Intrrnacionalno

ja sam bio sa jednu strankinju
bosanka il hrvatica neznam odakle bese zaboravio sam
i posle jedno vreme ja raskinem s nju
i ona sta ce od muke popije celu casu vinjak na eks
one velike case i tela crkne al nije
i drugi dan kad se istreznila ja sam gu isterao iz stana

Имао и верске и расне разлике у вези... у суштини то је све кул док је на нивоу забаве и зезања, али тешко да може бити било шта озбиљно. Бар код мене. А и код других... иако постоје они који се нешто ложе да је то све супер и да им је кул у вези... стварно изузетно су ретки случајеви у којима је то заиста тако. ;)

Pitanje za oba pola..
Kakvo je vaše internacionalno sexualno iskustvo,tj. da li ste bili sa pripadnicima drugih rasa i naroda..nacija..
izbjegava bi muslimane, znam da ima i normalnih, ali za svaki slucaj
isto vazi i za hriscane i ostale egzoticne vjernike u reptile i bogove vanzemaljce
zelis samo seks, a probudis se ujutro vezan za krevet :sad2:

eto, nije vezano za nacionalnost koliko za sklonost imaginarnim prijateljima

Da, sad treba neko ko je kresnuo jednu Nemicu recimo da prica kako su Nemice ovakve ili onakve..i siri neke glupave predrasude..

Pa nisam nešto oduševljen Nemicama..do duše izuzetno su pedantne i dosta vremena provode negujuci sebe..medjutim kod njih me uvek odbijao onaj tvrd izgovor..
kada ti ona kaže majn libe,ko da te motkom udari..
inače njih sam kresnuo iz patriotskih razloga.
A ove naše bivše slovenke hrvatice ..Bosanke..crnogorke Makedonke,ne računam kao strankinje..
Filipinke su jako zanimljive kao žene,seksualni partneri,trude se da muškarcu bude jako lepo..za razliku od Meksikanki..
naravno ovo je sve subjektivan stav.

Back