, koje jesmo ubijali, ali smo znali da nam oni daju život
baš kao i stepski vukovi koji su pomagali narodima prerija i stepa u lov
zato je i kod indijanaca vuk takodje totemska životinja, a oni su isto preko sibira i aljaske naselili ameriku
al nemaš kome da kucaš, svi se prave pametni i onda kreću da omalavažavaju....
rimska udba je još živa, i spletkari preko državnih udbi skoro pa celim svetom
nasliednici su joj engleska i američka udba

baš kao i stepski vukovi koji su pomagali narodima prerija i stepa u lov
ja hocu da naucim od tebe, samo ne kapiram kako je apeninsko poluostrvo vucije - romul i rem, a mi nismo? kako rusi nisu?
a jesam iritiran vec sa vukovima, navodno da zastite od bolesti, tako sam ucio u skoli za vuka sfef. karadzica?
ja sam isto kao i ti protiv vukodlaka! goni ih bre u pm! odakle bre ovoliko vukova, vukovaca? ja ne znam? da ih polovimo sve, karabin da kupim? hebo wolfove, samo da ih lovimo, da ih istrebimo, majku im kurjacku?
Matej 7,15 Čuvajte se lažnih proroka, koji vam dolaze u odelu ovčijem, a iznutra su vuci grabljivi.

Radovan Karadžič - ime Radovan - onaj kome se raduju, čijem se rodjenju raduju.

Ratko Mladić - ovo je posebno zanimljivo jer samo ime Ratko upućuje na rat, ratovanje.

Jedino ime Ivice Dačića nema neku snagu, njegov osnovni oblik Ivan ima jako značenje, ali je Ivica deminutiv i dosta slabo ime.

Ovo gore je zanimljivo jer se često kaže da je ime sudbina, muslimani recimo mnogo polažu na imena koja daju deci.

Što se tiče imena koja počinju sa RA

Iako se kako kažeš "prevode" sa nastavkom (rad, radost...itd), u osnovi i etimološkoj praistoriji je samo RA = Bog Sunca

Ra​

https://en.wikipedia.org/wiki/Ra

Pa i samo RAS i RAŠKA, RASIJA...je referiranje na to...
Ne slučajno, mošti Cara Lazara počivaju u RAvanici...

...

Poslednja izmena:
ja hocu da naucim od tebe, samo ne kapiram kako je apeninsko poluostrvo vucije - romul i rem, a mi nismo? kako rusi nisu?
a jesam iritiran vec sa vukovima, navodno da zastite od bolesti, tako sam ucio u skoli za vuka sfef. karadzica?
ja sam isto kao i ti protiv vukodlaka! goni ih bre u pm! odakle bre ovoliko vukova, vukovaca? ja ne znam? da ih polovimo sve, karabin da kupim? hebo wolfove, samo da ih lovimo, da ih istrebimo, majku im kurjacku?
Matej 7,15 Čuvajte se lažnih proroka, koji vam dolaze u odelu ovčijem, a iznutra su vuci grabljivi.

pa rimljani su R1b, došli su tu preko grčke a iz Ukrajine, u koju su došli iz Sibira. Prosto?
Rusi su Srbi, i zato nemaju vuka, a mi smo u suživotu sa rimljanima i njihovim potčinjenima primili tog vuka
eto tako prosto.
....
evo ti jedan vukodlak

1682964319596.jpeg

Poslednja izmena:
A i celo ime+prezime ALBIN-KURTI = BELI-VUK :eek::eek::eek:

...

nadji fomenka лажна повест времена, тако нешто, има ПДФ да се скине
видећеш да су јевреји тј израелци, заправо келти, и да су свој култ јудаизма ширили преко рима
и да римљани су исто келти, пореклом, тј Р1б, италици су Р1б народ.
СВЕ је испревртано
али је чињеница да ИСТИ корени презимена се врте по целој Европи
ШОЛ, БОШ, КУРТ, 1000 других, мрзи ме сада, то су све јудејци...
и тај курти то је исто презиме као енглеско куртис, онај глумац

https://www.ivantic.info/Ostale_knjiige/Fomenko_Statisticka_hronologija.pdf

nadji fomenka лажна повест времена, тако нешто, има ПДФ да се скине
видећеш да су јевреји тј израелци, заправо келти, и да су свој култ јудаизма ширили преко рима
и да римљани су исто келти, пореклом, тј Р1б, италици су Р1б народ.
СВЕ је испревртано
али је чињеница да ИСТИ корени презимена се врте по целој Европи
ШОЛ, БОШ, КУРТ, 1000 других, мрзи ме сада, то су све јудејци...
и тај курти то је исто презиме као енглеско куртис, онај глумац

https://www.ivantic.info/Ostale_knjiige/Fomenko_Statisticka_hronologija.pdf

Odlicno
Moracu odvojiti vreme da procitam ;)

Inace, u vezi s tim imam jos par tema za diskusiju, jedna je prebacena na pdf misterije:

Misterija geografsko - energetski povezanih struktura, gradova i indikativnih istorijskih događaja duž planete!

https://forum.krstarica.com/threads...nih-istorijskih-dogadjaja-duz-planete.945069/

...

Odlicno
Moracu odvojiti vreme da procitam ;)

Inace, u vezi s tim imam jos par tema za diskusiju, jedna je prebacena na pdf misterije:

Misterija geografsko - energetski povezanih struktura, gradova i indikativnih istorijskih događaja duž planete!

https://forum.krstarica.com/threads...nih-istorijskih-dogadjaja-duz-planete.945069/

...

е управо о томе говори и фоменко!
тј да је израел заправо ЕВРОПА, а да су келто германи тј Западно римско царство СЕВЕРНО ЦАРСТВО
тј израел ГРЦИ су Источно Царство, тј ЈУЖНО тј ЈУДЕЈА богоборци су ортодоксни....
А МОЖЕ ДА СЕ ЧИТА НА ПРЕСКОК ДОК ПИЈЕШ КАФУ ИЛИ ЈЕДЕШ!
заправо књига је толико сложена да и не може да се прати, треба читати више пута...

рецимо прелазака преко ЈОРДАНА је прелазак ЈАДРАНА
ИЛИРИ тк ПСОГЛАВИ су КААНАНЦИ
БАЛ-КААН је БАЛКАН! итд....
а РИМЉАНИ СУ ИЗРАЕЛЦИ!

Отац убијене девојчице у масакру Максић из ове језиво мрачне предиктивне серије ВУКОВ Ћошак из 80их

Ранка Радуловић психијатрискиња која је обавила сеансу са децом - Цинцарско крипторимско презиме, како је навео форумаш горе.

Жена има неку улогу у овом црномагијском масакру школе В.Рибникар (чији се отац зове фрања) на чијим зидовимв стоје морбидни графити "гробари врачар", који су уврачали сахране и призвали смрт.
Познато је да су Коста и УБ из Младеновца тренирали у стрељани Јна гробља у хумској, секта бункер беливука стоке фрањове врло могуће их врбовала или МК манџуријански програмирала да изврше те масакре. Док је тих дана КК птаризан играо кошарку са краљевским Реалом, где су у Арени црни мајмуни скакали по паркету око пентаграм грба секте у црном, стока комун-усташких пратизанских лоповских бандита певала, викала безумно: Нападај, пуцај (на кош), ожежи, убиј цигане.. итд. Њихови усташоидни медији праве идола од убице жене у Чачку Робије Обрадовића. Чиме су несвесно активирани окидачи у КК и УБ мозгу, и принос жртава. Вероватно у сврху крунисања британског краља Чарлса. Председник ккп снс Остоја М. власник је Бритиш Моторс фирме црних крадених џипова ленд ровера и вероватно ми6 агент.

Ову окултну масовну црну мису симболише црна боја, где сви медији као по команди по узору на Блм мењају логотипе у црно. Сабласни Лука Блек представља земљу на Евровизији.
Бранко ружић некадашњи члан управе црнокошуљашког фк птаризан, вокри-љубац лгбт министар педокабалистичког школства, ноћу постаје Бранка Блек Роуз стриптизета. Црна Ружа секта повезана је са масакром у касарни некадашње ЈНА.
Црна Свадба серија о масакру , коментатор фудбала сниман је на Јна дербију. У задњој епизоди Митар/ Славко Штимац гине падајући са врха београдског Хилтон хотела који је 100 м од школе Рибникар.

Отац убијене девојчице у масакру Максић из ове језиво мрачне предиктивне серије ВУКОВ Ћошак из 80их

Ранка Радуловић психијатрискиња која је обавила сеансу са децом - Цинцарско крипторимско презиме, како је навео форумаш горе.

Жена има неку улогу у овом црномагијском масакру школе В.Рибникар (чији се отац зове фрања) на чијим зидовимв стоје морбидни графити "гробари врачар", који су уврачали сахране и призвали смрт.
Познато је да су Коста и УБ из Младеновца тренирали у стрељани Јна гробља у хумској, секта бункер беливука стоке фрањове врло могуће их врбовала или МК манџуријански програмирала да изврше те масакре. Док је тих дана КК птаризан играо кошарку са краљевским Реалом, где су у Арени црни мајмуни скакали по паркету око пентаграм грба секте у црном, стока комун-усташких пратизанских лоповских бандита певала, викала безумно: Нападај, пуцај (на кош), ожежи, убиј цигане.. итд. Њихови усташоидни медији праве идола од убице жене у Чачку Робије Обрадовића. Чиме су несвесно активирани окидачи у КК и УБ мозгу, и принос жртава. Вероватно у сврху крунисања британског краља Чарлса. Председник ккп снс Остоја М. власник је Бритиш Моторс фирме црних крадених џипова ленд ровера и вероватно ми6 агент.

Ову окултну масовну црну мису симболише црна боја, где сви медији као по команди по узору на Блм мењају логотипе у црно. Сабласни Лука Блек представља земљу на Евровизији.
Бранко ружић некадашњи члан управе црнокошуљашког фк птаризан, вокри-љубац лгбт министар педокабалистичког школства, ноћу постаје Бранка Блек Роуз стриптизета. Црна Ружа секта повезана је са масакром у касарни некадашње ЈНА.
Црна Свадба серија о масакру , коментатор фудбала сниман је на Јна дербију. У задњој епизоди Митар/ Славко Штимац гине падајући са врха београдског Хилтон хотела који је 100 м од школе Рибникар.

Bravo Dremač, sve si uvezao
Ima tu jos cudnih detalja...

Luka BLACK koji je predstavljao Srbiju na okultno-ritualnoj tzv Pesmi Evrovizije je inace pevao pesmu "Ja bi samo da spavam" i to sa vrlo mracnom scenografijom na sceni...gde su neki kao mutanti povezani tj MK Ultra kontrolisani...inace on zivi i radi u Londonu...
Dakle celi ritual prizivanja ovog zla je pripreman od strane Mi6-a...

A da vidimo sta je u svedocenju rekla majka od KK:
... dok na dan masakra majka nije primetila ništa čudno u ponašanju sina, osim što je "bio usporen".

Usporenost...
Vrlo verovatno posledica MK Ultra programinga...tj te noci ili to jutro je bio aktiviran moguce i preko mreze tj online nekom aktivacijom putem nekog videa ili slike ili igre...

Ovo si odlicno primetio za "Vukovo cose" il cuvenog Maksica...
Ta epizoda mi je uvek delovala nekako mracno...i odjavna špica je mračna dok Maksic peva sa Danicom Maksimovic a u pozadini sve mracno...

I gle cuda...ta epizoda iz 80tih se desava bas u ucionici...kao i ovo ubistvo u kojem je stradala upravo kcerka od "Maksica"...tj Negića

...

Tacno
Hotel HILton je u neposrednom komsiluku masakra...
A Americki amasador HIL kao deo rituala je isao da kao polozi cvece...tj rituališe...

Inace...
Adresa Hotela Hilton je Kralja Milana 35
A ritualni masakr se desio na datum 3.5.

(Btw rodjendan AV-a je 5.3.)

Kamen temeljac za hotel je postavljen dve nedelje posle takođe okultno-ritualnog ubistva pevačice u Borči...u aprilu 2016

Takođe sam Kralj Milan je sahranjen u Crkvi Svetog Marka na Tašu takođe u komšiluku OŠ Ribnikar

Takođe, Hilton je izgrađen na mestu negdasnje kafane "Dva Kralja" pa se sad njegov restoran zove "Two Kings"...dakle opet referiranje na pojam KRALJ...
A to smo pomenuli da ovaj ritualni zlocin ima okultno-ritualne veze sa krunisanjem KRALJA na Ostrvu...

...

Back