Dionizija
Domaćin
- Poruka
- 3.534
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje za oba pola..
Kakvo je vaše internacionalno sexualno iskustvo,tj. da li ste bili sa pripadnicima drugih rasa i naroda..nacija..
i jos da dodam ovo
internacionalno iskustvo nosi i (do tada) potpuno nezamislive mogucnosti verbalnog sexualnog opstenja
jer, morate se sloziti, "fu.ck me" zvuci mnogo drugacije od "eb.i me"
da ..zvuci u pravu si..
jos ako joj nije maternji jezik![]()
jok, bas obrnuto
meni bilo sjajno![]()
A kakve su ti Jugoslovenke?Mislio sam da ce te se raspisati o temperamentu tih vaših partnera..
Meni su na primer Italijanke skroz lude...
Čehinje i Poljakinje nevidjeno nežne...
Pu..maler..
a mislio sam sada će ovi ebači i ebaljke da se raspišu o svom inter.iskustvu..
kad ono..medjutim..![]()
![]()
Bila sa strancem tri godine u vezi..neponovljivo iskustvo za mene..i sad se opravljam posle njega..sad mi krivo jer u nikom ovde nemogu spoznati te kvalitete(osecam se sebicno,al'zaista je tako)..on je bio mix..svega kvalitetnog..policajac,vrstan kuvar,romanticar,poznavalac vina,prica tri jezika..ma svestran do boli..eto..
Bila sa strancem tri godine u vezi..neponovljivo iskustvo za mene..i sad se opravljam posle njega..sad mi krivo jer u nikom ovde nemogu spoznati te kvalitete(osecam se sebicno,al'zaista je tako)..on je bio mix..svega kvalitetnog..policajac,vrstan kuvar,romanticar,poznavalac vina,prica tri jezika..ma svestran do boli..eto..