User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Naisao sam na zanimljiv stripcic koji mi je pomogao da shvatim nesto.
Evo ga.
Moje misljenje.
Evo ga.

Moje misljenje.
Sudeci po ovome,osoba koja je ovo napravila je introvert. I ja sam bio takav i u dosta stvari sam prepoznao moj nacin razmisljanja i zakljucio sam iz ove perspektive kad sam poceo da se vise druzim sa ljudima da su introvertni ljudi supcine na kub.
Ooo vidite me kako sam poseban,nemam ja razloga da se menjam,vi ste svi supci i gomna,volim da sam sam,vi mene ne razumete... a sustina je da su svi ovi iz stripa stvarno pokusali da pomognu osobi i da takve osobe stvarno treba da nauce da nije svaka kritika losa i da nauce da ne budu arogantni,da se ne predaju tako lako i da jednostavno nauce da se druze sa drugima jer ce time i oni postati bolji ljudi.
Svi mi imamo mane,ali ne treba samo to gledati,treba videti u svim ljudima nesto dobro i pomoci im da prevazidju te svoje mane ili ih jednostavno prihvatiti kao takve.
Sta vi mislite o ovome?
Ooo vidite me kako sam poseban,nemam ja razloga da se menjam,vi ste svi supci i gomna,volim da sam sam,vi mene ne razumete... a sustina je da su svi ovi iz stripa stvarno pokusali da pomognu osobi i da takve osobe stvarno treba da nauce da nije svaka kritika losa i da nauce da ne budu arogantni,da se ne predaju tako lako i da jednostavno nauce da se druze sa drugima jer ce time i oni postati bolji ljudi.

Sta vi mislite o ovome?